Jelenleg 401 vendég és 6 tag online

kedd, 13 március 2018 06:51

Rangsorolt csaták: Vége az 1. szezonnak

Írta:
Értékelés:
(14 szavazat)
37 hozzászólás

Március 11-én véget ért a rangsorolt csaták első szezonja. A WG nagyon boldog, hogy a béta szezonhoz hasonlóan rengetegen játszottak ebben a módban és köszönik mindenkinek a részvételt.

A nyeremények kiosztására 14 nappal a szezon vége után kerül sor, addig is eltávolítják a csalókat a ranglistáról, mely itt tekinthető meg.

Utoljára frissítve: kedd, 13 március 2018 06:54
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  turoskeksz · 2 hónapja
  Frontline folytatását várom én,remélem lesz :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wrett · 2 hónapja
  [quote name="BDOM"]Lehet tudni hogy mikor lesz a következő szezon?[/quote]

  most fog jönni, itt a friss hír:
  https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/ranked-battles-season-2/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BDOM · 5 hónapja
  Lehet tudni hogy mikor lesz a következő szezon?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pred · 6 hónapja
  Szerintem nagyon jól el volt találva így a rangsorolt. A wg szolgának köszönet a Super Conqueror amit ajánlott bevált. 12-es rangig jutottam de azt napi 5-10 csatával. Észrevételem szerint este 9 után volt érdemes próbálkozni és főleg 1 kill-t össze kellet szedni (vagy lopni) akkor nem volt gond vagy maradt a stráf vagy léptél előre. 4 kill 1500 sebzéssel tuti top 3 aki 5k felett sebzett de senkit nem szedett ki az csak a top 3 alatt volt ezt nem értettem. A 2 béta szezon rossz volt és gyorsan unalmas lett a túl sok visszabukás miatt. A következő szezonra próbálok több időt fordítani majd hátha 15-ig is el tudok jutni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slotyi · 6 hónapja
  A 9.-es szintig jutottam. Prém accal, gold spam nélkül biztos, hogy pozitív kredithozammal zártam, de ez mellékes. A legjobb két tank számomra a Patton és a BC-25t volt. Taugrim youtube videója miatt választottam a BC-t elsődlegesnek. Előnye, hogy akár egy kitárazásra meglehet a stráf vagy akár kettő is, és felderítésre is alkalmas. Nem mellékesen nem is kell bele gold és a magányosan kószáló ellenség levadászására nincs nála jobb. Emlékszem ahogy egy Amx50B-vel (ritka a kooperáció) rámentünk két IS7-re...10 sec alatt garázsban voltak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Felhasznalonev · 6 hónapja
  A "WG nem hagy fejlődni" egy nyilvánvaló hülyeség. Hol nem szarja le, hogy ki milyen szinten van? :-D
  Egyetlen célja van, a profitmaximalizálás, ezt pedig úgy éri el, hogy többet játsz, a több játék közben pedig többet költesz... ennyi.
  Hogy mindezt hogy éri el? Hát úgy, hogy belenyúl a játékba az MM-en és az RNG-n (na vajon miért nem hajlandóak csökkenteni a +/-25%-ot?) keresztül, az az adott keretek közt manipulál, tehát "nem tiszta" a játék. Ezt el kell fogadni - sőt, ezt mindenki el is fogadta, aki játszik, hiszen a felhasználói feltételekben le van írva (ugye mindenki elolvasta? ), hogy "egyre nehezebb kihívások elé állít". Ez a jogi seggvédés, virágnyelven megfogalmazva, hogy "szo...athat" a játék. (A szo..ás pedig attól függ, hogy Te mit vislesz el, mivel fogsz többet játszani.)
  Szóval ezt akár el is lehetne fogadni, ez egy ilyen játék, "take it or leave it" (ahogy a művelt francia mondja).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robb_HUN · 6 hónapja
  [quote name="perretz"][quote name="Scheff"]Ha nézné az élő adásokat beleköthetne abba, hogy szerintem Columbo fedezte fel Amerikát vagy hogy Lengyelország tőlünk nyugatra van, de na. [/quote]


  [img]https://metvcdn.metv.com/uPQxS-1480705982-71-show-940x370_Columbo.jpg[/img][/quote]

  " Elnézést, megbocsásson hogy igénybe vettem az idejét, csak még egy kérdés".........
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz · 6 hónapja
  [quote name="Scheff"]Ha nézné az élő adásokat beleköthetne abba, hogy szerintem Columbo fedezte fel Amerikát vagy hogy Lengyelország tőlünk nyugatra van, de na. [/quote]


  [img]https://metvcdn.metv.com/uPQxS-1480705982-71-show-940x370_Columbo.jpg[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zoll1989 · 6 hónapja
  [quote name="Scheff"]Mellesleg a rangsorolt csata gyakorlatilag egy skill alapú MM: [b]magas szinteken több a jó játékos[/b]. Ezért van az.[/quote]

  Ömm okkéé igen talán több a jó játékos de sokszor mintha a másik csoportból is több lenne... és jelezem nem kötekedni akarok, csak apró észrevétel... :D
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Scheff
  • VIP
  · 6 hónapja
  Ha nézné az élő adásokat beleköthetne abba, hogy szerintem Columbo fedezte fel Amerikát vagy hogy Lengyelország tőlünk nyugatra van, de na.

  Mellesleg a rangsorolt csata gyakorlatilag egy skill alapú MM: magas szinteken több a jó játékos. Ezért van az, hogy valaki egy X szinten túl nem tud haladni, mert körülbelül olyan tudású játékosokkal fut össze, mint ő maga.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.