Jelenleg

31
látogatónk van

2013. július 26. 09:14

August is Coming - Hétvégi ajánlat

Írta:
(27 szavazat)
155 hozzászólás

Ezen a hétvégén megelőlegezzük picit az augusztus eljövendő hangulatát és néhány bónuszon túl három küldetéssel is meglepünk titeket.

Ajánlat időtartama: július 27 (szombat) reggel 7:10-től július 31 (szerda) reggel 7 óráig

2x-es tapasztalati pont a legénység minden tagjának minden csata után

Minden Confederate (Szárnysegéd) kitüntetés után +15.000 kredit jár

Találj el több különböző ellenséges járművet, mint bárki más a csapatodban (de minimum 6-ot) úgy, hogy az adott járműveket később egy másik csapattársat lövi majd ki. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos számú tankot találtak el, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra.

50% kedvezmény a legénységi skillek újraosztásának árából

50% kedvezmény a barakk bővítés árából

Küldetés I: Fear Me!

Ha sikerül elérned 3.000 pontos sebzést és 3 killt egy random csatában, akkor automatikusan megduplázzuk a megszerzett XP-det.

Küldetés II: Experience Earner

Ha sikerült egy nap alatt 50.000 XP-t összeszedned, megjutalmazunk egy 1 napos prémium fiókkal (1 nap = 24 óra). Az XP mennyiségébe a prémium fiók és a napi duplázók beleszámítanak, de semmilyen más bónusz nem (pl. Fear Me! küldetés bónusz). Értelemszerűen egy nap alatt csak egyszer érvényesíthető ez a bónusz.

Küldetés III: Fear Me!

Játssz tier IV-es vagy nagyobb könnyű, közepes vagy nehéz tankokkal és Normál csatában pusztíts el velük minél több ellenséges tankot. Mik a követelmények és mit nyerhetsz?
Típus Követelmény Nyeremény
Könnyű tank (tier IV-X) 25 kill egy nap alatt 1 db Fokozott szellőzés 1. osztály
Közepes tank (tier IV-X) 50 kill egy nap alatt 1 db Fokozott szellőzés 2. osztály
Nehéz tank (tier IV-X) 50 kill egy nap alatt 1 db Fokozott szellőzés 3. osztály
Mindhárom kategóriában teljesítheted a küldetést, de kategóriánként csak 1x. Minden nap reggel 7 órától másnap reggel 7 óráig tart.
Utoljára frissítve: 2013. július 29. 15:31

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyi
  • Tankos
  · 9 éve
  Valahogy sejtettem. :S Azért kategóriánként nem volt kapacitásom megcsinálni. Viszont így se volt rossz akció, Löwe-vel nagyon szépen megszedtem magam. Sok 100k hozamú köröm volt. Prémmel kegyetlen jó farm tank..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  joker099
  • Tankos
  · 9 éve
  [quote name="marseille984"]Sajnos Hunyi, a rendszer naponta csak egyszer adta az ajándékcsomagot.[/quote]
  Kategóriánként egyszer.
  "Mindhárom kategóriában teljesítheted a küldetést, de kategóriánként csak 1x."
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  marseille984
  • Tankos
  · 9 éve
  Sajnos Hunyi, a rendszer naponta csak egyszer adta az ajándékcsomagot. A 6 óra játékidő prémmel természetesen cigarettaszünetekkel együtt értendő 8)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyi
  • Tankos
  · 9 éve
  Amikor prémmel toltam akkor az átlag tp-m 1100 felett volt. Gyorsan meg is jött a következő napi prém és csak pár órát játszottam. Ennyit Zoltán úr elméletéről.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyi
  • Tankos
  · 9 éve
  [quote name="Zoltán"]sőt most olvastam olyan is akadt aki 6 óra alatt meglőtte az 50.000 xp -t hahahaha. Nagy hantás a srác
  6 óra alatt lemegy legrosszabb esetben 24 csata. de legjobb esetben is 35 csata. osszátok már vissza az átlag xp-re Érdekes szám jön ki [/quote]

  Hát haver te aztán tudsz valamit. Nekem az átlag csata hosszam 5 perc körül van, pedig nagyon sokszor vagyok benne a végjátékban. Akkor egy rosszabb játékosnak 4-5 perc között mozoghat. Ergó 1 óra alatt le t
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyi
  • Tankos
  · 9 éve
  Még annyit akartam írni ehhez az eventhez /olvasva a korábbi hozzászólásokat/, hogy én 3 nap prémet lőttem össze a hétvégén, viszont csak egy ventit. Ebben annyi a gond, hogy számoltam a killeket és 2 venti járt volna, időbe meg mindenbe bele fértem, a tank is megfelelő volt. Szóval lehet, hogy pl. heavyval 1 nap csak egyszer lehetett teljesíteni a küldetést. Más nem jut eszembe, mert a 100 kill az egy nap alatt volt meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ZooleK
  • Tankos
  · 9 éve
  T30-cal sajnos elég mérsékelten jön a tp, bármilyen szép eredményt érsz is el vele(függetlenül attól hogy győztes vagy vesztes csatáról van szó), gondolom azért mert 3 lövéssel több dmg-t lehet kiosztani vele mint más tankokkal 6 lövésből, így a tp szorzójából visszavettek kicsit. Egy átlag meccsen simán összejön 4K dmg mindenféle erőlködés nélkül, így nem is csoda. Természetesen csak a top puskájával, a többivel azért meg kéne szenvedni rendesen ezért.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tomgrey
  • Tankos
  · 9 éve
  Szép meccs... Kiszúrták a szemedet 664 xp-vel?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Radeon
  • Tankos
  · 9 éve
  Nem akarok itt nagyzolni,csak a kedves Zoltánnak csatolnám ezt a képet,hogy igen is össze lehet szedni 1 csatában 7000 sebzést. Sajnos vesztettünk, de ez a csata sem rajtam múlott.

  [img]http://kepkezelo.com/images/74vj8dd1yc2891g7e2k.jpg[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tomgrey
  • Tankos
  · 9 éve
  Hát nem mondanám, hogy szomorú vagyok amiatt, hogy bannoltad a kedves Zoltánt. Egyébként Zoltán néven fut a játékban, csakhogy kiemelt figyelmet szenteljek a tiltólistára helyezésének...
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.