Jelenleg 358 vendég és 6 tag online

2018. október 10. 17:51

Golden Joystick - Speciális küldetések és szavazás (10.10-10.25)

Írta:
Értékelés:
(33 szavazat)
43 hozzászólás

A Golden Joystick szavazáshoz kapcsolódóan 7, egyenként 2 napos küldetést kaptunk a WG-től.

Ha szavazni szeretnél a WOT-ra, ne emiatt tedd, hanem amiatt a töménytelen óra miatt, amit a játék és barátaid mellett tölthettél. Már ha.

A WOT idén a "Még mindig játszva" kategóriában lett indítva. Itt lépésről-lépésre megtaláljátok (képekkel illusztrálva), hogy hogyan szavazhattok a World of Tanks-ra.

Utoljára frissítve: 2018. október 25. 06:56
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hadtjuk · 7 hónapja
  Tegnap nem találtam a küldetések között az utolsó küldit.
  Én néztem be, vagy csak elfelejtette a WG a sok küldetés között?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   integrált áramkör · 7 hónapja
   Tegnap az volt a rejtett küldi, hogy most nem matricát, hanem 15k XP-t kapsz a haloweeni eventben. Te meg mész mint az őrölt, hogy leszorzózd a 4XP-t és annak drukkolsz, hogy meglegyen, miközben nem is figyelsz rá, hogy harmadik legjobb 10-ben, még ha ki is kaptál megkaptad a 15K XP-t valami huszadrangú tankra, miközben a Chi-nu ott éktelenkedik stockosan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vasicsaba · 8 hónapja
  Sziasztok a 16-17. napot valamiért nem látom. Az eddigiek mind megvannak. Nem értem. Vagy csak nem vettem észre a 15000 Xp-t??
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 8 hónapja
   A szűrőket töröld ki, hogy lásd a teljesítetteket is, ott kell lennie.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli · 8 hónapja
  16-17-re 5 nagy elsősegély csomagot ír az oldal (az eu-s is), de a játékban 5 nagy javítót lehet nyerni. Nem mintha számítana, csak hát megint ez az oda nem figyelés
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  38M_Toldi · 8 hónapja
  Én megnéztem a szavazós oldalt. Hááát . . . A PUBG-vel egy oldalon van a WOT. Szerintem esélytelen. Vagy megint megkennek valakit keményen
  Értelmesebb lett volna a cooperative kategóriában indítani. Bár randomban minden van csak együttműködés nem - az is bukó lett volna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  TegRazor · 8 hónapja
  Benyaltam én is ezt a 15k xp-t .... Indulóban voltam itthonról , volt 15 percem kb. 2 körre . Gondoltam gyorsba beugrok artyval (amit amúgy soha nem használok már , csak a kampány küldikre ha kell) , lőttem elsőnek 2x 550 sebzést , na mondom még egyet lövök , mivel amit húzok ágat , a 6lvl heavy lövésenként 110-et sebez és egy kör alatt igen nehéz vele 1900 sebzést bevinni Szóval lőttem még egyet , erre telibe találtam egy med tankot oldalról +2200 dmg Kész!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nyegreg · 8 hónapja
   Én a Ferdinánd top ágyújára gyűjtök. Emil I-et gondoltam leszorzózom, erre berakott top tiernek. 2.989 sebzésnél megölettem magam (bőven vezettünk és végül nyertünk is), hogy aztán a Ferdivel minél kevesebbet kelljen szenvednem a pattanók miatt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AntTheZ · 8 hónapja
   Ismeros. Gondoltam mielott eladom az isu152-t leszorzozom nem art a legenysegnek. Hat nem berakott top tiernek? Boklasztam avarosban a kis tankok utan, bumm egy loves egy kill. 5 kill 3300 dmg. Jol jart a legenyseg. 18k xp.
   Jobban orultem volna ha valamelyik fejleszteben levo tank kapja meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bloodraven123 · 8 hónapja
  Olyan szinten megszívattam magam, hogy csak na. Mondom tökéletes lesz a 15k xp a 40tp-re mert az borzalom. Gondoltam megyek egy kezdő kört egy jobb tankommal, hogy ne a 40tp-vel kelljen szenvedni. Erre nem megcsináltam egyből Buktam 15k xp-t mert már minden ki volt fejlesztve és még konvertálni se lehet Volt nincs
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   szollo · 8 hónapja
   Én is majdnem így jártam ,mondom LTTB-vel megyek egyet spotolni + sebzek egy kicsit de a végén annyi dmg-m lett hogy nem mertem sebezni nehogy erre rakja a 15k xp-t így a szemem előtt lőtte ki egy light az artynkat,a kör így is simán meglett de mindenki engem idiótázott
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _TANK74_ · 8 hónapja
  Hahó Srácok! Kellene egy kis segítség. Nem enged szavazni a Golden Joystick-os oldal. Egyszerűen nem reagál a vote lehetőségre. Állandóan csak ugyanazt az oldalt hozza. ...Valami ötlet?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BoB B Seal · 8 hónapja
  Ja ha kell a szavazat akkor a free játékosok is kapnak +15000 xp-s küldiket is. Muhaha lemaradt a csak prém tank meg a tier X. (lehetne ilyen szavazás havonta vagy inkább hetente is).

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.