Jelenleg 520 vendég és 3 tag online

2018. szeptember 13. 07:04

Caernarvon Action X maraton (09.14-09.28) Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(105 szavazat)
419 hozzászólás

Hát elkezdődött... Pénteken indul el a 14 napon át tartó újabb maraton, melynek teljesítésével megszerezhetjük a Caernarvon Action X brit Tier VIII-as prémium nehéz tankot:

Szabályok

A maraton időtartama: 2018.09.14. 10:00 - 2018.09.28. 10:00

A maraton 10 egymást követő szakaszból áll és minden szakasz két módon teljesíthető:

 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások csak X-es tankokkal lehet majd teljesíteni.
 • Elkötelezettséggel: Ezek a megszerzett alap XP mennyisége köré épülnek majd és VI-X-es tankokkal teljesíthetőek. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezmény kapsz majd az Action X tankból a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). A tank az esemény lezárulta után 2 napig lesz még elérhető a boltban (szeptember 30-ig). Fontos: Ha megveszed a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Küldetések és jutalmak

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 14. 12:42
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear · 1 órával ezelőtt
  32.237 XP. a tegnapi termés .. ma végre befejezem !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kaszas58 · 4 órával ezelőtt
  Kiváncsi vagyok, hogy a WG-nek lessz-e statisztikája arról, hogy hányan csinálták meg kiválóssággal a tankot...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lordi999_Hun · 7 órával ezelőtt
  A mai napon sikeresen rátettem én is a mancsomat erre a szépségre Bátran ajánlom azoknak akik szeretnek tornyozni, és nem a nagy alfára mennek.

  https://wot-record.com/replay/113619/caernarvon_actionx_4k_dmg


  + jönnek a medálok is szépen
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 12 órával ezelőtt
  Panaszra nem lehet okom 30k xp 32 csatából meg lett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Robb_HUN · 11 órával ezelőtt
   Gratulálok. A nagy hajrában azzal vígasztaltam magam, hogy végül is az 50K xp legjobb esetben 50 meccs. Jó tudni, hogy ilyen teljesítmény kellett (volna) hozzá.
   A legjobb csatáimban szereztem 1000XP-t, a rosszabbakban 300-500-akat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ittakaracsony · 12 órával ezelőtt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 12 órával ezelőtt
  Én is a célegyenesben vagyok. A x. Szakasz fele meg van. Valószínű innen már behúzom. A tankról annyit hogy megvettem a primo victoriát mert tetszettek az efféle tankok, Jó löveg kitérés kemény kobak. Az elején nem ment vele mostanra 300 csata körül mentem vele 2k feletti wn8 és lassan a 3. Gunmark jellemzi. Bizakodva várom a vasat....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VamperAta · 12 órával ezelőtt
  Tegnap óta mentem vele 30 csatát. Semmi gond nincs a járművel. Hozza mindenben amit vártam. Anno a Progetto is nehezen indult, de ezer csata után megszokja, megszereti az ember. A Caernevon AX-el is így lesz Ami esetleg nehézkes a jármű tesztelésében, hogy folyamatosan nagy tierekbe rak az MM, ahol ügye kevésbé érvényesülhetnek az előnyei. 100-200 csata után azért majd kitapasztalom, mire jó és mire nem. Érdemes küzdeni érte. A Progetto 46-ot is fikázták az Olasz Kihívásnál, gondolom savanyú volt a szőlő. Most meg a Brit kihívás jó 70%-75%-át az Olasz Kihívás nyereményével csináltam meg. Jó lenne látni majd mit tud a saját tierjében de MM eddig nem adott rá esély, gondolom majd fog.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VamperAta · 12 órával ezelőtt
   Csak megjegyezném csendben, hogy a játék felfogása szerint itt mindenki bazi nagy parancsnok (mondjuk a játékosok javarésze magának sem tud parancsolni ..), épp ezért mindenki mindent jobban tud, szóval simán beléd lő a csapattárs, ha épp nem ott vagy ahol szerinte lenned kellene. Kb. így van ez az okos véleményekkel is. Én alapvetően a tapasztalatra hagyatkozom, nem a véleményekre. Ízlésekről meg felesleges vitatkozni. Kinek a vodka, kinek a sör, kinek a boroskóla, nekem speciel a sulc gizi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory · 14 órával ezelőtt
  Hosszú este lesz. Még 11,2k hiányzik a X-es küldiböl, de nem szeretnék már vele a héten foglalkozni. Remélem jobb MM-eket kapok majd, mint az elmúlt napokban, ahol volt zsinórban 10 vesztes csatám is. Most megfordulhatna a sorrend.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear · 1 napja
  Szerintem akik ennyit harcoltak érte, becsüljék meg, mert teljesítették a küldetést !Ha ránéznek a garázsban , az jusson az eszükbe mennyit küzdöttek érte ne azt, milyen és mások milyennek tartják !
  Van aki az amatőr versenyeken km.-eket fut vagy úszik, vagy egyéb más módon sportol egy kerek fényes fémdarabért, amit feltesz a falra vagy a polcra.Másoknak az az érem semmit nem ér, de a sportolók tudják ŐK mennyit dolgoztak ,izzadtak érte .Aki végig nyomta a 10 szakaszt (vagy a felét és kedvezménnyel megvette) vagy megszerezte becsülje meg jobban. Saját két heti munkánkat, talán ne húzzuk le a WC.-n, 8-10 olyan csata miatt ,amiben a kapott tank nem volt a legjobb! Én is elkezdtem az utolsó szakaszt !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Street · 18 órával ezelőtt
   Pont amiatt, amit írtál, tartom én is olyannak a tankot amilyen.Mindenki más " szinten" versenyzik ebben a játékban, és az én általam elvárt szintemet nem tudtam vele hozni, ennek több oka is van tudom jól, de emiatt tartom olyannak.Van aki biztos szeretni fogja, sajnos én egyenlőre nem tartozok ehhez a táborhoz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kolumbusz · 1 napja
   Grat,te már célegyenesben vagy és egyet értek veled.Én még mindig 7-ik szinten fáradozom, de már nem lesz meg.Sajna én nem tudok annyi időt és XP-t beletolni,erről is lemaradtam.GZ WG.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tommybear · 3 órával ezelőtt
    30 ezer lassan meg is van az 50 ezerből.. holnap és csütörtökön befejezem ! Bár lehet már holnap !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  eagleeyes73 · 1 napja
  Ezzel a "csodálatos" tankkal ma 7-ből 7 vereséget sikerült összehozni :-), ebből 4-szer az első 5-ben voltam... a Winrate-et a tegnapi 36-ról sikerült levinni 26%-ra... még jó hogy prémium tank és így nem lettek mínuszos körök...:-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VamperAta · 1 napja
  Végre kész az utolsó pár óra iszonyat volt , mert megérkeztek az iskolás lengyelek a suliból, de végül meg van. Pár kör után, inkább egy masszív közepestank mint nehéz, de majd még alakul. A torony és a csőlehajlás tényleg elég csoda Buffon vezeti, mert neki van már lámpása is és megy az angol foci
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Snake · 1 napja
   Grat hozzá. A bia skill a legényeken nulladik skill?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 18 órával ezelőtt
    Igen, az, nem lehet mást kérni helyette.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    VamperAta · 1 napja
    Nem tudom mire gondolsz 0. skillként, de ezzel jönnek a srácok .. nyilván ha felturbozod őket és átképzed mondjuk S.Conqueorba .. marad a skill, mint a csajoknál az Acél Nővérség.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.