Jelenleg 461 vendég és 4 tag online

2018. szeptember 13. 07:04

Caernarvon Action X maraton (09.14-09.30) - Meghosszabbítva!

Írta:
Értékelés:
(123 szavazat)
486 hozzászólás

Hát elkezdődött... Pénteken indul el a 14 16 napon át tartó újabb maraton, melynek teljesítésével megszerezhetjük a Caernarvon Action X brit Tier VIII-as prémium nehéz tankot:

Szabályok

A maraton időtartama: 2018.09.14. 10:00 - 2018.09.28. 10:00

A maraton 10 egymást követő szakaszból áll és minden szakasz két módon teljesíthető:

 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások csak X-es tankokkal lehet majd teljesíteni.
 • Elkötelezettséggel: Ezek a megszerzett alap XP mennyisége köré épülnek majd és VI-X-es tankokkal teljesíthetőek. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezmény kapsz majd az Action X tankból a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). A tank az esemény lezárulta után 2 napig lesz még elérhető a boltban (szeptember 30-ig). Fontos: Ha megveszed a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Küldetések és jutalmak

Utoljára frissítve: 2018. október 1. 06:58
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  k_m_k_2 · 9 hónapja
  A prém td-zésnek azért jót tett,hogy 4-5-6 db volt rendszerint mindkét oldalon.:)
  Szerintem ez sokaknak csak múzeumi darab lesz azok közül,akik ész nélkül rohannak elöre a csatába. Cw-n én is megszivtam ezzel.
  Gondoltam ott is kipróbálom,mert nekem alapvetöen tetszik.
  2 lövés toronyra szemböl lepattan az egyik is3-tól jött.Jön a 3. is3-tól és bumm már fel is robbantam Ilyet randomban egyáltalán nem tapasztaltam pedig szándékosan szarrá lövettem a tornyát. Persze az én érzésem szerint csak a tornyom volt kint,de hát a wot világában ki tudja mi az igazság ?:) MInden esetre jól megszivtam a próbát
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tommybear · 9 hónapja
   Én is kipróbáltam az oroszok ellen és az IS-3 asok szétbontottak mint a csirkét !Szemtől szemben a hasonlóakkal szemben alul marad, bár a tűzgyorsasága majdnem kétszerese a többi VIII-asnak.
   Ezen kívül ,lőszer-rekesz érzékeny is és az az érzése az embernek ,hogy NINCS RAJTA PÁNCÉLZAT ! Viszont egy lesebzett Jg.Pz. E100-at is kilőttem vele ! Talán TD:-ként lehet jól használni.Bújni-lőni bújni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bélabá · 9 hónapja
  Hétvégére semmi küldetés?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MrSulyvahn · 9 hónapja
  70%-os kedvezménnyel tudnám megvenni, mennyire jó a tank? Megéri az 5300 ft-ot? Nem túl kicsi tier 8as tankon 240 alpha??
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _Potip_ · 9 hónapja
   Szia!
   Néhány kommenttel korábban kifejtettem a véleményem. Szeretném nyomatékosítani, hogy Cérnával kapcsolatosan elfogult vagyok. Szóval a kérdéseidre röviden a válasz: Igen, megéri és nem túl kicsi.
   Pacsi
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tommybear · 9 hónapja
    Mindenkinek annyit ér amennyi pénze van rá,vagy amennyit gürizett érte. Végig játszva a két hetes küldetést megérte megszerezni, de pénzt nem költöttem volna rá ! Például az IS-3.- ban az ember biztonságban érzi magát nyolcas ellenfelekkel szemben, ebben nem ! 4-6 sikeres találat esetén (vesztes csatában is) , képes kreditet termelni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kecskes75 · 9 hónapja
     Most nem azért de te tudod mi az a hull down? Én eddig csapat csatába vittem csak be, hull downban nem nagyon lőtték be.
     Magasabb tierű tankok meg az is3-at is ugyanúgy keresztül hugyozzák mint ezt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AntTheZ · 9 hónapja
    Támogatom. Én is 70%-ért vettem meg a fiamnak. Kellems tank. Simán hozza az elvártat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     MrSulyvahn · 9 hónapja
     Köszi a válaszokat, közben megvettem, teljesen korrekt tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gardar1983 · 9 hónapja
  Tegnap megvettem mert már gondoltam nem lesz meg úgy sem a gyűjtögetés. Raktam rá töltésgyorsítót, szellőzést, Conqueror 4 skilles legénységét, és 4.8 lett a töltési idő. Nem OP ez egy kicsit?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kaszas58 · 9 hónapja
   Nem, nem az. AT 15-ön ugyanez az ágyú van, de valami 4,3-mal tölt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gardar1983 · 9 hónapja
    Múlt hétvégén akartam megvenni azt is amikor le volt árazva. De más lett helyette. Kíváncsi leszek arra is, a 4.3 még durvábban hangzik!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cefet · 9 hónapja
  Na azért kicsit becsapodtam. Azt hittem az xp gyűjtése lett meghosszabítva. Még kb. kétezer hiányzott a következő szinthez, de jó simán meglesz (gondoltam) De sajnos csak a vásárlás lehetősége maradt meg. No sebaj, csatára fel
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear · 9 hónapja
  Szerintem nem volt alacsony szinten eladás, vagy a küldetés teljesítést. Ma volt olyan csatám ahol az enyémmel együtt 7 Caernavon AX berregett a harcmezőn !Jelenleg még a hibáival együtt is népszerű ,de majd szépen elkopik és mutatóba is alig lesz pár darab.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Yan-Chi · 9 hónapja
  Épp a boltból jövök, ahova a játékbeli linkkel jutottam, hogy megnézzem mennyi is az annyi.
  Hát azt írja, hogy üres a bolt, de ne aggódjak, mert más remek tankokat is vehetek.
  Ez meg mi??? Elfogyott a készlet??
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli · 9 hónapja
   Jelentkezz be a weboldalon, akkor fogod látni, mert ez személyes ajánlat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aquaflow · 9 hónapja
  [moderálva - Lentebb le van írva, hogy ma reggel 7 óta nincs küldetés, de csak azért is, fittyet hányva minden kommentre és kommentelőre idejössz, és káromkodsz. Engem nem érdekel, milyen szépen írod körül azt, amire utalsz, de emellé még ignorálod is, amit a többi ember írt, ez trollkodás. Most figyelmeztetlek utoljára, fejezd be! - StahanoW]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Aquaflow · 9 hónapja
   Nyugodtan ki is rúghatsz. Nem lesz veszteség. Belefáradtam az egészbe.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 9 hónapja
    Akkor pihenj egy napot rá. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy ezt csináld. Senki se tart pisztolyt a fejedhez, hogy vásárolj, játsz, a gép előtt legyél egész nap. Ha egy sört nem szeret az ember, nem issza, ha hat évig azt ittad, akkor se. Nem kutatom ki, hogy mi az oka ennek a teljes befásodásnak, és miért démonizálsz túl egy játékot, nincs egyikünk se ráhatással a cégre, max a teljes communitynek lehetne, összefogással.

    Viszont most nagyon túltolod ezt, ezért tettelek pihenőre. Pihenj, relaxálj, kerüld a játékot egy ideig, rengeteg pihentető alternatíva létezik még ezen kívül, utána beszélgethetünk akár normál hangnemben is, de most egyelőre nyugalom.


    Ui.: Azt megértem, hogy ingyen, vagy nagyon olcsón szeretted volna megszerezni, de nem ment. Sajnos az ilyen eventek nem mindenkinek vannak kitalálva, például én most a magánéleti dolgaim miatt épphogy 40%-os kedvezményig tudtam csak elvinni. A Progettonál se tudtam 80% felé vinni, mert egyszerűen nem volt időm rá, ezt a részét én teljesen átérzem. Most egy komolyabb dolog miatt nem tudok egyszerűen játszani, sőt... a játékom is igencsak megereszkedett, valószínűleg én is pihentetni fogom

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.