Jelenleg 252 vendég és 5 tag online

2018. szeptember 23. 07:47

Mozgásban a Panhard

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
21 hozzászólás

Két rövid videó a mozgó Panhard EBR FL-10-ről:

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 25. 11:30
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mogy · 1 éve
  Ha ezeket a fosokat behozzák akkor valószínűleg meg fog ugrani az eladó accountok száma.Engem nem vonz még a lightozás sem. Ha need for speedezni akarok akkor avval játszom.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsikatoma · 1 éve
  WG megint a csigaevő franciák kell nyomni. Pénteken már be se nyomtam a wotot inkább nyomtam egy kis men of war-t. Nem is tudom,miért van az hogy szar a játék,de mégis játszunk vele. Talán a tankok miatt.de ha tank akkor ott a war thunder... Valamiért nem jött be annyira a warthunder sem. Pedig már 3 szintű tankig kihúztam és ott 5 volt a maximum akkoriban. 2008ban jött ki a battle tank : t34 vs tiger na még az is jobb élmény volt,mint ez. Szerintem a legtöbb ember azért nem hagyja abba a wotot,mert relatív sok időt ölt bele és szereti a tankokat, történelmet stb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hunter9956
   • Moderátor
   · 1 éve
   Talán mert ti sem tudjátok mi a valódi probléma a játékkal?Csak szimplán rávágjátok, hogy szar, mert ez a legegyszerűbb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior · 1 éve
    A játékkal a legnagyobb baj az hogy 14 totál ismeretlen, befolyásolhatatlan alakkal kéne csapatban működnöd egy elvileg csapatjátékban...rájuk IS vagy utalva és ez sokszor semmi jót nem jelent (máskor meg a hátukon viszed magad) - max abban bízhatsz hogy az írott/íratlan szabályokat betartják - ez a tehetetlenség pedig sokszor frusztráló.
    Mintha úgy kéne sakkoznod és nyerned hogy minden figurát más irányít...mindenki csak egyet és mindenki összevissza lép....
    A másik fő baj a pályák és a tank paraméterek állandó és untalan csesztetése, variálása, nerfelése, buffolása és az újabb és újabb metatankok megjelenése....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  k_m_k_2 · 1 éve
  Ez lesz az igazi 20 másodperces noob taliga.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SovietJosie · 1 éve
  E nélkül már szinte tökéletes volt a játék, más nem is hiányzott belőle.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tutyimutyi2 · 1 éve
  Van egy olyan sanda gyanúm hogy mivel ez az első ezért ezt kapásból bedobják majd az ág megjelenése elött mint prém "tank".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dilopho · 1 éve
  valaki tudja esteleg hányas tiertől fog csatlakozni a francia könyü tankokhoz az ág ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marcus · 1 éve
   Ha jól tudom 8-9-10,de nem 100%.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Sziasztok!
  Bocs,de én totál nem értem,milyen szerepkört fognak betölteni.Gyorsak,de kis látótávval akkor nagyobb álcát kapnak talán?Beállsz egy bokorba szpotolni,mert pl ez a küldetésed,és jön egy kerekes járművel,egy játékos,észre se veszed,csak mikor elhúz melletted,de téged már fel is szpotolt.

  Szerintem maga a játék így is elég nehéz,berak 3 lájtot egy csatába a legtöbbször.Majdnem mindig egy irányba megy mindegyik,és egymást akadályozzák.Akkor a legtöbbször 3 arty is van,akik addig nem nyugszanak amíg egy ellenséget ki nem szednek 3 an,és addig nem hagyják békén,míg nem likvidálják.

  Jönnek a kerekes járművek,de nem értem minek.A pályák 1000x1000 M-esek,értem kevesebb látótávot kapnak, de ezen a pályán Prokhorovka,mire megmozdulsz a bázison ő már ott van. Szerintem nem azért jönnek mert szükség volna rájuk,hanem pénzt tudjanak megint kivenni a helyzetből,mert ha vannak kerekes járművek.Kellenek prémium kerekes járművek is,amibe a legénységet fejleszted gyorsabban.
  Szerintem ezek még a Lengyel tankoknál is erősebbek lesznek,mivel új tankok erősebbnek kell lennie.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 1 éve
  Az első videon jól látszik a legál aimbot amit be akarnak tenni ehez. Na már most azt mondták elég közelébe célozni a tanknak hogy ráted a rögzitet célkeresztet. Én meg azt hittem hogy csak 1 max 2 méter leszz de ahogy elnézem van az 10-15 méter is.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.