Jelenleg

12
látogatónk van

2018. április 5. 06:56

1.0 - Micro patch #2

(33 szavazat)
70 hozzászólás

Ma hajnalban újabb micro patch érkezett az 1.0-s verzióhoz, a csomag tartalma a következő:

  • Néhány technikai probléma javítva.

MOD használóknak a következő másolásokat kell végrehajtania:

  • \mods\1.0.0.1 tartalmát a \mods\1.0.0.2 mappába
  • \res_mods\1.0.0.1 tartalmát a \res_mods\1.0.0.2 mappába
Utoljára frissítve: 2018. április 5. 06:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nagypapi
    • Tankos
    · 6 éve
    Akik panaszkodnak azért teszik mert ami működött a gépén a frissítések elött,utána pedig nem joggal várják el,hogy olyan legyen mint elötte.Az 1.0 verzió a micro patch előtt gyönyörűen működött.A frissítés óta meg nem megy, ugyan az a gép, ugyan az az internet,mindenhol azt írják a fejlesztők,hogy nem kell hozzá erőgép.
    Eddig a HD kliens csodálatosan működött most már az SD-ből is kidobál.Pedig már újra telepítettem aWotot.
    Frissítettem a videókártya driverét.Mi lenne a megoldás?? :yk: :thx1: :thx2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szollo
    • Tankos
    · 6 éve
    Remek a patch felrakása után olyat crashelt a játék hogy újra kellett raknom a windowst + valószínű kinyírta a videokártyámat mert a monitor azóta tele van színes csíkokkal,ha drivert frissítek meg meg is hal a kép csak fekete képernyő van... Valakinél volt még ilyen?Szerintetek szervizelhető a kártya vagy kuka?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kicsi66
    • Tankos
    · 6 éve
    Windows újra rakva.Új driverek,wifi videó kártya telepítve.Szar ahogy van! Nemrég vettem észre hogy néha nincs találati hang.Sőt a saját lövésemnek sem!Ez már nem szórakozás,hanem idegeskedés.Ha pénzem lenne benne bizti egy tompa tárgyat elő vennék és szúrnék valahova!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pontifex74
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="szekomaestro"]Én azt tapasztaltam az új verzióval, hogy minden tankomról eltűnt az álcaháló valamint a periszkóp, és bekerült a depóba.
    Felszereltem őket újra a tankokra, erre, most a patch-et követően ismét a depóba került az összes kiegészítő... más is tapasztalt ilyet?[/quote]
    Igen, pont ez történt nálam is azzal a különbséggel, hogy most csak a periszkóp és az álcaháló került vissza a raktárba, a múltkori frissítésnél a könnyű repeszpáncél és az erősített rugók is. Ráadásul ha visszapakolom őket, akkor a raktárból nem veszi ki. Ugyan annyi mennyiséget mutat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szekomaestro
    • Tankos
    · 6 éve
    Én azt tapasztaltam az új verzióval, hogy minden tankomról eltűnt az álcaháló valamint a periszkóp, és bekerült a depóba.
    Felszereltem őket újra a tankokra, erre, most a patch-et követően ismét a depóba került az összes kiegészítő... más is tapasztalt ilyet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zooli74
    • Tankos
    · 6 éve
    Hétfő óta nem toltam a gamet, gondoltam megnézem milyen az új patch, hát nem sikerült HD kliens módok nélkül, a tank betöltése képernyőnél megáll mint a szög! :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Viszanik_atankos
    • Tankos
    · 6 éve
    Akik annyira panaszkodnak, hogy nem fut jól a játék, lassan tölt be, kevés az FPS, magas a ping, LSD színű a kép, szaggat a hang stb..
    Azok leírhatnák azt is milyen gépen játszanak, illetve milyen netjük van.
    1.0 ellenére ennek a játéknak még mindig alacsony a gépigénye.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    beabeee3
    • Tankos
    · 6 éve
    NAGYAPI: "már másnál is olvastam,hogy az SD vel nincs semmi gond de ha a HD re frissít ugyan ez van.Módokat nem használok."
    ........ nem hiszem, hogy a kliensekkel van gond.... nekem fent a HD kliens is de az SD-n játszom ezért a mai patch-ot a HD nem próbáltam.... eddig nálam a hibák, akadozás, fagyás induláskor és egyéb hibák mindkét kliensben azonosak voltak......
    A hiba az lehet hogy vacakol a net, de ha tutira nem akkor törölj mindent a windows könyvtárából ami a wot-al kapcsolatos lehet és problémát okozhat...... Aztán ha van Archív WOT mondjuk egy külső HD-n mint nekem ugyebár,akkor érdemes törölni az egész WOT-ot és a külső HD-ről csak simán visszamásolni a gépbe.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nagypapi
    • Tankos
    · 6 éve
    Valami nagyon elromlott,hétfő este óta állandóan kidobál a játékból.Van úgy ,hogy egy csatán belül többször is pedig olyankor a pingem nem is magas(42-48) azt írja,hogy hiba a csatlakozásban,utána vissza lép másodpercek alatt de a ping már 449-675.Megint kilép, újra vissza, enged valamennyit lövöldözni újra kilép.Van,hogy a garázsból is többször dob.Eddig ezt nem csinálta,ma újra telepítettem de semmi változás.HD kliens van fent lehet,hogy ezzel van valami,
    már másnál is olvastam,hogy az SD vel nincs semmi gond de ha a HD re frissít ugyan ez van.Módokat nem használok.
    Valaki tudna segíteni megköszönném,ez így élvezhetetlen. :wb: :izmena: :thx2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    schenic
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="beabeee3"]nos a mai frissítés teljesen elvette a kedvem a játéktól....... a tank csak addig lő emeddig látótávon belül van valami, ha azon túlra próbálok lőni, mert a kistérképen látom nagyjából hol van a tank felszpotolva a lövésem egyszerűen lepattan a levegőbe ott ahol véget ér a látótáv...... Gratulálok WG ezt jól elbarmoltátok !!!!! tegnap még ezzel nem volt gond[/quote]


    Minél többet fejlesztgetnek annál rosszabb anó 2-3 évvel ezelőtt ezerszer élvezhetőbb volt
    Lassan törlöm én is :thx2:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.