Jelenleg 530 vendég és 7 tag online

szerda, 21 március 2018 06:13

1.0 - Verzióváltás

Írta:
Értékelés:
(56 szavazat)
313 hozzászólás
1.0

Ma hajnalban 2778 nap után hozzánk is megérkezett a forradalmi 1.0-s verzió.
Az új verzióval kapcsolatos hírekről, főbb újításokról és módosításokról itt olvashattok.

Utoljára frissítve: csütörtök, 22 március 2018 10:19
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dikkmánvas · 5 hónapja
  Tegnap én találkoztam azzal hogy fps 120-140 ping 15-20 mégis olyan volt hogy kaptam a sebzést,se hang,se effekt,csak ment le a hp.Másik az,városi mappnál 8as német light 4mre ha volt tölem és nem láttam,se a minimapp nem jelezte ki,se szabad szemmel nem láttam.Nemvolt lagg se.Mentem ki az épület mögül,az a vacak meg ott állt és a pofámba nyomta az ágyúcsövet.HWK12 meg nem ép alacsony tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thothem
  • Tiszteletbeli tag
  · 5 hónapja
  Elég egy helyre leírnod, a mondandódat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MEXXX565 · 5 hónapja
  Üdv. Ellet szúrva az egész játék egy Counter strike 1.6 fizikával rendelkezik az 1,0. Szerintem abba is hagyom mert nincs játék élmény se max se alacsony grafikán. Ez nem fejlődés volt hanem vissza esés kb 4-5 évvel. Én ma próbáltam ki csak ma de rendesen nincs kedvem játszani pedig 3-4 éve játszok a játékal.
  Ebbe belle fognak bukni hosszú távon. :sad: :sad: :sad:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SchmityHUN · 5 hónapja
  [quote name="Erwin Rommel"]A zenék pocsékak. Háborús feeling 0. Nem értem az SD klienst miért kellett annyira felhúzni. Az azért volt, akinek gyenge a gépe. Szebb: sokkal, de feleslegesen. Már megy a csata mire bead a játék. Na ezt egy spotterrel állat jó játszani. pffff. Húzták volna a HD klienst. az arra van... Így igaz, csak szebb lett, meg cicomázott...de minek?![/quote]

  1. A zenék neked nem tetszenek. Ez egy szubjektív vélemény. Háborús feeling azt gondolom, sokkal-sokkal több, mint volt. Realisztikusabbak a zenék, és sokkal inkább el tudom képzelni ezeket, mint az előzőeket. Az eddigiek jók voltak a játékhoz, játékzenék voltak.

  2. Egy játéknak az a célja, hogy szebb legyen. Nyilván fejlődik a világ. Ha nem fejlődne a számítástechnika, akkor csődbe mennének a különféle cégek... Haladni kell a korral minden téren, sajnos ez ilyen. Nyilván a Win XP-s rendszerek már nem fogják elvinni az újabb játékokat. Ennek ez a menete, ezen fölösleges felháborodni... Így is volt eddig, így is marad.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Erwin Rommel · 5 hónapja
  A zenék pocsékak. Háborús feeling 0. Nem értem az SD klienst miért kellett annyira felhúzni. Az azért volt, akinek gyenge a gépe. Szebb: sokkal, de feleslegesen. Már megy a csata mire bead a játék. Na ezt egy spotterrel állat jó játszani. pffff. Húzták volna a HD klienst. az arra van... Így igaz, csak szebb lett, meg cicomázott...de minek?!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  molspecc · 6 hónapja
  frissités után álandoan kidob a játék de miért? SOS
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 6 hónapja
  Anyázást kérem mellőzni, törölve lesz mind.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  safi70 · 6 hónapja
  Olvasgatom a hozzászólásokat. Nem szeretek panaszkodni, de pár dolog tényleg nem stimmel. Miért pattanok Grillével a Sheridenről és miért adok kerek 1500 lepattanót a Leopárdnak? Szerintem tudok lőni. Tegnap (is) csak alul voltam a táplálék láncban tier nyolcban és alatta. A pálya ismétlődésekről meg annyit, ugyan az a tank ugyan arra a térképre és oldalra egymás után low tierben. Valóban szebb lett, de hogy jobb-e......
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Diam_79 · 6 hónapja
  [quote name="tyukasz"]xvm van hozza?[/quote]

  Egyenlore beta van hozza:
  http://nightly.modxvm.com/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tyukasz · 6 hónapja
  xvm van hozza?

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.