Jelenleg 474 vendég és 13 tag online

hétfő, 18 szeptember 2017 15:30

TRIGG VS FAME Himmelsdorf [K] (by Bodzy)

Írta:
Értékelés:
(56 szavazat)
80 hozzászólás

Utoljára frissítve: hétfő, 18 szeptember 2017 12:05
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szzsolti · 1 éve
  Srácok! Csak kérdeztem valamit....Ezért ne öljétek halomra egymást...:D
  Kérdeztem valamit mert a videóban ez feltűnt. Nem írtam semmi konkrétat de azonnal ugratok.
  Carius jó lenne ha nem személyeskednél...
  De lehet felőlem acsarkodni is legfeljebb megyünk pihenni pár napra a moderátorok jóvoltából....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 1 éve
  [quote name="Serious_Threat"]Szerintem vess egy pillantást az általam linkelt replayre.
  Nem lövöm le a poént.[/quote]

  Most tudtam megnézni, tehát az a magyarázat, hogy a célkeresztet ráraktad sniper módban az obj907-re és a tank mozgása szinkronban volt az ágyú mozgásával ebben az esetben a kamera nézetből. A célkör szűkülése meg azért történt, mert nem mozdítottad el az ágyút egy ideig. Ennyi volt a történetben.

  A Bodzy féle külső kamera nézet meg a szinkron mozgás miatt úgy mutatta, mintha rajta állna az ágyú a tankon mozgás közben. Vagy ilyesmi, kikockázni én nem fogom, az biztos, de ez így logikusan összeállt.

  Elméleti kérdés ezek után, de akinek a Bodzy féle videóban látható eseménysor mégis megtetszett, az meg tudja ezt csinálni az aslain-ban levő autoaim segéddel, így külső nézetből is. Jobb klikk és ráviszi az ágyút az ellenségre és be van fogva. Ilyen pozícióból, ekkora távolságból ezzel a lőszer sebességgel nem fog hibázni a lövéseknél (autoaim-et ezért kell némi ésszel használni, mert különben lepattan, nem minden helyzetre használható jól). Egyébként legális mod (aslain-ban csak az van), ha nem az lesz mégis, akkor meg úgyis kiveszik a csomagból. Legalább ennyit haszna volt ennek a videónak.

  Az acsarkodók meg gondolkodjanak tovább azon, hogy vajon kinek a kérdése vagy a hozzászólás utal illegális modokra és vajon ezt kit sért meg. Sok sikert mindenkinek hozzá, aki ezen töri a fejét már jó ideje.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikszi67 · 1 éve
  [quote name="bodzy"][quote name="Mikszi67"]Megnéztem én is a replayt, de semmi furát nem láttam benne azon kívül, hogy a FAME vesztett. :)
  Amúgy Gratula! :)[/quote]
  Mikszy semmi ?? De tényleg semmi? Még egy nyamvadt döntögetős mód se? Áh ezek se az igaziak már! Csak akkor tudnám mitől lilulnak?? Biztos verik őket.... csak ez lehet a háttérben.[/quote]
  Tudod a ház kapuján a kiírás:
  Vigyázz a kutya harap, az asszony is agresszív!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  · 1 éve
  [quote name="Mikszi67"]Megnéztem én is a replayt, de semmi furát nem láttam benne azon kívül, hogy a FAME vesztett. :)
  Amúgy Gratula! :)[/quote]
  Mikszy semmi ?? De tényleg semmi? Még egy nyamvadt döntögetős mód se? Áh ezek se az igaziak már! Csak akkor tudnám mitől lilulnak?? Biztos verik őket.... csak ez lehet a háttérben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  A jobb játékosok nem használnak modokat... nem igazán kell semmi én sem tettem fel semmit. Azóta, hogy xvm sincs a játék gond nélkül fut, nincs fps stb problémám.. Az xvm hiányzik de nem azért amiért gondoljátok. 240tank van a garázsban és az automata legénység pakolgatás jó dolog.

  SZVSZ Kell egy normalis gép egy rendes egér és kész. A többi a billentyűzet mögöt ülő humanon múlik.. egy másik beszélgetésben egy másik topicban bizonyítottam próbajátékkal egy másik Lászlónak aki utána úgy eltünt mint vörösbot a ködben :trollol:

  Én azt hiszem értem mi a baja Lászlónak... nem tudja elképzelni, hogy vannak jó játékosok akik azért jók mert tehetségesek benne... Azért értem meg őt, mert pl számomra is nehéz elképzelni, hogy lehet valaki olyan ******, hogy meghal a csaták nagy részében 1-2-0 lövés leadása után és nem él átlag 1 percet. Számomra ez az ufó. Ez ugyanaz mint amit László nem ért Serious játékán csak fordítva :trollol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikszi67 · 1 éve
  Megnéztem én is a replayt, de semmi furát nem láttam benne azon kívül, hogy a FAME vesztett. :)
  Amúgy Gratula!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi · 1 éve
  Nálam a vórpekk nem mutatta, hogy csalás lenne, szóval mindenki higgadjon le a p*csába. :troll2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thothem
  • Tiszteletbeli tag
  · 1 éve
  [quote name="Lacika222"]Attól meg az sz m + áll, amikor itt azt javasolja valaki, hogy térden csúszva alázatos hangnemben kérjen az illető PÜ-ben replay-t hátha megszánja őt a nagy játékos. Mentek ám ti tudod hova....[/quote]

  Sajnálom, de szerintem, ha úgy kezded a levelet, hogy "Szeriusz a k_aa_d küdj egy ripléjt...", akkor nem fog válaszolni. Ha szépen kéred, akkor igen. Tudod, egy bizonyos szint felett egy így működik. Illem.

  Szerk.: Eddig 12-en szedték le a két helyről, hogy valójában meg is nézzék, ne csak a videó alapján mondjanak valamit...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat · 1 éve
  Szerintem vess egy pillantást az általam linkelt replayre.
  Nem lövöm le a poént.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 1 éve
  #69 Serious_Threat: legyünk akkor konkrétabbak, amit a fórumtárs nem értett és én sem őszintén szólva, hogy abban a pillanatban, hogy az ágyúcső rákerül az obj907 egy rövid ideig rendkívül simán követi az ágyú a mozgó tankot és az is látható, hogy a célzókör megy össze. Ezt én csak az egyébként legális autoaim segéd programmal (nem keverendő a korábbi illegális verzióval) tudom elképzelni, de haverom mondta, hogy vannak verseny egerek, amik kisimítják a mozgást és egyenletessé teszik (talán még programból is megoldható, de ezt már tényleg passzolom).

  A gyári autoaim-et én azért zártam ki, mert ahhoz a képernyő közepén a pontnak (vagy aki amit használ) rajta kell lennie a tanknak.

  Ha az a magyarázat, hogy te ráraktad az autoaim-et, de a szabad kamera miatt ez a mozdulat nem látszik, akkor azt is el tudom fogadni.

  Ennyi, akkor van 3 lehetséges magyarázat, amiből elfogadom, hogy a te verziód a legvalószínűbb.

  A történet a részermről lezárva, de ha nem esik mindenki neki a szerencsétlen fórumozónak, akkor talán ő is megérthette volna, hogy mi történt és esetleg beépítheti a játékába.

  Történet lezárva.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.