Jelenleg 299 vendég és nincs tag online

2018. március 13. 06:44

Gyűjtői villám ajánlat: STG & STG Guard

Írta:
(13 szavazat)
11 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. március 13. 06:45
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  Üdv Colin!

  Nagyon klassz a hozzászólásod és örülök hogy megerősíted a véleményem. Ráadásul egy igazán fontos dolgot hozzátettél, melyet olvasva közben bólogattam - megfontolt, hidegvérű játékost igényel, ez feltételnek tekinthető a hatékonyságához. Ebben az esetben viszont egy istencsapás tud lenni. Ha valaki úgy találkozik vele, ahogy írtad - mélyedéseket használ, akkor hacsak erőből nincs lehetőség a lerohanására, jobb ha inkább kotródik az ellenfél, máskülönben nagyon csúnyán hazavágja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Colin95 · 3 éve
  Nekem szeptember óta megvan, 30% kuponnal vettem akkor, én nagyon kedvelem ezt a tankot, ahogy az előttem írók is, én is azt mondom, hogy ez a tank nem nagyon alkalmas 1v1-be, leginkább az alacsony dpm-je miatt. Viszont nagyon lapos a tank, és a tornya szemből nagyon jól pattog. Leginkább support, árkokat, mélyedéseket kell keresni és úgy igen nagy feladat az ellenséges tankoknak. Előnye még az hogy nem sok van belőle (szerencsére... ). Én anno nagyon jó vételt csináltam vele ( KB 13.000 ft volt 7000 golddal..). Kifejezetten csak nyugodt/ higgadt/ taktikus játékosaknak ajánlom!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  A dpm esetén sokak tévesen matekoznak egyébként - például az Object416 1200 hp-val bír, az Stg tank pedig 1350 hp-val. Az első lövés mindkét tanknál nagyjából egy időben számolandó. Tehát Object esetén 1200hp-390dmg=810hp, Stg esetén 1350hp-320dmg=1020hp.... és innen indul az óra - hoppá!

  Az Object ezzel együtt is előnyben van, de azért nem ennyire egyszerű a képlet, az elhangzottakkal ellentétben az Stg páncélja sokkal jobb, mint ahogy írták, távolról testet rejtve a torony eléggé hatékony páncél /főleg ha mozgunk lövés után/, közelről már nem mondanám, de esélye azért így is van, ami az Objectről viszont alig mondható el. Az Stg modulsebzése elég durva, ez is benne van azért a képletben, valamint az, hogy az Stg repeszlőszer több helyen is beütheti az Objectet, ami már 530hp..

  Csőlehajlás egyébként mindkét tanknál oroszos....ez fontos lehet még...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 3 éve
  Köszi Srácok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  [quote name="Robb_HUN"]Lehet hogy én nem ismerem ezt a tankot, de elmondaná valaki miért is érné meg ha az obj 416 majd mindenben jobb?
  Kíváncsi vagyok mi a jó benne, mert elgondolkoztam a megvételén.[/quote]

  Szia!

  Teljesen jogos a kérdésed, anno néhány hónapja erről írtam más cikkekhez:

  Sokak véleménye alapján az az értelme, hogy hozza a kreditet és a legénység gyorsabban fejlődik /attól még ugyanoda jut mindegyik és egyébként is rengetegszer nyerünk fejlődésgyorsítókat - szóval ez elég vicces érv/

  Az én véleményem az hogy semmi, csak a kreditért nem veszek egy rosszabbat, a gyorsabb legényfejlődés csak rövidebb távon ellensúly, aztán már egyáltalán nem és megfordul az előjel... A kredithozamra ott a prémium nap potom pénzért 7 napig és a tankod nincs hátrányban... egyszóval anno leírtam hogy eléggé melléfogásnak tartom, hogy a prémium tank ellensúlyozása az legyen, hogy rosszabb... Azért fizetni hogy negatívan ellensúlyozott tankot kapj... nem is értem - ha mondjuk nem lenne rosszabb egyáltalán az oké... de az hogy fizetek és rosszabb, na az már nem... Ezt éppenséggel szívesen írnám le csúnyább szóval és el tudnám küldeni azokat, akik ez mellett kardoskodnak, persze csak magamban. Biztos hogy nem fogok venni szar tankot, nem is értem az elképzelést...

  Prednek külön reagálva a tank milyenségével kapcsolatban:

  E kérdésben nem értek egyet, messze nem olyan rossz tank ez, sőt! Object 416-hoz hasonlítva sokkal kisebb dpm-je van, de ezzel a tankkal pont nem is az a szerep, hogy közelharcot vállaljunk. Ez egy támogató és/vagy mesterlövész közepes tank, kifejezetten jó alaplőszer átütéssel, igen pontos ágyúval és meglehetősen nagy sebzéssel, viszonylag jó álcaértékkel! Az alap átütés, a sebzés, a pontosság /igen, a gyakorlati is/, az életerő jobb, mint az Object 416. A dpm, a prémium átütés lényegesen kisebb annál.

  Aki ütésváltásokra utazik, csalódni fog, mert ennek a tanknak nem ez az erőssége. Aki a taktikus támogatásra épülő játékot szereti, annak érdemes ezt a tankot megvenni. Kerülni a közelharcot az erősekkel, és akkor lőni, támadni őket, amikor le vannak foglalva vagy nem látnak. Persze van mikor nem lehet elkerülni a közvetlen harcot, de ez benne van és azért annyira nem gyenge ez a tank, nem beszélve arról hogy leforogni egyáltalán nem lehet. Nem mellékes dolog, hogy például csaták végén a megszaggatott ellenfelekre durván veszélyes ez a tank. Rengetegszer el tudtam dönteni egy csata kimenetelét pozitív irányba ezzel a szemét kis döggel, igen fájdalmasakat üt és durva a modulsebzése is - gyulladás, lánctalp, többszörös modul. Az ágyú valami egészen elképesztően pontos, az átlagnál ritkábban szór. Tapasztalatból írom mindezt!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pred89
  • Kiképző
  · 3 éve
  Anno volt egy kis plusz fizu hát beneveztem egyre. Nem fogok hazudni volt már pár tankhoz közöm és pár prém tankhoz is. De azt kell hogy mondjam ez a tank egy szar.Úgy hogy a t62ből dobtam át a legényeket 4 skill kezdéssel mivel alap legényekkel még inkább horror volt a játék. Szóval mondanom se kell hiába a kinézetre szuper torony (nem tudom az értékeit és nem is érdekel) de kb mindenki beüti. Mázli ha top tierként kerülsz be akkor oké,de ez mondanom se kell mennyire ritka. Annyira fogja meg a lepattanókat mint bármely más tank. Az pedig hogy hátsó tornyos semmit sem ér mert ugyan úgy oldalról is belövik,ha pedig éppen nem akkor ahogy a többi tankot sem. Drága lőszer, gyenge szorzó szóval ha aprítasz a tankal min 3k dmg felett hozza a pénzt. hurrá melyik tank nem hozza,de had ne mondjam hogy egy cdc-vel,sta2 bármi ami fele ennyibe kerül jobban hozza a kreditet és a játék is élvezetesebb. Nem veszed észre egy cdcnél ha (elvétesz) egy lövést 6sec múlva következő lövés ezzel a szarral meg igen csak gáz ,még az a lövés ami végre be is menne vagy- lepattan-vagy-láncésföld vagy ki az űrbe. Amint volt alkalom nem rég patton kr re cseréltem vagyis beadtam a zaciba. Őszintén kb a tanknak a bolti ár a 6knál kellene hogy mozogjon annyit esetleg meg ér,de bármi jobb választás helyette szerintem. De nézzük az élvezeti faktorát a tanknak mert mikor lovetta kell élvezni kellene a játékot de ezzel a tankal ez nem megy. Összességében. Drága lőszer,rossz páncélzat,torony+test,lomha mozgás(érzésre)minden lövésnél imádkozás hogy bemenjen,hosszú töltés idő+célzás(bármilyen legény és felszereléssel)szóval így siralmas a bevétel ami baromira bosszantó.De mi a jó benne?,JÓL NÉZ KI és ennyi utóirat: rohadt drágán adják.........
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 3 éve
  [quote name="Robb_HUN"]Lehet hogy én nem ismerem ezt a tankot, de elmondaná valaki miért is érné meg ha az obj 416 majd mindenben jobb?
  Kíváncsi vagyok mi a jó benne, mert elgondolkoztam a megvételén.[/quote]
  Vicces a festése

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.