Jelenleg

27
látogatónk van

2017. március 17. 07:30

Prémium ajánlatok: Pz. 58 Mutz, AMX CDC, T26E4 Super Pershing, M4A1 Revalorisé

(4 szavazat)
8 hozzászólás

Elemzések: AMX CDC, M4A1 Rev., T26E4

Utoljára frissítve: 2017. március 17. 07:34

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Camper03
    • Kiképző
    · 7 éve
    [quote name="Nortonor"] A Reva-t azoknak ajánlanám akik szeretnének egy egyedibb dolgot kipróbálni és nem a standard 240 alfás tucatmed vonalat választani.[/quote]

    Van az az érzésem, hogy majdnem mindenki az alfája miatt veszi meg, ahogy én is azért tettem. Az érzés, hogy nagyobbakat durrogtatok, mint a szovjet medek, már jó érzéssel tölt el
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 7 éve
    [quote name="Nortonor"]A Reva-t azoknak ajánlanám akik szeretnének egy egyedibb dolgot kipróbálni és nem a standard 240 alfás tucatmed vonalat választani.[/quote]
    Szívemből szóltál. 2 héte vettem meg és pontosan ezért, mert már untam a 240-es alfát. Egyenlőre nagyon tetszik. Érdekes egy jószág. A 390-es alfa azért nagyobb visszatartó erővel rendelkezik, mint a 240.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunyadi_Loveszdandar
    • Tankos
    · 7 éve
    Amit a 190 nem üt be, azt a 200 se fogja. Ezért vastag célpontra vagy nem is kell puffogtatni vagy rátöltöd a goldot (de minek 8) ). Mindegyik* használható tank, hozza a zsét, képzi a legényeket, de egyik sem arra lett tervezve, hogy low tierből T10-eseket amortizáljon le.

    *kivéve SP, az x.@.r
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 7 éve
    Igazából az a helyzet, hogy egy 8-9000 ft-os tank, mint az m4a2 revo, st2, panther88 amik 200feletti pen-el rendelkeznek pont annyit érnek amit kérnek érte.

    Azért nem variálhatnak nagyon a t25 árán , mert valahol a t7-t8 között lebeg félúton a játszhatóság, kereset szempontjából.

    Míg a koráűbbi 8as prémek t9-t10ben is ügyesen elövöldözik a legtöbb járművet, addig pl ez a t25. vagy a tigris mintájú pershing mutáns a maguk kis 183? 190? mm-ével meg nem...


    Az én szememben emiatt a 8-9k kategória alatt van az is, meg ez is. Szóval egy kategóriába próbálja árazni a WG velük, de valójában mint a T44-100 ami legalább mobilis és ebből lehet előnyt kihozni, nem érnek ennyit. Ott már jó pár goldot el kell sütni, ha a csata úgy alakul. míg a 212, 200, 203mm pen sok esetben a gyenge pontokra elég. T9ben meg ritka amit nem üt be. T10-ben meg nem neked kell erőlködni.

    Ingyen jó lehet ez is. Szórakoztató is lesz szerintem. De megvenni inkább megveszek 1-2ezer forint többlettel egy némileg jobbat ha amúgy is elkölteném ezt az összeget.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nortonor
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 7 éve
    Pár napja elővettem a Super Pershinget. Rég játszottam vele, nem is ment vele a játék, már-már azon voltam, hogy eladom, vagy legalábbis megvárom a lehetőséget, hogy el tudjam cserélni. Játszogatok vele, csinálom a napi küldiket a Pilot-hoz és azt vettem észre, hogy a Defenderek ellen 1v1-ben nagyon ott van. Csak annyi a lényeg hogy távolságot kell tartani és nem sajnálni a goldot. Kis hulldownnal és nagyszögben tartott ágyúval megfűszerezve a toronytető kisebb weakspot és a Defender precíziós ágyúja nehezen lövi el. Swamp-on a minap kettőt is leszedtem szinte fullhp-ról mikor a cap-körre rohantak.

    CDC-ről és a Mutzról nem tudok nyilatkozni, a Reva van még meg. Amióta erősebb motort és jobb ágyústatokat kapott még inkább élvezetes vele a játék. Igazi peek-a-boo rohadék ami jól passzol az amúgy esetlen megjelenéséhez és nagy alfájához. Az APCR alaplőszer pedig a STA-2-ből átülve igazi felüdülés. Gyakorlatilag ez egy tier 10-es ágyú rosszabb pennel. Viszont amíg az SP max tier 9-et lát, ezzel sajnos t10-ben is szerepelhetünk, bár nem túl gyakori és a nagy alfa azért ott is életképes csak a pen kevés már.

    Kezdőknek, vagy első prémiumtanknak én az SP-t ajánlanám, a többi az túlságosan papír és jóval kisebb a hibatűrése. A Reva-t azoknak ajánlanám akik szeretnének egy egyedibb dolgot kipróbálni és nem a standard 240 alfás tucatmed vonalat választani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vintagemike
    • Tankos
    · 7 éve
    Visszaszedik ezt szerintem bőven - aranyért személyes küldetés, tankvásárlás, átképzés stb..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Ynnegaf"]Jófejség, de nem logikus. [/quote]

    Ezért repülni is fog valaki a WG-től. :trollol:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 7 éve
    A két francia tank ára egész jó.
    Amúgy azt nem értem, hogy a T25-öt kvázi 8700 forintért natúran megvehetővé tette a WG, míg egy token ára 670 forint körül mozog. Ebben mi az üzleti logika? Nem az volna inkább az érdekük, hogy lehetőleg kisebb adagokban vegyük a tokent, ha már megküzdeni nem akarunk érte? Vagy ha már az egészet ki akarjuk váltani, akkor valami horror összeget kérjenek el érte? Jófejség, de nem logikus.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.