Jelenleg 236 vendég és nincs tag online

2017. máj. 22. 08:03

Prémium ajánlatok: Chrysler GF

Írta:
(24 szavazat)
33 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. máj. 22. 08:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jocek89 · 3 éve
  Hát nem tudom. Nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Most vagy az összes balf*sz ezt vette meg, vagy mégsem olyan jó ez a tank, de hatos heteseket húzok randomban és ezek a masinák minden csatában megdöglenek toptierként. Pedig a promóvideón nagyon hasznosnak látszott. Bár mindegy is, egy ocsmány, tankra alig emlékeztető szájenszfiksön valami, nem csoda, hogy a sereg nem tartott igényt rá.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KDenes · 3 éve
  [quote name="viktor9421"][quote name="CSKA"]Én tankot ennyit égni még nem láttam... Szerintem a fekete színét valami kátránybevonattal hozták, ezért a lepattanók is begyújtják :-) aztán meg ég, mint a fáklya!!!!!!!![/quote]

  reprezentálja hogy mekkora égés volt a WG számára ez a tank ;-)[/quote]

  Sokan megvették. Ha pedig cart adnak jó pénzért nem nekik égés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 3 éve
  égés: sógorom ment vele 2 kört, minden csatában égették, 1ben 2szer. nálam még nem égett egyszer sem, pedig 19 csatát toltam vele azóta. átlag tier, a napi stat szerint 9,8. bezzeg amikor 6os tankkal megyek, van hogy 2őt is berak top tiernek. de én mióta megvettem csak 9-10 es tier. Még saját tierben sem mentem vele!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viktor9421 · 3 éve
  [quote name="CSKA"]Én tankot ennyit égni még nem láttam... Szerintem a fekete színét valami kátránybevonattal hozták, ezért a lepattanók is begyújtják :-) aztán meg ég, mint a fáklya!!!!!!!![/quote]

  reprezentálja hogy mekkora égés volt a WG számára ez a tank ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 3 éve
  Én tankot ennyit égni még nem láttam... Szerintem a fekete színét valami kátránybevonattal hozták, ezért a lepattanók is begyújtják :-) aztán meg ég, mint a fáklya!!!!!!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zender85 · 3 éve
  Szerintem annyira nem op ez a tank. Ahhoz hogy op legyen ez a vas olyan játékosnak is kell használnia. Kapott egy erős front páncélt és kb ennyi az ágyú átütése az már szinte röhejes. Amúgy meg szemből ha valaki nem tudja belőni akkor ott van a repesz az mindent visz. :P Csak azért mondom mert ma pont az ONI troll ágyújával bontottam le egy ilyen csodát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  potzlevente
  • Kiképző
  · 3 éve
  Szerintem top tierben kifejezetten OP.Csak a 8 asok képesek penetrálni de ugy is csak inkább oldalról(is6 és a hasonló 122-es ágyukat ilyenkor lehet hajítani a kukába a gold lőszerével együtt mert nem képes szemből belőni).Nagyon jól mozog,nehéz tank biztos nem de még med se nagyon forogja le viszont az oldala könnyen belőhető és gyullad is mivel ott a tartálya.Az ágyúra nem panaszkodom,kárpótol az hogy piszkosul gyorsan szűkül és hogy pontos.(top tierbe gyakor a 3-4 k pattanó de volt már 6k is pedig nem kímélték a goldot ) Top toerben gyorsan össze lehet lőni 3-4 k-t is)

  Face to face megeszi a defender kupoláját és az többi orosz csodáét is mivel elég magas a tank.Kupolája olyan mint tier 10 ben a 110e3-é.Dísz de nem belőhető csak 260-70+pennel.Sidescrape-ben szinte belőhetetlen ha ügyesen használod.Tier 10 ben tankállománytol függ a szívásfaktora(nem mindegy hogy top tier medek vagy Mausok vannak).Permatrack-re képes.Érdemes ilyenkor medoldalon menni vele mert ott még használható az ágyúja hála a bivalyerős motornak.Aranyat ritkán használok vele.(Viszont van egy vagány modom a WG-s embléma helyére(PAY2WIN :d2: )) SH ban szerintem megállja a helyét
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sanyipictures · 3 éve
  Szerintem korrekt, én nem op tank. Én inkább a T26E5-t vettem meg, és nem bántam meg egyáltalán, csak még szokni kell

  A legtöbb fórumon az nem tetszett az embereknek, hogy szemből belőhetetlen.
  És?
  Az miért baj?
  Első találkozásom vele egy híd lábánál volt, ahol a törmelékekkel jól körbe tudta bástyázni magát, és emiatt nem tudtam vele mit kezdeni, visszavonultam, mert megkerülni nem volt időm, és miután nyíltabb terepre tévedt, egyből belőttem az oldalát, pedig nem profilból mutatta, csak +10° fokkal volt jobban bedöntve.

  Egy nyíltabb városi pályán, ahol szintén tud érvényesülni, már simán ki tudtam volna egyedül is szedni, mert nem volt törmelék, a sidescrape szöget pedig nehéz eltalálni.
  Mivel egy kis ház mögé bujt, én pedig kellően fürge voltam, ezért oda vissza kerülgettem a házat, és emiatt nem volt elég ideje forogni is, célozni is, és lőni is.
  Amikor a forgatásra figyelt, akkor lepattantam róla, viszont ő nem tudott eltalálni, mert addigra visszahúzódtam.
  Ha inkább a lövés bevitelre figyelt, akkor pedig simán sebeztem az oldalát, lánccal pedig levettem a lövéseket, vagy éppen a tornyom pattintott.
  Mivel nagyon macerás volt a dolog, ezért csak 700at tudtam bele sebezni, a többiek megérkeztek, és ki is szedték.

  Röviden, ez a tank nem op, mint ahogy a többség gondolja, mert még szemből is lehet egy kis odafigyeléssel szétkapni, persze időigényes, de megoldható, oldalról és hátulról pedig papír, szóval tier6al is simán meg lehet enni.

  Az, hogy az átlőhetetlen front miatt panaszkodnak, az olyan, mint ha egy hulldownra alkalmas tankkal hulldownozna valaki. Dombon ő a király, nyílt terepen, és városban, ahol nem tudja elrejteni magát, ott pedig közel használhatatlan.

  Szóval nem kell hagyni, hogy bebástyázza magát a Crysler és akkor nyert ügy, ha sikerült neki, akkor meg vissza kell vonulni, és máshova vinni a frontot, ahol nem tud érvényesülni.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.