Jelenleg

18
látogatónk van

2017. máj. 10. 11:32

MM bug: Top tierként minden csatában?

(12 szavazat)
75 hozzászólás

Többen is megerősítették már (tesztekkel), hogy ha egy játékos létrehoz egy szakaszt, majd végül egyedül lép be a csatába, akkor minden esetben top tier lesz vagy ugyanolyan tierű csatákba fog kerülni.

CaptainMuffler (a SEAL játékosa) egy tier VIII-as járművel próbálta ki és a nyolc meccsből csak egyszer került 9-es tankokkal szembe, míg 10-esekkel egyáltalán nem. Skill4ltu (streamer) is letesztelte a dolgot és ugyanezen következtetésekre jutott.

FIGYELEM! Felhívnám Mindenki figyelmét arra, hogy a játék hibáinak jogtalan előnyszerzésre történő kihasználását bünteti a játék szabályzata és kihasználásuk következményeket vonhat maga után! Emellett WG-s legyen a talpán aki megmondja hogy ki az aki szándékosan ment egyedül szakaszban és ki az aki csak "megárvult".

Utoljára frissítve: 2017. máj. 10. 12:07

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    esefi
    • Tankos
    · 6 éve
    "Felhívnám Mindenki figyelmét arra, hogy a játék hibáinak jogtalan előnyszerzésre történő kihasználását bünteti a játék szabályzata és kihasználásuk következményeket vonhat maga után! Emellett WG-s legyen a talpán aki megmondja hogy ki az aki szándékosan ment egyedül szakaszban és ki az aki csak "megárvult"."

    No meg nem is igazán jogtalan előny, ami mindenki számára elérhető.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tetrament
    • Tankos
    · 6 éve
    30 csatabol 30 top ebből mondjuk 28 full azonos tier.. Büntetik vagy sem, bug vagy teszt, ezzel élvezhető a játék végre.. Sokkal kiegyensúlyozottabbak a csaták.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 6 éve
    Van hír arról hogy ez javítva lesz? És mikor?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KDenes
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="_Szazados_"][quote name="KDenes"]
    Igazából ez mindent megmagyaráz : Nincs értelme a játékosokat szivatnia a cégnek, nem is zsándékosan teszi, de nem is értenek a fejlesztéshez és elprogizták, beakad az algoritm.[/quote]

    Neked amúgy is hót mindegy, hogy nyertes vagy vesztes e a széria, mert egyikhez sem teszel hozzá semmit...

    [quote name="CrawlingChaos"]
    :[/quote]

    Na beszólt megint a fórum legnagyobb trollja ! Azt sem tudod milyen a statom és már sérteget.
    Mindenkinek jó, ha nem dobja fel, mert többet tud ölni, többet lő hp-t, több kreditje lesz, jobb wr-je lesz stb,

    Most ha ezt bevezetnék, mert lehet szándékosan csinálták milyen fogattatása lenne a játékosok körében, csak azért említik bugnak hogy ne szoktassanak hozzá, mert ugye a jót könnyű megszokni. Szóval most az igazi OP prém tankok lennének a legjobbak a játékban : Főleg a Pz II J, de a defendereseknek is jó most. :banana:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MegaJani
    • Tankos
    · 6 éve
    Kipróbáltam, 7 csata alatt 6 volt top, csináltam 3 Top gun-t is... (bár ez játékosfüggő, hogy ki tudja-e használni a helyzetet :trollol: )

    Jó volt felidézni a Hetzerrel töltött szép időket :cry:

    [quote name="plutoka"][url]http://bodzy.wot-record.com/replay/27524/gonoszkertitorpe_amx_tarczay_medal[/url][/quote]

    AZSZÉP
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    1st_Division
    • Tankos
    · 6 éve
    Ha a 100%-ot eléri akkor már tök mind1 mi történik, az elhalálozás max csak 5 mp-et késleltet, de a foglalásnál ez már nem számít hiába hal meg a foglaló, mert a 100% pillanatában még élt és az volt hamarabb, de attól a program még az 5 mp-es késleltetés beteszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunyadi_Loveszdandar
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Lacika222"]...én egészen eddig úgy tudtam, ha befoglal az ellenség és sikerül kilőni egyet, akkor ad valamennyi plusz időt a program és ha mindenki megpurcan az ellenségnél, akkor mi nyerünk[/quote]
    már nem így van, aki befoglalt, az nyer!
    https://youtu.be/Iqt6ucr3qZA?t=13m50s

    Szerkesztés: jesszus aki mínuszt adott annak nehéz elfogadni a tényeket? Pedig a tények makacs dolgok! :rofl:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lacika222
    • Tankos
    · 6 éve
    Nem tudom, hogy bug-e, de most volt egy olyan csatám, hogy csak én maradtam életben a 30 tankból és mégis vereség volt. A foglaló arty patkányt kilőttem, de egy század másodperccel előbb befoglalt. A másik arty patkány, meg vagy afk volt vagy hülye, mert kilőtte magát, minden esetre az volt az üzenet, hogy megsemmisítette magát.

    Ez nagyon ritka helyzet, ilyen még soha nem fordult velem elő, de én egészen eddig úgy tudtam, ha befoglal az ellenség és sikerül kilőni egyet, akkor ad valamennyi plusz időt a program és ha mindenki megpurcan az ellenségnél, akkor mi nyerünk (logikusan). Ez vagy bug vagy nagyon nem így van. Azt tényleg nem tudom, hogy afk lett-e közben a másik arty vagy esetleg rám akart lőni, de olyan hülye volt, hogy meglőtte magát, de a csata végi összesítőben csak én maradtam életben és mégis vereség.

    Amúgy iszonyúan idegesítenek ezek az artyk a végjátékban. Nem akarok arty flame-t, ezért csak röviden, de tényleg emiatt a rohadt stun miatt inkább arty safe (-nek gondolt) helyen maradok és lesz.rom, hogy forgathatnám a tankom, mert még mindig így járok a jobban. Ha valakivel kakasharcot folytatok és bekapok egy stunt, akkor annyi. Ha épület mögött vagyok mondjuk és nem mozdulok, akkor meg csak dpm kérdése, hogy melyikünk nyer. Persze korábban se volt jó a helyzet, mert akkor meg kiharapták a hp-m jó részét, de a stun legalább annyira g.ci dolog ilyen helyzetben. Ráadásul a megnövelt splash miatt házak mögött sincs már az ember igazán biztonságban. Dupla ház kell legalább. Az meg külön történet, hogy a svéd prém tankkal nem tudok kétszer belelőni egy artyba (2 másodperc), mert fordulásból és kapáslövéssel kiszed, ha kevés hp-m maradt. Kib.szott egy irritáló tényező ez az arty. Végjátékban meg egyenes undorító, hogy gyakorlatilag semmit nem lehet ellenük tenni, mert ha nekiállok trükközni kicsit, máris jön a stun.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Optimus_1945
    • Tankos
    · 6 éve
    Közben rájöttünk hogy az átlagsebzés nem változik mivel az is bugos, így nem is lehet statot javítani. Max a győzelmi arányt. A csaták azért így jobban tetszenek...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    wotbarca
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="1st_Division"]WG figyelj csak! Hogy ne gyertek ki szarul ebből az egészből mondjátok azt, hogy ez volt az elmúlt 1 hónap lagjainak kompenzációja!!! Jó???? Nah hülye eu playerek had verjék a brééét naaah [/quote]
    [quote name="1st_Division"]WG figyelj csak! Hogy ne gyertek ki szarul ebből az egészből mondjátok azt, hogy ez volt az elmúlt 1 hónap lagjainak kompenzációja!!! Jó???? Nah hülye eu playerek had verjék a brééét naaah [/quote]

    hmm mondjuk érdekes ,hogy így 8 meccsből 6 győzelem és csak m41 90-el és t44-100-al játszottam
    skorpióhoz 6-7-es csata +2db 8-as tankkal.
    na ilyen leosztásom se nagyon volt eddig
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.