Jelenleg

33
látogatónk van

2017. február 28. 12:00

0.9.17.1 - Az új Stronghold játékmód

(9 szavazat)
23 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. február 28. 08:41

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    thompyka
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Gabesy"]Igen érdekes volt az Unicum klánok szemszögéből is belelátni a dologba. Nálunk az átlag wn8 1000 körül mozog és kurvára nem volt se szórakoztató se tanulságos hogy tier 8as osztagon 10ből jó ha két meccset tudtunk lehozni mert folyamatosan 5% os csatákban rommá szopattak minket. Jobb stratégia jobb csapatmunka jobb fokusz stb. Most mindenki nagyon élvezi hogy kapunk gyengébbeket is meg 50% körüli meccseket de kapunk nehezeket is. van sikerélmény és lehet fejlődni gyakorolni is. A kis klánoknak ez jót tett a nagyoknak elhiszem hogy szívás.[/quote]

    Na, ezt a wg megint nem gondolta át rendesen. :rofl: Most az van, h a jó játokosok lemennek a legbénább klánokba (azok örülnek, mint majom a faruknak, h van egy jó játékosuk), mert tier 6-ban egyedül is képesek vagyunk lehozni egy csatát, ha hozod egy értelmes haverodat is akkor már 90%+ winrate, mert csak botok ellen dobál be. Mivel sok a sebzésed, kredit is jól jön. Ha a várakozási idő lecsökkenne megint élvezhető lenne a játékmód.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Caesar_cart
    • Tankos
    · 7 éve
    A másik dolog a tankokon kívül, hogy a játékosokat a játékban kell tartani.
    Azt a legtöbbeknél csak úgy lehet, hogy más játékosokkal közösen játszanak. A legtöbben, ha nincs klán vagy nincs "társas játék" már rég abba hagytuk volna pont úgy mint bármilyen nem online játékot.
    Erre a tényre alapozva hozták be a szakaszos küldiket, a szakaszos bónuszokat is.
    A klánok előbb a 10-es cw-ken játszottak, majd mikor azon már nem fértek el (tudás különbségük miatt) akkor a 8-as 6-os cw-n is lehetett próbálkozni.
    Az sh egyik fő előnye a cw-hez képest, hogy nincs konkrét időhöz kötve. Így ha összejön minimum 7 játékos, bármikor lehet csapatni.
    A klánok ezért ezt veszik alapul, az sh részvételen mérik a legkönyebben melyik játékosuk aktív, melyik kevésbé.
    Na igen, de eddig a nagy átlagnak maradt szórakozásnak a T6. Mert mondhattok bármit, a 2000+ klánból, kb. a top 100-150 dominálta a T8-at a 10-et meg még kevesebb. Olyan szinten, hogy gyorsan elvette mások kedvét a játéktól, egy egy 10%-os este. Ha meg mégsem sikerült lelombozni, akkor mint korábban írtam, hajnalban a top 20 nyírta ki a klánt.
    Akkor meg miért maradnának együtt, milyen elérhető közös céljuk lehetne...
    Most kedveztek nekik, kedveztek nekünk.
    Pl. nálunk rendesen felpezsdült az élet. Az utóbbi idők kósza 6-os sh-i után, tegnap ment 2 8-as, meg 1 6-os. Az 7 közösen játszó ember helyett 27.
    Máris nézi mindenki, hogy 10-be milyen setup kell, máris húzni akarják a tankokat, legénységeket.
    És mivel siker élmény is van, máris mindenki fejlődni akar egyénileg, és csapatként is. És nem csak akar, hanem fog is.
    Így játékban marad a nagytöbbség.
    A kevés unikumnak meg csinálnak "bajnokok ligáját".
    Tényleg lehet mindenki boldog, és tényleg fejlődni fog mindenki, mert lehetősége lesz rá...
    Igaz ez a top játékosokra is, mert most nekik is muszáj lesz csapatban fejlődni ha nyerni akarnak, pont úgy mint eddig nekünk...
    Csak majd ők nagyobb díjakért, játszanak.
    Öröm, bódottá!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CrawlingChaos
    • Tankos
    · 7 éve
    Igazatok van, de nagyon sötét képet sem kell festeni. Az SH mechanizmus átalakításával még inkább a Tier 10-ről szól a játék. Ennek a működtetéséhez minden Tartalékkal együtt credit kell. A Creditet meg prémium tankkal lehet prémium fiók mellett farmolni. Most lehet azt mondani, hogy több tucat prémium tankot vetet meg a WG a játékosokkal, de józan paraszti ésszel könnyen belátható, hogy 2-3-5 prémium tankkal se farmolsz több creditet, mint eggyel, amivel jó vagy, mert egyszerre csak egy, na jó, ha az egyikkel éppen bennragadsz egy csatában, akkor max. 2 tankkal tudsz és érdemes farmolni. Tehát akinek nincs égetni valóan sok pénze a játékra, az alapvetően nincs rákényszerítve arra, hogy 3-4-5-10 prémiumtankot vegyen. Ugyanakkor én most azt látom, hogy gyakorlatilag minden SH képes és népszerű tanknak meglesz most már a prémium változata, tehát lassan mindenkinek ott lesz alternatíva ként az a prémium tank, ami a leginkább hasonlít (vagy kvázi ugyanaz), mint az egyébként kedvenc nyolcas prémium tankja. A Blitz-ben ugye az a "cél", hogy prémium tankká alakíthatod a normál tankodat, itt meg megveheted a kedvenced prémium változatát.
    A magam fajta játékosnak, aki nem játszik évente 10-20k csatát, ez a rendszer őszintén szólva nem rossz, mert én nem túl gyakran húzok ki 3-4-5 skilles legénységet. Eddig ha kellett valami 6-os, 8-as SH-ra, akkor sok esetben meg kellett volna tartanom egy normál tankot, ami jó ezekre, és menni tovább a tízes felé, áganként akár 2-3 legénységet húzva. Most már ott a lehetőség, hogy megveszem annak a tanknak a prém változatát, amivel egyébként SH-ra is mennék, a legénység meg megy szépen a képességeit egyre nagyobb magaslatokba húzni T10 felé.
    Én úgy látom, hogy először ebből a körből kiemelték a hatos tankokat: a legkedveltebb és/vagy SH képes hatosoknak megkaptuk előszor a prémium változatát. Cromwell, Fury (majd most a jogviták miatt helyette Thunderbird) Rudy, igazából hatos szinten csak a Type 64-nek kellene pár scout konkurencia, de már régóta ütőképes csapatokat össze lehet rakni prémium tankokból SH-hoz.
    Én a mostani nyolcas dömpinget úgy látom, hogy ez lassan, ha ugyan már nem most igaz a tier 8-ra is. És a választék még tuti, hogy tovább bővül. Most ha az ember ésszel játszik, és még a klánja aktíválja a tartalékokat is, akkor ebben a rendszerben a creditre nem lesz gond. Akinek meg nem telik prém tankra, attól még mindig viheti a jó öreg IS-3-at, nem hinném, hogy őrületes nagy hátrányban érezné majd magát.
    Tier 10-ben meg megy a credit égetés, kár is lázálmokat kergetni, hogy majd ha nem jut eszükbe semmi más, akkor jönnek majd a vásárolható tízes prémek, mert a játék jelenlegi "gazdaságának" (és egyúttal a WG gazdagságának) az alapja épp a magas szinten elégetett credit mennyiség. Ezt a kényes egyensúlyt a CW jutalomtankokon felül nem fogják felborítani, ha lesznek is vásárolható tízes tankok, nagyon meglepne, ha azok creditszorzót kapnának valaha.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Caesar_cart
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="DNASH"]A 150%os bónusz csak tier10 SHban működik és ezzel a fajtával sem farmol a nép annyit, mint azelőtt az 50%-ossal.

    A WG részéről egyébként óriási ötlet volt az egész. Megtalálták az igazi fejős tehenet, nem tudom ki került döntéshozatali helyre, de vágja, hogyan kell pénzt csinálni. Karácsonyfa, fekete tankok, erősebb prémium tankok(defender, skorpion, patriot). +( superheavy tankok t10ben = több goldammo salala, ha fenn akarod tartani gazdaságilag az accod, akkor meg mehet az sh).. a harc távolságának lecsökkentése a mapok átrendezésével, így még a noskill bob is tud lőni valamire.. igazi pay to win felállás kezd kibontakozni.
    Illetve az újabbnál újabb ágak.. nincs időd kihúzni a tankokat és már jön a következő: így van két lehetőséged vagy kihúzod goldból mielőtt nerfelik, vagy majd játszol a gyengébb változattal. A prémiumoknál szintén: az utóbbi fél évben több prémtankot raktak be, mint előtte kb. 2 évig... és veheted őket nyakra főre, ha van lovetta.[/quote]
    Ez így van ez tény. Ezzel nem lehet vitázni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DNASH
    • Tankos
    · 7 éve
    A 150%os bónusz csak tier10 SHban működik és ezzel a fajtával sem farmol a nép annyit, mint azelőtt az 50%-ossal.

    A WG részéről egyébként óriási ötlet volt az egész. Megtalálták az igazi fejős tehenet, nem tudom ki került döntéshozatali helyre, de vágja, hogyan kell pénzt csinálni. Karácsonyfa, fekete tankok, erősebb prémium tankok(defender, skorpion, patriot). +( superheavy tankok t10ben = több goldammo salala, ha fenn akarod tartani gazdaságilag az accod, akkor meg mehet az sh).. a harc távolságának lecsökkentése a mapok átrendezésével, így még a noskill bob is tud lőni valamire.. igazi pay to win felállás kezd kibontakozni.
    Illetve az újabbnál újabb ágak.. nincs időd kihúzni a tankokat és már jön a következő: így van két lehetőséged vagy kihúzod goldból mielőtt nerfelik, vagy majd játszol a gyengébb változattal. A prémiumoknál szintén: az utóbbi fél évben több prémtankot raktak be, mint előtte kb. 2 évig... és veheted őket nyakra főre, ha van lovetta.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gabesy
    • Tankos
    · 7 éve
    Igen érdekes volt az Unicum klánok szemszögéből is belelátni a dologba. Nálunk az átlag wn8 1000 körül mozog és kurvára nem volt se szórakoztató se tanulságos hogy tier 8as osztagon 10ből jó ha két meccset tudtunk lehozni mert folyamatosan 5% os csatákban rommá szopattak minket. Jobb stratégia jobb csapatmunka jobb fokusz stb. Most mindenki nagyon élvezi hogy kapunk gyengébbeket is meg 50% körüli meccseket de kapunk nehezeket is. van sikerélmény és lehet fejlődni gyakorolni is. A kis klánoknak ez jót tett a nagyoknak elhiszem hogy szívás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Caesar_cart
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Serious_Threat"]
    Az erőd támadásokkal pedig szimplán annyit kellett volna tenni, hogy beállítsák a támadási időt este 6-tól kb éjfélig.
    .[/quote]

    A mi épületünk 9-es.
    Hajnali 3-as védést, amire be voltak jelentkezve már 3-an áttettük 9-re, mondván akkor CW van hátha a nagyok azon a játszón vannak, meg ki tudunk állni, mindenki online.. meg ilyenek.
    Mielőtt befagyasztották az erődöt 9 támadás volt a "táncrendünkben", sorolom:
    Vájú, G100, S4 és kicsinyei, G2G..., de mind a 9 a top 20-ból.
    Kb. 2 hét és az erőd, és a bele feccolt idő kuka. 4-es szintűre visszabontva, nincs bónusz nincs semmi...

    Most ebben a jelenlegi csatározásban (az első frissítésben) nem lehet húzni az erődöt, csak gyakorolgatni a játékot, farmolni a kreditet.
    A későbbieket meg meglátjuk, de az már most látszik, hogy az lesz a ti pályátok, nem ez.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Caesar_cart
    • Tankos
    · 7 éve
    Akkor sorry, így hogy az unikumok kijavítottak, be kell lássam tévedtem.
    Az éremnek tényleg két oldala van.
    Az egyik, hogy most akkor ezek szerint a top klánolnak keményebb csatái vannak. Nektek ha jól tudom majd a 3. körben érkező frissítés lesz érdekes. Ott olyan bónuszokkal amikre mi aligha pályázhatunk, tehát van értelme egyénileg fejlődni, annak akinek ez motiváció megpróbálni bekerülni erősebb klánokba. De ez miatt az "anyagi" részét szerintem mindenképp napoljuk el a teljes SH megváltoztatásáig. Illetve még azért is, mert a jelenlegi "ajándékba" kapott 10-es bónusz sem a legnagyobb a hírek szerint, tehát meglehet még a régi órabéretek később, sőt ha a hírek igazak, még jobb is. (Olvastam 150%-os kredit bónuszról is, 12-es szinten)
    De a lényeg, sok még a kérdés, szerintem legyetek türelemmel.
    A másik, hogy a komoly erődözés átkerült T10-re.
    A jelenleg még kis épülettel rendelkező, vagy a nagyok által tönkrevert és visszabontott erődök szinte elérhetetlen távolságba kerültek a normális bónuszoktól.
    Egy T6 sh-n 150 kockát, míg T8-on 250-et osztanak szét. A T10 már erősen skill függő alapból, de ott is "csak" 1000 kocka kerül a kalpba.
    Ezeknek tudatában, a pénzügyi egység 9-ről 10-re fejlesztése (igen, nem az összes szint, hanem csak ez az 1),
    590.000 kockába kerül. Igen jól olvasod: ötszázkilencvenezer! Ezt t6 vagy 8 csatározásban elég sokáig tartana összefarmolgatni.
    És akkor még összesen mennyi lehet 1-től 10-ig, főépülettel együtt? Mert ugye azt kell előbb húzni...
    Tehát a frissítéssel megérkezett első játékmód a tanuló szoba kell hogy legyen, majd a többinek lesz értelme. Bár azért sima type 64-el bónusz alatt 1 óra játékkal nekem össze jött 1 milla nettó. Akkor azért nektek fun 6 alatt is összejöhet. És ez még csak a 70-es volt, lesz nagyobb is.
    A régi erőd szisztéma szar volt.
    Én egy kb 1500 átlag wn8-ú klánban vagyok. Eddig úgy nézett ki, hogy T6-ban fun sh-t indítottunk. 8-ban már általában tönkre vertek minket, a két szint között meg óriási volt a szakadék. 10-be meg ki is játszott? Oda talán 1-2 magyar klán járt fel...
    Tanultunk akkor jobbaktól? Lófüttyöt, skill-ből "fc és tax nélkül" elvertek minket. Nem tanultunk, csak felvettük azt a bizonyos állarcot, aztán letérdeltünk. Megvertük a gyengébbeket? Ők meg tolták a base kempet. Na az se volt valami szórakoztató. Hasonló képességű klán meg jó ha 3-ból egyszer szembe jött.
    Az erődünket hajnali 3-kor jöttek lefarmolni. És ha nincs vége jöttek volna minden nap. 10k kockáért. Nem volt időnk annyit gyűjteni, meg ugye másnak minek? Akkor minek sh-ni. Ha nincs sh a cw-hez meg egyértelműen kevés vagy akkor hol fejlődj? Hol játsz a többiekkel, és végül minek klán?
    A jelenlegi változtatás nagyon kellett, illetve mi "átlagos" klán nagyon jól jártunk vele.
    De még nincs kész, ezért bízom benne, hogy a későbbiekben ti is megkapjátok azt amit ígértek.
    Most még nekünk jobb, nektek szarabb. De ez eddig, és nagyon hosszú ideig fordítva volt, és még nincs teljesen frissítve az erőd.
    Most majd talán tudunk fejlődni, nem lesz akkora szakadék egy-egy szint között, és így talán mindenki jól jár.
    Tőletek meg addig is türelem.
    Jó játékot!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 7 éve
    Oh a "ranked shit"szépségei .

    [quote]kérdés: nem a jobbaktól lehet tanulni? Ha ezek után Vér István soha nem lát egy értelmes taktikát, akkor honnan fogja tudni, hogyan lehetne jobb?[/quote]

    Mint általában minden rank ladderrel ellátott játékban, kénytelen megkeresni a játékon kívül a "működő stratégiákat"?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DNASH
    • Tankos
    · 7 éve
    Amíg eddig 2 óra alatt nagyjából 2 millió kreditet lehetett farmolni, most ez az arány jobb bónusszal rosszabb lett. Miért?
    Queue time, ami kiteszi az shzás kb. 30%-át.
    Jobb csapatok all day=hosszabb csaták.
    Tryhard setup. Nem tudsz nyerni, ha nem defender, is3, t54 és arty kombóval mész. No comment.

    Az meg, hogy ahelyett, hogy napi 5 csatára mondtak valami taxot, aztán elég volt.. most meg, ha nem tépi a száját az fc egész nap, akkor esélytelen bármit is csinálni.

    A vörösek így se fognak többet nyerni, állnak a hegyen ugyanúgy mind a két csapattal mountain pass két felében és nem történik semmi. Inkább legyen egy nap 3 kemptörés, mint ez az undorító új "ranked" sh!t.
    Szerintem szánalmasan undorítóan szr lett ez az új sh rendszer.

    Ja és kimaradt... kérdés: nem a jobbaktól lehet tanulni? Ha ezek után Vér István soha nem lát egy értelmes taktikát, akkor honnan fogja tudni, hogyan lehetne jobb?
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.