Jelenleg 206 vendég és nincs tag online

2018. február 16. 07:23

A hét Tier VIII-asa: Löwe

Írta:
(14 szavazat)
30 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. február 16. 07:25
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  calcivid · 3 éve
  Hali, Nekem is van Löwe, merem állítani, hogy a legjobb prem heavy, jól lhete vele farmolni. Hozzá kell tenni, hogy ritkán játszik saját tierben, inkább 9-10 a jellemző. Prem acc nélkül átla credit csatánként inkább 25.000-50.000, prem acc -al 40.000-100.000 credit / csata, de legjobban osztagban teljesít ott credit busterel csatánként 30.000-150.000 credit/ csata. Ahhoz viszont minden csatában ki kell lőni legalább a hp-ját, de ha 2000 felett sebeztek akkor hoz rendesen. Szegénykém lassú, de jól pattog, pontos mint állat, nem kell szűkűlni, nem kell arany lőszer még 10-es ben sem. Jó választás a többihez képest, olyan mint régen a rettegett IS6 volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 3 éve
  [quote name="lingszilard"]Én az átlagot tényleg átlagnak értettem és nem pedig győztes csaták átlagának.[/quote]
  Hát én nem tudom te hogy szedsz vele össze átlag 50-60.000-et. Én se vagyok unicum játékos, de a Löwe-vel valamelyest jobb az átlagsebzésem, meg a WN8-am, nekem mégis csak a győztes csata átlaga lehet maximum ennyi. Esetleg ha rátolsz kreditszórzót (kétlem hogy így van).
  Esetleg nem vagy horgász? Azok szoktak nagyot mondani (meg a messziről jött emberek). :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 3 éve
  Én az átlagot tényleg átlagnak értettem és nem pedig győztes csaták átlagának.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 3 éve
  [quote name="lingszilard"]Szerintem semmivel sem megy többet tier 9-10-ben, mint bármelyik másik tier 8-as tank (és itt nem csak a prémekről beszélek, de természetesen kivételt képeznek a tierlimitesek). Aki pedig a Löwével nem tud farmolni, az azért nézzen magába, mert a Löwe talán az egyik legjobb farmtank! Prém fiókkal körönként átlag 50-60.000-et simán hoz még egy olyan játékos kezében is mint én.[/quote]
  Ja. Győztes csatában. Attól az átlaga még nem lesz 50-60.000
  De kétség kívül a jobban keresők közé sorolom én is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 3 éve
  Szerintem semmivel sem megy többet tier 9-10-ben, mint bármelyik másik tier 8-as tank (és itt nem csak a prémekről beszélek, de természetesen kivételt képeznek a tierlimitesek). Aki pedig a Löwével nem tud farmolni, az azért nézzen magába, mert a Löwe talán az egyik legjobb farmtank! Prém fiókkal körönként átlag 50-60.000-et simán hoz még egy olyan játékos kezében is mint én.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gest · 3 éve
  Nekem öcsém most vette meg, gyakorlatilag exkluzív t10, t9-es tankkal hatékonyabban farmol, mint Löwével, pedig nem tomato játékos. De hát gondolom pont ez volt a cél a mostani varázslatos MM bevezetésével.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 3 éve
  [quote name="singes"]Véleményeket szeretnék kérni, mennyire használható a mostani MM-ben. illetve hogyan hozza a kreditet a konyhára?
  A királytigrishez képest milyen a mobilitása?[/quote]

  Nekem megvan a Löwe és az egyik kedvenc 8-as prémium tankom! Immáron majd 2000 csatám van vele és csak ajánlani tudom. Az egyetlen tényező ami nekem nem tetszik benn, hogy minden meccsen kb kétszer lövik sárgára a motorját... Ha 3000 fölött sebzel, akkor garantált a nettó 100.000 kredit (természetesen prémium fiókkal). Igaz, hogy nem igazán mobilis, de a legutóbbi erősítés nagyon jót tett neki. A páncélzata kifejezetten jó mind szemből, mind pedig oldalt. Sájdszkrépre kifejezetten alkalmas illetve tornyozásra is, mert bár a tornyon csak 120 mm páncél van, de szépen gömbölyítve és van rajta egy baromi vastag és hatalmas lövegpajzs. A látótávjáról annyit, hogy nagyon szép szpotdemidzseket szoktam vele összehozni.
  Tesztszerveren próbáltam az AMX M4 49-et. Véleményem szerint frontból még a Löwénél is keményebb, de ha valaki látja az oldalát, akkor szabad a vásár HE-vel. Pl ha Löwével meglátom az AMX oldalát, akkor előszeretettel töltök neki repeszt, mert nagyon szép tempóban lehet csökkenteni a hápéját.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • VIP
  · 3 éve
  Köszönöm szépen mindenkinek, akkor asszem belefeccölök. Bízom benne, hogy nem fogok vele t10-ben ész nélkül berusholni a tömegbe. ;-)

  Mod 1 nem kell, egyrészt nem vonzz, másrészt van 3 garnitúra orosz med crew-m, de német heavy egy sincs, pedig már nagyon kellene.

  Phurges! P/m10 van, de eléggé megöli a 150 pen. Engem érzésre csaták legalább felében t8-ba dob, és ott ugye már vannak kemény vasak, amikre sajnops kell a 194 penes gold. Átlagos, 2,6k wn8-am van vele, nem vagyok kiemelkedő, erősen zavar, hogy nem igazán szeretek goldot lőni, ezért sok dmg-ről lemaradok vele. Ezért emlékből jobbnak tartom a sima panther-t, mert ott alapból 198 a pen, amivel t9-ben könnyebben elvan az ember, mint 150-nel t8-ban. Legalábbis én így érzem.

  Aztán ha bejön, és lesz egy kis időm, akkor talán írok róla egy frissebb elemzést. :taps:

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.