Jelenleg

25
látogatónk van

2017. máj. 19. 06:44

Chrysler GF: Bevetésre készen

(15 szavazat)
106 hozzászólás

A Chrysler GF tegnap óta már kapható is az amerikai szerveren ($42).

Utoljára frissítve: 2017. máj. 19. 06:47

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 6 éve
    Nincs mit. Sajnos nem találtam újabbat. :sigh:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sunhair
    • Tankos
    · 6 éve
    Treffhetes:
    Az oroszok kurva sokan vannak...az Amcsik meg mindenkinel tobbet koltenek bele....A Kínai szervert nem látom.....
    Mondjuk ez a 2013-as cikk kisse nem mai...De lassan meg lehet erteni mit miert csinal a WG. (Szerintem) bar erdekelne egy 2016-os is vagy egy 2017 feleves zaras....Koszonom a linket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Sunhair"]Én nem láttam bevételi görbét (Ha van szívesen veszem) ahol megvan, hogy melyik szerveren mennyi volt az éves bevétel.[/quote]
    Én csak ezt találtam:
    http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/05/how-much-does-wg-earn-from-various.html

    Komolyan, ennek a GF-nek hol a fenében van az üzemanyagtartálya. Karelia támadás, az északi oldalon hull-down-ban szemben egy GF. Type 5-tel homlokon lőttem, kigyulladt! Megint kapott egyet a kupolába, megint kigyulladt (és le is égett). :eek:
    Első lövés:
    [img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/25/421shot_673.jpg[/img][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/25/893shot_675.jpg[/img]

    Második lövés:
    [img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/25/983shot_678.jpg[/img]
    [img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/25/775shot_679.jpg[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sunhair
    • Tankos
    · 6 éve
    KDenes
    1. A WG nagyon helyesen nem hallgat nagyon sokszor a sírásra. Ugyanis az mindig lesz, és a játékosok egy igen nagy hányada sík hülye az egész játékhoz, de írni sajnos tud, ezért a fórumokon sír, meg vergődik. Ha erre hallgatna a WG már rég nem lenne játék se.
    2. MI tartjuk el a WG-t. Én nem láttam bevételi görbét (Ha van szívesen veszem) ahol megvan, hogy melyik szerveren mennyi volt az éves bevétel. HA nincs ilyen, akkor nem tudhatod ki mennyit költ és igazból ki tart el kit. Főleg úgy hogy te azért panaszkodsz mert az amcsi szerveren jobbak az akciók, de azt igazságosnak vélnéd, hogy az EU szerveren ugyan azt az akciót kapja egy Német mint te amikor (bár erről sincs gondolom semmi hivatalos) 80 millióból és jelentősen magasabb életszínvonalból és fizetésből VALÓSZÍNŰ jóval több pénz jön be mint a 10 milliós magyarfizuból gazdálkodó itthoni playerek közül. Igazságos maximum a személyre szabott akció lenne.
    1. A Világszíntű nem igazságos mert nem tudod melyik régió mennyit tol bele, és aki többet az miért nem kap jobb akciót.
    2. A kontinens színtű szintén nem igazságos mert kétlem, hogy a magyar userek annyit tennének bele mint az Angol, Francia, Német, Olasz gamerek és akkor ők miért nem kaphatnának jobbat?
    3. Az ország színtű sem lenne igazságos, hisz nekem 30 prém tankom van neked meg lehet 2 azt is nyerted, akkor te miért is kapjad ugyan azt amit én ?
    marad a szerver színtű akció, amit valószínű a vásárlóerő, hajlandóság, játékoszsám etc alapján nálad és nálam jobb szakemberek találnak ki....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Camper03"]
    Viszont elsősorban a játékosállomány véleményére kéne a WG-nek hallgatnia, hiszen nem maguknak csinálják a játékot, hanem nekünk. Nehogy már ha telibe szarnak a fejünkre, akkor ne legyünk felháborodva. [/quote]

    A kutyát nem érdekli a játékosállomány véleménye, amíg a bevételi grafikon a "piros vonal" felett van. Majd esetleg akkor. A játékot meg nem neked, nekünk csinálják, hanem, a profit miatt. Nem szép gondolat, de így működik a F2P-nek nevezett mesteri koncepció.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Serious_Threat
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="wotman4000"][quote name="Zenobya"]Nem is ezzel, (random csatákban való felhasználás) van a probléma szerintem, hanem T8 sh/cw, nem tudom hogy ez a tank speciel mennyire lesz jó oda, de ettől függetlenül is Defender, Patriot, német Bulldog, Lorraine, CDC, Type 59 esetleg T-54 first proto.
    2 normális csapat szemben ellenállása esetén, szerintem az a csapat nyer nagyobb eséllyel amelyikben ezeket a prémium tankokat használják. A régi IS-3, AMX 50 100, T-54 lightokkal szemben. (tudom ez már T9)[/quote]


    Is3-al bármelyik 8as prém tankot szét lehet kapni.Is6,defender meg se kottyan neki.[/quote]

    Nem nagyon értesz a játékhoz, igaz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kukázoltán
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Karika"]valaki belinkelte SirFoch videóját a hivatalos wiki alá. zseniális
    http://wiki.wargaming.net/en/Tank:A115_Chrysler_K[/quote]
    Az év mega troll díját nálam megszerzte :trollol:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Karika
    • VIP
    · 6 éve
    valaki belinkelte SirFoch videóját a hivatalos wiki alá. zseniális
    http://wiki.wargaming.net/en/Tank:A115_Chrysler_K
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    TheG3n3z1s
    • Tankos
    · 6 éve
    198 pen...no tier limit.... ez ugy haza is vágja a tankot. A modern OP prémek mellett semmi, és hiába a "jó páncél" ha semmit nem lő át max golddal. Még mindig a Liberté a legjobban OP gép odamegyek szinte az összes heavyhez és facehugban kicsírom. Esélyük sincs. Undorító ez a Chlysler, amilyen jó volt a bemutatója annyira használhatatlan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    easypc
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="KDenes"][quote name="Camper03"][quote name="KDenes"][quote name="Camper03"][quote name="KDenes"][quote name="Zenobya"] Defender, Patriot, német Bulldog, Lorraine, CDC, Type 59 esetleg T-54 first proto.
    2 normális csapat szemben ellenállása esetén, szerintem az a csapat nyer nagyobb eséllyel amelyikben ezeket a prémium tankokat használják. A régi IS-3, AMX 50 100, T-54 lightokkal szemben. (tudom ez már T9)[/quote]

    Már tele van tömve a T8 ezekkel az OP prém csodákkal, szóval nem kell attól félni hozzátok nem jut belőlük. :d2:
    Ilyenkor szokták azt mondani, vegyél te is és játszál azzal, jó is és még kredited is lesz[/quote]

    Igen, de nem kevés ember már csak azért sem fog több, mint 10 ezret elkölteni egy tankra, akár OP, akár nem, mivel egy kicsit beleuntak már a pay to win jellegbe. Ezen kívül meg nem kéne, hogy a WG arra kényszerítse a játékosait, hogy költsék a pénzüket, ha eredményesebbek akarnak lenni.[/quote]
    Ők ezt nem így gondolják. Ha valaki fizet, akkor had kapjon már jobbat a pénzéért. Minden multimarketing erre épül fel. A türzsvásárlóknak kedvezmények jártak,magam is kaptam 30%-os kupont egy hónapja, amit a shopban bármire beválthattam. Ott a Type 59 este, ez igazolja a WG szisztémáját. Lenerfelték, hogy ugyanazért az élményért ismét fizess. Ez valahol normális, mert pl BKV-s bérletet sem örökre kapod. Most itt vannak felsorolva az OP prémet, nincs más dolgod, hogy válasz egyet és használd. Jönnek újabbak ettől még használható továbbra is a Defender vagy a Patriot ami bent van most is. Hosszú idővel persze kiszorúlnak és jönnek jobbak. Ilyen az élet, állandó körforgás. A prémtank lényege a kredit és XP bónusz, azt meg örökre megkapod.[/quote]

    Igen, csak választani kéne, ez igaz. Viszont a játéknak nem arról kéne szólnia, hogy "Vedd meg ezt a prémiumtankot, mert ezzel erősebb leszel, mint azok, akik a rendes ágakat húzzák és játszanak is a játékkal".
    A másik meg az, hogy a WG még mindig úgy vallja, hogy a prémiumtankoknak nem szabadna erősebbnek lenniük a rendes tankoknál, erre tessék az utóbbi talán 5 prémiumtank mind erősebb a normál tankoknál. Kivétel a Pilot, az beillik a prémiumok sorába, de hát azt ingyen is meg lehetett szerezni, nehogy már OP legyen.[/quote]

    Ráéreztek, hogy a prémtankok eladásából hatalmasat lehet kaszálni, mert sokan megvették az egyre újabb vasakat meg a régieket is. Most az a koncepciójuk, hogy minden tankot el akarnak adni, nézd meg a régieket is buffolták. Pár éve azon ment a vita, hogy az FCM,CDC vagy Mutz a legjobb, ma meg ezek sehol sincsenek két év mulva meg a maiak sem lesznek sehol.

    Ez, hogy a prémtank nem lehet erősebb a normál tanknál a [u]tierlimitesekre mondták[/u] viszont a limitet eltörőlták. Nézd meg a Berlin triónál láthattad, hogy erősebbek lettek a prémek és ez más általános jelenség.
    Az meg filozófiai kérdés, hogy lehetnek-e erősebbek a fizetős tankok, mert ha bármilyen multinapiconális kapitalista cég marketingstruktúráját megnézed, mindenhol jobbat kapsz a pénzedért, itt miért ne legyen ez?
    Igazából amíg nem vezetik be a T10 prémtankokat addig nincsen baj, mert ezeket feldobálja 10-be is és ott eledel a normál tankok számára. Az egyszeri játékos meg a fejlesztést T8-ban ugorja át free XP-ből és csak farmolni járjon oda. [/quote]

    Ilyen tendencia mellett 5 év múlva a T8-asok le 1v1-ezeik a 10-eseket. :troll2:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.