Jelenleg 228 vendég és nincs tag online

2017. október 20. 07:49

Prémium ajánlatok: T26E4 Super Pershing

Írta:
(9 szavazat)
12 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. október 20. 07:49
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kecsua · 3 éve
  Sziasztok!
  Lenne egy olyan kérdésem amire a válasz már lehet többször is elhangzott.
  Ha már megvan a szuperpershing és megveszem ezt a csomagot az árát aranyban vagy kreditben kapnám meg?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 3 éve
  Előző hozzászólásokhoz pár kiegészítés:

  Ez egy med-heavy hibrid, aki med élményre vágyik annak nem való.
  A bevételét a kiosztott sebzése nagyban befolyásolja. Vesztes csatában is lehet vele 30-50k között keresni, ha megvan a megfelelő dmg.
  A sebesssége behatárolja a győzelmi arányát, mivel nem alkalmas dinamikus helyezkedésre, de játékélményben jó köröket lehet vele menni, ha helyén kezeled és nem a winratere gyúrsz.
  Goldot korlátozottan kell vele használni a superpáncélozott páncélvadászok és nehezek ellen, főleg bt9-ben, de nem igényli a fullgoldozást. Az új MM óta különösen nem!
  Korlátozott MM-je miatt elég sokszor nála gyengébb tankokat tud aprítani, ami élvezetes csatákat eredményez.
  A gyors tankok ellen, megfelelően használva sincs elveszve.
  Akciós áron ár-érték arányban a korlátozott mozgékonysága miatt határeset az ára, de akció nélkül egyértelműen a nem éri meg kategória. [u]Akinek bejön ez a stílus[/u] annak javasolt. Ha van akciós kuponja esetleg, akkor pedig azzal együtt már megéri. Azonban aki ár-érték arányban akar választani, annak nem ajánlott, mert ilyen áron számos jobb választás van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 3 éve
  Tudni kell használni. Ha a frontját mutatod kicsit elfordítva akkor 250-300 közti efektívet kapsz. Ez keményebb mint a T10 szemből. Nem azt állítom hogy az SP játékélménye kimagasló, de azért nem írnám le ezt a tankot. Lehet vele jókat menni, bár mostanság én is keveset játszottam vele. Nem azért mert nem tartom jónak, csak hát mindent megun egyszer az ember.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kev_HUN · 3 éve
  Sajnos az SP pont az a tank amivel nem tudsz nagyon korrigálni. Nem fürge, hogy azonnal oldalt válts vele. Jó a páncélja de ha jobb játékossal találkozol össze, b*szhatod mert ellővi a weakspotokat. Nekem nem jött be a tank, sajnos be kellett látnom, hogy a gyorsabb, mozgékonyabb ám de páncél nélküli tankok nekem jobban fekszenek. Körülbelül 3-4 hónapja egy csatát sem játszottam vele, mert olyan szinten rossz érzés vele játszani. Persze voltak vele jó csatáim, de nem annyira jók, hogy megtartsam örökre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hector 72 · 3 éve
  Igen a taktikán változtathatsz menet közben egy csiga lassú géppel, csak mire változtatnál kicsinálnak. TOG 2.0 ....
  Pont elég az átütése ? Ne akarjunk agyon páncélozott fürge tankort ? A prém 8-es heavy tankok többsége fürgébb, mint ez a med, jobb átütéssel, sebességgel és páncélzattal, pld. belőhetetlen tornyokkal. Én nem azt kérem számon, hogy nem megy fénysebességgel, hanem azt, hogy nagyjából annyira képes mint az E-100-as sebességben és forgásban is. Az SP kb. 35 km/h-val száguld és ez már a maximum, ebbe már a hátszél is benne van, de bizonyos terepen erre sem képes, a gyári 40 km/h-t pedig sosem éri el, emelkedőn egyenesen gyalázatos, egy E-100 stabilan képes 30-at menni - egy szupernehéz 10-es tank -, kicsit nevetséges. És az SP egy med.
  Hát szemből az SP páncélozott tier 8-9-esek ellen semmire sem elég. Arannyal jó ? Hát arany lőszerrel minden jó, ahhoz még nagyon a week pontokat sem kell ismerni, csak a sebzése akkor is kicsi ha arany a lőszer. És nem mindenkinek abból áll a játék, hogy még a fa árnyékára is arannyal lő. Viszont legalább viszi a kreditet rendesen, mert az ára eléggé borsos a goldnak ahhoz képest, hogy keveset sebez. Lehet, hogy így is kijön az ember egy nyertes csatából pusz bevétellel, de egy vesztesből biztosan nem, össze lehet hozni akár soktízezer minuszt is. És hacsak nem szuper játékos valaki, akkor a csaták majdnem fele vesztes, tehát arannyal összességében tuti minuszos a számla, méghozzá nem is kicsit. Hacsak nem veszi meg hozzá a prémium fiókot, de az megint pénz és ráadásul valódi, nem krdit.
  Ami a T28 Concep-et illeti szerintem nagyon jó gép én azt meg fogom tartani, hacsak nem fogják lebutítani.

  De mindegy, ez ízlés dolga, kinek milyen stílus jön be.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 3 éve
  Pont elég az az átütés ami van neki. Ne feledjük hogy tier limites. A pilotnak is ugyanakkora az átütése, sokan dicsérik, pedig az aztán sokat van tier 10-ben. Valóban lassú, de ha játszom vele akkor a hevi oldalra megyek. Van pár hevi ami hamarabb odaér, de a többséggel tartható a lépés. Más oldalról nézve ne akarjunk már egy agyon páncélozott fürge tankot a játékba. Páncéljára viszonylag lehet építeni. Többségében az lövi be aki tudja hol kell lőni. Az meg már a második beütött találatnál csak a hülyének nem esik le hogy olyannal van dolga aki ismeri a tankot. Akkor változtatni kell a taktikán, de ez a játék szerves része. A frontjára is lehet építeni, meg a 10 fokos csőlehajlása is igencsak kellemes. A gold lőszer leginkább a páncélozottabb 9-es hevik ellen kell. Javítson ki valaki ha tévedek, mert soha nem olvastam utána a bevétel összetételének, de volt már pár olyan csatám mikor golddal kellett lődözni az ellenfelek összeállítottsága miatt, mégis jól kerestem abban a csatában. Szerintem ha egy e75-öt sebzel akkor többet számol kreditben mint ha egy tier 6-os tankot csipegetsz vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hores · 3 éve
  Én a T28 concept-et cseréltem be rá, szerintem nagyon jól használható a mostani MM-ben, és a tier limit miatt.
  Nekem 1500+-os átlagsebzésem van vele ... Ha valakinek nincs tankja csapat csatákhoz, oda is vihető az IS3-ak mellé, 258-as APCR átütéssel mindent be lehet vele lőni, a DPM-je sem rosszabb, szóval én ajánlom annak, akinek nincs még hasonló prém tankja.

  Üdv!
  HZ
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hector 72 · 3 éve
  Az SP lövege ugyan lett buffolva nemrég de még mindíg gyenge az átütése, a sebzése pedig talán ennél is gyengébb. A saját vagy az fölötti tier-ben csak a papír gépek ellen használható, a többi ellen csak gold lőszerrel. A prém tank kreditgyűjtésre és legénység képzésre való, ha csak gold lőszerrel használható, akkor minek ?
  Ráadásul baromira lassú is, jópár nehéztank lehagyja nem csak sebességben, hanem forgásban is, ami röhej egy med tanktól. Hiába erős a front páncélzat, ha az oldala és a segge papír, mint minden amcsi gépnek, lomhán fordul, ezért egy kis tierű könnyű tank simán körberohanja és kicsinálja. A lomhasága miatt ráadásul igazi arty mágnes is.
  Nekem megvan, mert annak idején egy december havi küldetéssel ingyen megszerezhető volt, de pénzt nem adnék érte az tuti. Esetleges a játék vele, van amikor szinte mindent pattint a front részen, de van, hogy szinte semmit. A lövege viszont nem esetleges, az állandóan gyenge.
  Vannak ennél sokkal jobb prém 8-as gépek.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.