Jelenleg 508 vendég és 3 tag online

2017. október 26. 09:17

Leviathan invázió - Halloween-i ajánlat (10.27-11.09)

Írta:
Értékelés:
(51 szavazat)
329 hozzászólás

A WOT támadás alatt! Leviathan, a túlvilág uralkodója hamarosan megrohamozza a kaput ezen világ és az elesett tankok földje között, és csak Te állíthatod majd meg!

Ajánlat időtartama: október 27. (péntek) reggel 7 órától november 9. (csütörtök) 6 óráig

A kísérteties támadás október 27-én kezdődik, amikor is a Leviathan és kegyenc hordái a kapu felé veszik az irányt. Fogadd el a kihívást, hogy megmentsd a halandó világot az apokalipszistől!

Előszó

Kielégíthetetlen hataloméhség az, amiért a Leviathan és kegyencei elkezdik támadásaikat a világainkat elválasztó Nagy Kapu ellen.

A küldetésed, hogy megállítsd a Leviathan támadását és kiűzd csapatait a kaputól. A Leviathan minden új csata alkalmával egyre okosabb tervet dolgoz majd ki. Soha nem tudhatod hogy hadserege hol fog támadni legközelebb, miközben minden erejükkel újabb utaknak nyitnának a kapu felé.

Áttekintés

 • Időtartam: Október 27. 7 órától november 9. 6 óráig
 • Módok: Onslaught (PvE) és Mayhem (PvP)
 • Járművek: Két exkluzív többtornyos tank: Franken és Stein
 • Térkép: Dark Crucible
 • Célok:
  • PvP: Foglald el az ellenséges bázist vagy lőj ki minden ellenséges tankot
  • PvE: Verd vissza a támadást a Leviathan megsemmisítésével.

Válaszd ki a járműved

Két régóta elveszett harcos, a Franken és a Stein idéződött meg a túlvilágról az apokalipszis közelgő fenyegetése által. Nekik nincs szükségük extra felszerelésekre ahhoz, hogy csatába vonulhassanak. Több toronnyal vannak ellátva (hisz a nehéz idők drasztikus intézkedéseket tesznek szükségessé), így legalább olyan nehéz ellenfélnek bizonyulnak majd, mint ahogyan az ellenség is az Ő számukra.

Franken akkor lesz a kedvenced, ha inkább a távolból történő tüzelést szereted. Magas sebzése és tűzgyorsasága kiválóan alkalmas a fedezék mögüli "kibukkanó" lövésekre. Keress egy biztonságos helyet, és kaszáld le az ellenséget mindét irányban.

Ha nem tudod kivárni hogy a Leviathan közelébe kerülhess, akkor vedd fontolóra a Stein-nel történő játékot. A Stein-re a legjobb kifejezés a sebzés-szivacs; két tornya mobilabb, jobb LE/t aránya, valamint több életereje is van mint társának, a Franken-nek. Franken-Stein:

Az esemény idejére mindkét tankot megkapod a garázsodba. Válaszd ki hogy melyikkel szeretnél játszani, majd válaszd ki a Leviathan erőit PvE módban vagy akár teszteld le a tankokat a 15v15 PvP módban.

Mivel egy 15v15-ös többtornyos csatában a csapatsebzés szinte elkerülhetetlen, ezért azt letiltottuk ebben a játékmódban. Emellett ugyancsak letiltottuk ezen két tank legénységen free XP-ből történő képzési lehetőségét is (a legénység egyébként az esemény végeztével visszatér az alvilágba a tankokkal együtt).

Ismerd az ellenséged

Most, hogy tájékoztattunk a jóról, térjünk át a rosszra: Leviathan. Ahhoz, hogy átvehesse a hatalmat a Mi világunk fölött is, épített egy hadsereget, hogy mielőbb elfoglalhassa a világok közötti Nagy Kaput.

A félelmetes főágyú mellett a tankon helyett kapott néhány másodlagos ágyú is. Emellett a Leviathan dühe oly erős, hogy pusztán testének megérintése is azonnal visszaküld a garázsba. A tankot körülvevő aknákkal is vigyázz; csak átgurulsz egy ártalmatlan "levélen", és 7 másodpercre elkábulsz és védtelenné válsz!

...és a kísérteties hadserege

A Leviathan támogatói az elhullott harcosok, kik átkerültek a sötét oldalra. 14 csatlós (minion) támadja a Nagy Kaput. Egy csatlós kilövésével viszont olyan EÜ csomaghoz jutsz, mely Téged és csapattársaidat is képes gyógyítani.

Hogyan harcolj a csatlósok ellen?

 • Légy okos, cselekedj gyorsan: Mivel ők csak a Leviathan bábjai, így időben telik nekik hogy taktikát váltsanak, amit könnyen kihasználhatsz ha úgy adódik.
 • Ismert a tankod gyengeségeit: A csatlósok mindegyike a Franken-hez és Stein-hez hasonló kísérleti tankokat vezet, de azoknál sokkal kevésbé hatékonyakat. Használd ki ezt az előnyt, de ne gondold hogy könnyű célpontok lesznek!
 • Tekints a kegyencekre stratégiai erőforrásként: Ahelyett, hogy az összes csatlóst az első néhány percben kilőnétek, nyújtsátok el az "élvezetet". Már csak a kilövésük által dobott EÜ csomag miatt is ;)

Küldetések és jutalmak

Minden egyes küldetés amit PvE vagy PvP módban teljesítesz, értékes cuccokkal jutalmaz majd meg Téged.

Miután teljesítetted az összes küldetés feltételt, egy szarkofág jelenik meg a garázsodban. Nincs más dolgod, mint hogy ráklikkelj ahhoz, hogy begyűjtsd a benne található jutalmakat. A jutalmakat véletlenszerűen generálják és négyféle típus jöhet létre. Minél bonyolultabb a választott feladat, annál nagyobb lesz a jutalom.

A csillagok állása szintén egyedi medálokkal jutalmazhat majd meg. Itt is a harci küldetéseken van a hangsúly, minden küldetés teljesítésével egy lépéssel közelebb kerülsz majd ahhoz, hogy ezeket az egyedi elismeréseket is bezsebelhesd és kiakaszthasd a vitrinbe.

A Bestia jele
Cél
Nyerj meg 25 csatát a Leviathan ellen.
Jutalom
Az élőhalott
Cél
Űzd el 10x a Leviathan-t anélkül, hogy akár csak egyszer is megsemmisülnél.
Jutalom
Megváltás
Cél
Teljesítsd az összes heti hosszúságú küldetés a Leviathan invázióban
Jutalom

Utoljára frissítve: 2017. november 9. 09:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  remiasa · 2 éve
  [quote name="MicsBjukenen"][quote name="remiasa"]Hogy hogy még a garázsomba van a Franken és a Stein??????? :w00t:[/quote]
  Akkor nem csak nekem...[/quote]
  Ugy nézki, de sajnos használni nem lehet. :cry: :sad:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MicsBjukenen · 2 éve
  [quote name="remiasa"]Hogy hogy még a garázsomba van a Franken és a Stein??????? :w00t:[/quote]
  Akkor nem csak nekem...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mimis · 2 éve
  Minden küldetés, feladat elvégezve, sikerült 0db prémnapot adnia... A zsákbamacska játékokban sosem voltam jó... ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kulikum · 2 éve
  Van arról info, mi lesz az összeszedett xp-vel? Tudom, free és aranyért átváltható, de ha nem váltom át?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  remiasa · 2 éve
  Hogy hogy még a garázsomba van a Franken és a Stein??????? :w00t:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  matyiabagoly · 2 éve
  [quote name="LittleLuca"]Sziasztok! Hol kell lőni a Steint vagy a Frankent hogy robbanjon? Már csak két robbantás és kész lenne a küldetésssorozat...

  (és egyben köszönöm a hozzászólásom mínuszolását...)[/quote]
  Mert nem az a feladat, hogy robbantsál. A "Robbantás token"-ekből az első hét küldetéseivel lehetett 6-ot összegyűjteni, ezen a héten már csak 1-et.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SuperUnicumNoob · 2 éve
  Több mint valószínű hogy az első heti küldetések közül nem lett egy megcsinálva.

  [quote name="erdeil"]Sziasztok! tudna segíteni valaki,hogy a kigyújtás token 8/8 a robbanás token 6/7 en áll,de azt írja ki hogy teljesítve,nem engedi hogy az utolsó token megszerezzem,a véletlenszerű támadásra is azt írja ,hogy kész,és az összes feladat készen van.mi lehet a gond? ha tudja valaki kérlek írja meg,köszönöm[/quote]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  erdeil · 2 éve
  Sziasztok! tudna segíteni valaki,hogy a kigyújtás token 8/8 a robbanás token 6/7 en áll,de azt írja ki hogy teljesítve,nem engedi hogy az utolsó token megszerezzem,a véletlenszerű támadásra is azt írja ,hogy kész,és az összes feladat készen van.mi lehet a gond? ha tudja valaki kérlek írja meg,köszönöm

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.