Jelenleg

27
látogatónk van

2017. október 2. 08:11

Prémium ajánlatok: FV4202

Írta:
(14 szavazat)
4 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. október 2. 08:12

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 éve
  Függetlenül attól, hogy kap e buffot a következő patch-ben vagy sem, ez a tank jelen formájában is állítom az egyik legjobb t8-as prémium közepes. A WG az ezt megelőző egynéhány patchben annyira felhúzta a mozgékonyságát, hogy az amúgy szinte hibátlan ágyú mellé egy ténylegesen használható platformot is kapott. Én ha valamit buffolnék ezen a tankon akkor az a tűzgyorsaság lenne, hiszen a Centi 1 és a Primo Victoria is 8 lövés/perccel operál a 230-as alfa mellé, de most még a T-44 is a 250-es mellé, szóval én inkább ehhez nyúlnék hozzá. A toronypánccél a szintjén elmegy, és szerintem egy ilyen med ne is arról szóljon, hogy kirakod a képedet az E 100-nak hogy "nesze itt van úgyse lősz be".
  Nem akarom senkire rátukmálni ezt a tankot, de a Primo Victoria után szerény véleményem szerint a legjobb t8-as prémium közepes jelenleg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Diablo1469 · 4 éve
  [quote]nagyon el kell rejteni, mert boldog-boldogtalan beüti kaviccsal is.[/quote]

  Sajnos pontosan így van....... :sad: különösen a torony alsó front részén, a torony koszorú felett..... :sad:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PiciMaci · 4 éve
  [quote name="zoltan61"]Mivel visszavonták a torony páncél buffot, nem olyan csábító.......egyébként meg van, nagyon el kell rejteni, mert boldog-boldogtalan beüti kaviccsal is. Jó az álcája, apcr-el lehet TD-zni távolról, IX-es lövege van :-)[/quote]

  Azért használható az a torony a sajtá szintjén 9-esben már észnél kell lenni 10-esben meg.... meg kell tanulni túlélni. Sajnos a mostani 8-as MM nem épp kedvező, de ettől függetlenül egy nagyon jó harckocsi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tóth Zoltán · 4 éve
  Mivel visszavonták a torony páncél buffot, nem olyan csábító.......egyébként meg van, nagyon el kell rejteni, mert boldog-boldogtalan beüti kaviccsal is. Jó az álcája, apcr-el lehet TD-zni távolról, IX-es lövege van :-)

Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: « Prémium ajánlat: Strv K
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.