Jelenleg 433 vendég és 2 tag online

2018. június 5. 12:36

Gyűjtői ajánlat: STG & STG Guard

Írta:
(15 szavazat)
9 hozzászólás

Ismét elérhetővé válik az STG és a gyári festéssel ellátott verziója, a Guard is. Részletekért klikk a képre.

Utoljára frissítve: 2018. június 5. 12:40
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pred89
  • Kiképző
  · 2 éve
  Bosszantó tank szerintem.Az Egyetlen olyan prem tank amit ahogy volt lehetőség becsereltem. Igen lehet hogy hozzá vagyok szokva az agresszív játékhoz és kinézetre ettől a géptől is ezt vartam de tömör csalódás volt. Érzésre szinte mindenki beüti (t6-7) ne nézzük... toronyban is bíztam hát vicces de az is mindenhol bekapja a békát. Ha végre, beszűkült a celkereszt tiszta minden akkor lepattan,vagy lanccal (leveszik). Jó neha néha bemegy de az az x sebzes drága kredittel számolva nem hoz akkora nyereséget mint bármi más. Ha meg óvatos játék viszonylag kevés sebzes kredit érték és sok idő egy csata,nem beszélve arról hogy egy brutál mednek néz ki és egy erősen támogató jellegű tank.(mire rájöttem hogy ez egy átverés kb.) Viszonyítás alapján beszélek, bármilyen jellegű tank sta2,cdc,patton, ezek nagyságrenduleg jobb jatekmenet,jobb kredit arány élmény faktorrol nem is beszélve.Jah es sokkal olcsóbbak is. Drágább kategória lorr és az uj wz td remek választás nagyon szeretem őket. Szerintem aki ezt a tankot akarja választani csak unalmaban tegye,en jo esetében is az alsóbb ár kategóriába tenném, úgy máshogy néznék rá,de így méreg drága és egy vacak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ctalker · 2 éve
  [quote name="Panzerkonzerv"]Sziasztok.Én megvettem amikor először bejött ez a tank a játékba,csak rossz tapasztalataim vannak.A gyulladás a hobbija,10-ből 9-szer égett mint a fáklya,nem ajánlom senkinek.A test vaj puha,utáltam.De kinek a pap,kinek a papné.Na igen,több mint 10 ezerbe került.[/quote]
  én kimondottan kedvelem [img][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/06/06/646shot_062.jpg[/img] ([url]http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=646shot_062.jpg[/url])[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 2 éve
  Nekem jó tapasztalataim vannak vele:
  a "lassú víz partot mos" elvű játékosok számára tökéletes. Agresszív, párbajozni, nyomulni szerető játékosoknak nem való, a közelharci szituációkban hajlamos hamar elvérezni, azonban közép és nagy távolságból nagyon veszélyes. Szintén kellemetlen lomha ellenfelek számára, valamint súlyosan sebzett tankokra fokozottan veszélyes. Megfontolt, taktikát és támogatást kedvelő játékosoknak nagyon fog tetszeni. Gyakori helyváltoztatást, vagy nehezen lőhető és/vagy felderíthető pozicionálást igényel.

  Az erőssége az én személyes tapasztalatom alapján egyértelműen az ágyúja: irgalmatlanul pontos és modulgyilkos a gyakorlatban, és e mellé a sebzése is kiváló - ám fontos megjegyeznem, hogy nem árt kivárni a célkereszt szűkülését, mert ez akkor igaz. Tulajdonképpen az IS, KV3, IS6 nehéz tankok top lövegeit képzeljük el úgy, hogy sokkal de sokkal pontosabb azokénál és az átütése is tetemesen jobb, ráadásul mozgékonyabb a tank is hozzá. Erősségei közé sorolom még, hogy egész jó álcát lehet rá építeni egy közepes tankhoz képest, valamint a közepes sebesség mellé egy kifejezetten jó fordulékonyság párosul - leforogni tehát nem lehet, ő viszont ki tud nullázni sérült tankot megfelelő oldalról lerohanva.

  A páncélja alacsonyabb szint ellen jónak mondható, szinte kellemetlen. A magasabb szintű tankok ellen szinte semmi jelentősége nincs. A torony valamennyire még ekkor is használható. Top szinten egyébként félelmetes ellenfél, 6-7 tier nem ellenfél neki, mindegy miről beszélünk... okos játékkal pedig a saját szintjén is elég kellemetlen ellenfél tud lenni.

  Gyengesége egyértelműen a dpm, tehát a közelharcot csak akkor szabad vele keresni, ha az ellenfél már meg van szaggatva. Az ágyú lehajlása oroszos, ez több magyarázatot nem igényel.

  Lentebb "Panzerkonzerv" említette, hogy gyulladásra hajlamos, én ezt nem tapasztaltam eddig - nem is emlékszem így példára, de őt se kívánom cáfolni, mert a tapasztalatát írta le.

  Röviden összefoglalva: 1. osztályú támogató közepes tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Panzerkonzerv · 2 éve
  Sziasztok.Én megvettem amikor először bejött ez a tank a játékba,csak rossz tapasztalataim vannak.A gyulladás a hobbija,10-ből 9-szer égett mint a fáklya,nem ajánlom senkinek.A test vaj puha,utáltam.De kinek a pap,kinek a papné.Na igen,több mint 10 ezerbe került.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sandor01 · 2 éve
  Amúgy ez a tank jó ?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kmk · 2 éve
  [quote name="perretz"][quote name="Wiseletman"]Mi a véleményetek róla? Farmolásra kéne, megéri? Orosz nehéz kéne mindenképpen.[/quote]

  Ez med.[/quote]

  Egyébként szerintem jó farmoláshoz.
  390-eket puffogtat és a tornya is jól tud pattintani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz · 2 éve
  Igazan jó szovjet prémium, nehéz talán csak a most is kapható KV-2(R). De ez 6-os, lassú is ... . Nyolcasok közül van a Defender, amit ugye rég nem lehet kapni és vannak a jutalom 10-esek, amit mezei userek részére elérhetetlenek. Ha legénységet kellene fejleszteni, én a T-10-et használnám, ha kredit kellene, akkor válassz más nemzetet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz · 2 éve
  [quote name="Wiseletman"]Mi a véleményetek róla? Farmolásra kéne, megéri? Orosz nehéz kéne mindenképpen.[/quote]

  Ez med.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.