Jelenleg 686 vendég és 6 tag online

kedd, 23 január 2018 17:00

WZ-120-1G FT - Dumitru's • Radley-Walters' • High Caliber - Hissis_Hun (by Bodzy)

Írta:
Értékelés:
(27 szavazat)
19 hozzászólás

Utoljára frissítve: kedd, 23 január 2018 12:10
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  505thzajcev · 7 hónapja
  [quote name="justice"][quote name="Teljesen mindegy"]Néha kételkedek benne hogy érdemes-e ide felrakni Magyar játékosok visszajátszásait. Olyan nyíltam tudják az embert fikázni, aki nem epic-unicum játékos, hogy a gyomrom is felfordul tőle. Persze aki unicum replayeketet néz vissza az is kapja az ívet, mennyi gold stb ( lásd pl. goldmalac ) .... tényleg erre áll a cerka hogy kinek milyen az egér beállítása, vagy mennyit aim shootol? Vagy esetleg milyen lőszer elosztása van ? Lehet nem epic a srác és rohadtul nem érdekli hogy mennyi aranyat visz stb.. az epiceknek meg kb 70 % gold a maradék normál....és ? Ki nem sz...ja le ? Kicsit próbáljatok már meg más játékának örülni hogyha már kirakták ide nekünk. Ha meg nem megy csak a Magyar virtus, hogy szar..fos .. stb.. akkor inkább ne is szóljon hozzá, tartsa magában, és akkor mindenki Boldog :shaking:[/quote]

  meg vannak azok is akik megmondják mit csináljunk vagy mit ne
  ez egy fórum
  aki beküldi a rettenet nagyon szép melldöngető csatáit az számoljon ezzel is
  vagy ne küldje be és örüljön neki ő, a húga meg az anyja, ők nem oltják le
  ezt főleg az epic játékosokra értem
  tőlük jön a legtöbb rinya ha mersz valami kritikát írni[/quote]
  Semmi köze az egésznek, hogy milyen játékos. Itt egyszerűen csak arról van szó, hogy ez a csata egyáltalán nem volt kiemelkedő, csak jól jött ki neki a szerencse. Leszarta a csapattársakat, az ellenfél leszarta őt, nem nézte a térképet, auto-aimelt, és használhatatlan egérbeállításokkal játszik. Mi nem a szülei vagyunk ahol a fos teljesítményt is dicsérni kell, mert jobban teljesített ott, ahol többiek még fosabbak voltak :)
  Mondjuk úgy, hogy mi vagyunk a való világ visszajelzései és nem pedig az álomvilágé.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SamanApo · 7 hónapja
  Kipróbáltam azt a helyet E4-el és nem teljesen úgy működött ahogy neki. Kimentem világítottam egyből és lőttek rám vissza azonnal. T95 szerencsére egyszer pattant és így túléltem de kopogtattak rendesen. De a 3000 sebzés nagyon messziről küldi meglett, úgyhogy nem panaszkodom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  justice · 7 hónapja
  [quote name="Teljesen mindegy"]Néha kételkedek benne hogy érdemes-e ide felrakni Magyar játékosok visszajátszásait. Olyan nyíltam tudják az embert fikázni, aki nem epic-unicum játékos, hogy a gyomrom is felfordul tőle. Persze aki unicum replayeketet néz vissza az is kapja az ívet, mennyi gold stb ( lásd pl. goldmalac ) .... tényleg erre áll a cerka hogy kinek milyen az egér beállítása, vagy mennyit aim shootol? Vagy esetleg milyen lőszer elosztása van ? Lehet nem epic a srác és rohadtul nem érdekli hogy mennyi aranyat visz stb.. az epiceknek meg kb 70 % gold a maradék normál....és ? Ki nem sz...ja le ? Kicsit próbáljatok már meg más játékának örülni hogyha már kirakták ide nekünk. Ha meg nem megy csak a Magyar virtus, hogy szar..fos .. stb.. akkor inkább ne is szóljon hozzá, tartsa magában, és akkor mindenki Boldog :shaking:[/quote]

  meg vannak azok is akik megmondják mit csináljunk vagy mit ne
  ez egy fórum
  aki beküldi a rettenet nagyon szép melldöngető csatáit az számoljon ezzel is
  vagy ne küldje be és örüljön neki ő, a húga meg az anyja, ők nem oltják le
  ezt főleg az epic játékosokra értem
  tőlük jön a legtöbb rinya ha mersz valami kritikát írni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Artyom1986 · 7 hónapja
  Mind "iligyek" vagytok!!! :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Teljesen mindegy · 7 hónapja
  Néha kételkedek benne hogy érdemes-e ide felrakni Magyar játékosok visszajátszásait. Olyan nyíltam tudják az embert fikázni, aki nem epic-unicum játékos, hogy a gyomrom is felfordul tőle. Persze aki unicum replayeketet néz vissza az is kapja az ívet, mennyi gold stb ( lásd pl. goldmalac ) .... tényleg erre áll a cerka hogy kinek milyen az egér beállítása, vagy mennyit aim shootol? Vagy esetleg milyen lőszer elosztása van ? Lehet nem epic a srác és rohadtul nem érdekli hogy mennyi aranyat visz stb.. az epiceknek meg kb 70 % gold a maradék normál....és ? Ki nem sz...ja le ? Kicsit próbáljatok már meg más játékának örülni hogyha már kirakták ide nekünk. Ha meg nem megy csak a Magyar virtus, hogy szar..fos .. stb.. akkor inkább ne is szóljon hozzá, tartsa magában, és akkor mindenki Boldog :shaking:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  505thzajcev · 7 hónapja
  Az az egérérzékenység kiégetett! Hogy lehet így bármit pontosan célozni? 2 perc után kilőttem a videót mert ez nézni is rossz volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  matlacsek_hu · 7 hónapja
  Na most láthatjuk hogy kell megvédeni (szarni) a saját csapattársainkat....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BlondSzi · 7 hónapja
  [quote name="Serious_Threat"][quote name="F1rst"]Szépen lehozta az, aki éppen az accal tolta, mert bocs, de nem hiszem hogy ezt egy 800 wn8-es játékos tudja 1k csatával a háta mögött.[/quote]


  - mocskosul szar egérbeállítás
  - autoaim sniping
  - camonet, periszkóp
  - fura lőszer elosztás
  - nincs pótkaja (pedig a kegyetlen fos aimtime miatt létszükséglet)
  - rengeteg hiba (kv3 célzásnál, o-ni célzásnál, spic crossingnál misselt egy kínosat, alapvetően iszonyat passzívan játszik a játék egyik legjobb assault td-jével).

  A látottak alapján kizárnám azt, hogy egy superunicum játékos játszotta ezt a meccset.
  Szimplán a "vak tyúk is talál szemet" esetről beszélünk.[/quote]
  Amikor megnéztem a videót pontosan ez jutott eszembe.Nekem meg van a gép igaz nem sok 600 csatám van vele,de én még 4 skiles legénységgel és álca festéssel se merek csak így kiállni.kb 15 sec.és már mehetnék is a garázsba. Totál agyhalott ellenfelek voltak. Mindig ilyen ellenfeleket szeretnék,de sajna nekem a jobbak jutnak! A biztonság kedvéért lementettem a nevüket,hátha lesz olyan opció egyszer,hogy lehet kérni ki ellen akarok játszani! ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Atilla · 7 hónapja
  Ez pont olyan volt mint az én köröm 12 killel , SU152-vel,pont jó helyen voltam jó időben és az összes agyalágyult köcsög mind a túl oldalon volt,erőltették a capet szarrá fossá lőttem mindenkit.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.