Jelenleg 519 vendég és 3 tag online

2017. máj. 16. 17:43

Gyorshír: Visszatér a globális chat?

Írta:
Értékelés:
(12 szavazat)
62 hozzászólás

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők átgondolták a "Chat-elés mindenkivel" problémakört és már arról beszélnek, hogy megszüntetik az erre vonatkozó korlátozást, bár egyelőre csak a WoT Blitz-ben (konzolos verzió). Az ellenféllel irányába történő chat-elés lehetősége mindkét verzióban (PC és konzol) le van tiltva, sőt a Blitz-ben a csapattársaiddal csak azután chat-elhetsz, hogy kilőttek.

Lehet túl drasztikus lépés volt ez így elsőre és ez most tudatosult igazán bennük? Illetve a PC verziót mennyiben érinti majd ez a hír? Egy Kérdések és válaszok blokkban ugyan már lenyilatkozták egyszer hogy nem lesz visszaállítva a globális chat, de talán változhat még a véleményük e téren (mint oly sok más esetben).

Utoljára frissítve: 2017. máj. 16. 17:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  safi70 · 3 éve
  Sokkal nyugodtabb a chat mióta korlátozták. A csata elején mindenki köszöngetett aztán ahogy telt az idő a két fél már csak szidta egymást. (Én is szoktam az enemy klickerjeit.......) Az hogy az artik nerfet kaptak vagy buffot abba nem megyek bele. Ugyan úgy szívatják a parasztot mint előtte, semmit nem oldottak meg a változtatással. Lehet, hogy a tankok aránylag jól vannak balanszolva de az mm nem. Sokszor nem kell ahhoz professzornak lenni, hogy az elején kitaláljuk melyik csapat összeállítás lesz a nyerő. Véleményem szerint ezekkel a dolgokkal kellene inkább foglalkozniuk, a chat jó ahogy van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 3 éve
  Thothem: Szerintem azzal nincs baj, ha csapattársat azzal segíted, hogy jelzed neki a mocorgó roncsokat, meg kidőlő fákat. A többi valóban zömmel káros viselkedés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thothem
  • Tiszteletbeli tag
  · 3 éve
  Konzolos, értsd, nem PC-re készült verzió. A mi (PC-s) szemszögünkből, minden konzol, ami nem PC.

  Itt nem keverendő össze az, hogy elfut PC-n vagy direkt arra is lett fejlesztve. A Blitz eredetileg [s]mobiltelefon[/s] okostelefonra készült verzió. 2014-ben adták ki Android-ra és iOS-re. Majd 2015 végén került ki a Windowsos verzió.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jakovlev · 3 éve
  Mi az hogy Wot Blitz konozlos verzió? Blitz van Pc-re, Androidra meg iOS-ra, melyiket jelenti itt a konzol?
  Amúgy Blitzben ha meghaltál akkor már nem írhatsz a csapatnak, csak amíg életben vagy.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thothem
  • Tiszteletbeli tag
  · 3 éve
  Nahh, ma is inkább elmentem inni játék helyett.

  Szóval, mint lejjebb is írtam, aki halott az ne pofázzon. Ezt többször is leírtam már csata közben is. Volt olyan, hogy míg ezt beírtam, kilőttek. Balf_sz voltam. Magam is elkövettem már többször szorult csatak végén, hogy váltogattam az élő csapattársak, meg a hullám között, és szóltam, ha fa dőlt, meg tankroncs kezdett mozogni. Ezek hasznos dolgok, igaz, nem etikus, mert a hulla nem pofázik.

  Az viszont, hogy egymást osztjuk, amiatt, hogy valakinek nem jön össze valami, vagy az ellenfelet, mert kilőtt, az teljesen felesleges.

  Száz szónak is egy a vége. Globális chat teljesen felesleges, a halottak chatlese pedig sok estben csak zavaró tényező.

  [i]Szerk.: Kijózanódtam, 32 typo javítva.[/i]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat · 3 éve
  Legyen meccs közben hangos csevegés :trollol:
  Nincs is jobb amikor a 10 éves pistike azt firtatja hogy milyen pózban volt együtt az édesanyánkkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar · 3 éve
  ha már mindenképpen globális chat akkor úgy csinálják meg, hogy:
  - csak a kilőtt játékosok írhatnak globális chatbe
  - a kilőtt játékosok globális chat üzeneteit csak kilőtt játékosok olvashatják
  - a játékban lévő játékosok csak csapaton belül tudjanak kommunikálni és kilőtt játékos által írt üzeneteit ne láthassák, így el lehet kerülni, hogy a kilőtt játékosok szétoffolják/spammeljék a chetet

  más játékokban jól működik ez
  amúgy nekem nem hiányzik a globális chat, egyrészt nem vagyok kíváncsi az ellenfél véleményére, másrészt nem a csata alatt akarok beszélgetni, arra ott a garázs (mellesleg, ha valakit el akarok küldeni melegebb éghajlatra, azt is a garázsban a csata után teszem meg)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KDenes · 3 éve
  [i][moderálva] konteókat csak ide: http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/duhongo-re/1759-konteozzunk-nem-ujoncnak-valo-videk?start=840#240654

  Hunti[/i]

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.