Jelenleg 178 vendég és egy tag online

2017. máj. 12. 07:15

Gyorshír: Sandbox szerver

Írta:
(3 szavazat)
3 hozzászólás

Hamarosan indul az újabb Sandbox szerver, a hozzá tartozó kliens viszont már frissíthető az új verzióra.

Utoljára frissítve: 2017. máj. 12. 07:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 4 éve
  Hát, ez most így elég nagy csalódás az előzőhöz képest.... semmi újdonság, alap random botrányos Commodore 64 szintű térképtextúrákkal. És tényleg sok a tank, nincs konkrét frontvonal, biztos lehetsz benne, hogyha felspotoltak, 3-4 másik spotolatlan tank is lőni fog több irányból is.
  Amúgy az van a gold-dal, hogyha többször belépsz játszani, kapsz valamennyit pluszba, szóval annyi összejön, hogy golddal tudj lődözni, ha nagyon akarsz. De annyira 0 a játékélmény, hogy nem hiszem, hogy sokáig fog ebben a formában tesztelődni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  huf · 4 éve
  Megnéztem én is. Hiában növelték a pálya méretét, jelenleg ekkora felületen sok a harminc tank. Gyakorlatilag csak az arcade-os hentelés megy, lő mindenki mindenre. Persze így sokkal pörgősebb, biztos van akinek be is jön, de az alap WOT-hoz képest ez inkább egy játéktermi változat. Vagy kevesebb tank kellene vagy még nagyobb pálya. Ja, és itt nem lehet újraéledni, így tk. akár a random csaták újragondolásának tekinthetjük az egészet az előző sandbox-os próbaverzióval szemben. Ha viszont ez az elgondolás, akkor az irány nem jó.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  koch_gabor · 4 éve
  Azt tapasztaltam a sanboxon, hogy 500 kezdő arany mellett, a premium lőszert és felszerelést csak aranyért lehet megvenni. Emiatt nincs a játékban az idegesítő gold spam, szerintem jobban játszható.
  Ezen kívül nyert csatánként 80 gold jutalmat is kaptam a meglepően sok credit kb 100.000 mellé. Jó lenne ha élesben is így lenne majd mert aki nem lö goldot, 100 csata után vehetne egy prém tankot magának az összegyűjtött aranyból.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.