Jelenleg 414 vendég és nincs tag online

2018. augusztus 24. 09:50

A hét Tier VIII-asa: Strv S1

Írta:
(8 szavazat)
7 hozzászólás

A következő 7 napban az Strv S1 prémium TD lesz kiemelt ajánlatban. A csomag ára 11.407 Ft, azonban a tank mellett tartalmaz 30 nap prémiumot és egy rakat személyes tartalékot is:

Utoljára frissítve: 2018. augusztus 24. 09:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szecsibeni · 2 éve
  Nagyon jó kis tankvadász. Szeretem. De kezdőknek én se ajánlanám. Főleg azoknak nem, akik még nincsenek tisztában sok mindennel a játékkal kapcsolatban. Mivel sajnos egyrészt nqgyon jó pályaismeret kell hozzá, és érzék, hogy mikor kell visszavonulni, vagy pozíciót váltani. Fontos az előregondolkodás.

  Én pl. mielőtt megvettem, előtte tesztszerveren játszottam vele számtalan meccset, hogy meggyőződjek, biztosan fogok tudni játszani vele, és nem zsákbamacskát veszek. Már akkor is az volt az első benyomásom, hogy bizony ehhez, és a hozzá hasonlókhoz bizony kell azért az eszed használni és nem ész nélkül belerohanni a csatába.

  Szóval, aki a megvételén gondolkodik, az, ha teheti akkor ha van lehetősége, mindenképp próbálja ki tesztszerveren, hogy meg ne szívja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 2 éve
  Szerintem ez pont egy kezdőknek való td. Ráadásul jelenleg kevés a tiszta városi pálya a wotban, illetve a kilapított pályák is a td-nek kedveznek. Az artyzást leszámítva a td-zés, azon belül is a spot-távon kívül eső területről való lövöldözés a legkönnyebb a játékban. Ezzel a 288 alap pennel, meg nyugodtan lapulhat hátul, az X gombot csak képes megnyomni párszor a csata folyamán.
  Oda-vissza játék ez is,tehát ha már betanulta, hogy hol vannak a jó td-s bokrok, akkor az azokból lefedhető területet már eltudja kerülni a későbbiek folyamán, mondjuk egy heavyben ülve. Szerintem ez az egyik legfontosabb a játékban, hogy ne hagyjuk magunkat meglőni a td-k számára, mert láthatatlanok, főleg ha egy okos, a spot rendszert ismerő,a bokrokat használni is tudó játékos ül bennük.
  A med/heavy játék már nagyobb felkészültséget igényel szerintem(páncélhasználat, tornyozás), lévén hogy állandóan spoton, vagy annak közelében mozog az ember(jó esetben persze, mert elég gyakran látni a td-k mögül lövöldöző heavyket, medeket). Aki gyakorlatlan ebben, az hamar kiesik a meccsből, és alig lesz sebzése/bevétele.
  Td-ből meg egy jó darabig büntetlenül lövöldözhet, illetve ha bukó a meccs, akkor az utolsók között hullik el, ami viszont 2-3 plusz lövést és 10+ ezer kreditet jelenthet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lingszilard · 2 éve
   Szerintem pont ellenkezőleg, pont hogy nem kezdőknek való. Az ágyú karakterisztika csaló, ugyanis ütközet módban az értékek mindegyike javul, tehát az ágyú jó és valóban nem kell vele aranyat használni. Az álcaértéke kiváló, de természetesen erre nekünk is rá kell gyúrni a legénységgel és álcafestéssel valamint álcahálóval megtámogatni. Viszont itt kimerültek a pozitívumok. Lomha, borzasztó a gyorsulása, nincs páncélja és vak. És akkor még ott van a módváltás, ami nélkül a tank használhatatlan, azzal viszont körülményes. Ha az embert tényleg egy sík, sok bokros pályára teszi vele, akkor lehet jókat menni vele, de egyébként nem élvezetes vele a játék. Én nem vagyok kezdő és talán amatőr sem (profi sem), de nem szimpatikus nekem ez a tédé és egy kezdőnek valószínűleg még kevesebb öröme lenne benne. Szerintem a WZ-120-1FT sokkal jobb vétel, mert nagyobb a látótávja, nagyobbat sebez azonos töltési idő mellett, rendben van a célzási ideje és a pontossága is, az álcaértéke hajszálra ugyanannyi, mint az STRV esetében és még páncélja is van, ami működik is! És a legnagyobb előnye, hogy nem kell módok között váltogatni. Lehet vele bujkálni és lesből lövöldözni, de akár le is lehet vele támadni az ellent. És még olcsóbb is valamivel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szecsibeni · 2 éve
    Gondolom a tank vakságát, mozgás közben értettr. Mert úgy tényleg elég vaksi. Bokorban állva persze elég jól lehet vele szpottolni, mivel jó messzire ellát. De mozgás közben nincs meg ez az előny nyilvánvalóan. Mondjuk nem is arra való, hogy mozgás közben szpottolgasson
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 éve
    Azt mondjuk tudtad, hogy az Strv típusoknál az álcaháló, és periszkóp nem kapcsol ki ha forogsz vele?
    Ebből kifolyólag nehezen tudom elképzelni, hogy nagyobb lenne a látótávja a WZ-nek, mert azon a szűk kitéríthetőség miatt meg a pontatlanság miatt nem érdemes periszpókot használni.
    Félre ne értsd a kedvencem a Wz, de nem jobb vagy rosszabb csak más.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ryek05 · 2 éve
  már ha valaki tud ezekkel a tankokkal játszani...én pl szenvedek a legtöbb pályán a strv 103-mal. Ez a tank csak campeléssel használható, egy kezdő aki nem tudja a rejtőzést, a mód ki-be kapcsolásának ütemét az kb a pályák felében vagy seperc alatt kilövik, vagy nem lő semmit, mert kimarad mindenből. Ettől még egy jó kis tank, a megfelelő kezekben és a megfelelő pályán.

  Én kezdőknek tuti nem camper TD-t javasolnék, hanem valami páncélos heavy vagy egy jó tornyú medet esetleg (tudom a sok kezdő általában campel, de azt se tud tisztességesen hogy TD-t adjunk neki)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 2 éve
  Farmolásra ettől a géptől nem igazán van jobb. Alap átütése, kredittermelése, camoja, mind az élvonalban van.
  Kezdőknek is kiváló választás egy prém TD, ezzel több sebzést kitudnak osztani hátulról, mintha a frontvonalon hullanának el 1-2 sebző lövés után.
  A kapott boostokkal(plusz ingame boostokkal megtámogatva), és a 30 nap prémmel simán kilehet húzni nulláról egy 3-4 skilles legénységet és mellé vagy 40-50 milla kreditet!

  Csak ajánlani tudom.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.