Jelenleg 267 vendég és 2 tag online

2017. február 8. 20:29

Házi szavazás a Sandbox-on épp tesztelt új SPG mechanizmusról

Írta:
Értékelés:
(17 szavazat)
16 hozzászólás

A kérdés adott, az információkat a témáról a SZAVAZÁS 1. hsz-ben olvashatjátok. Hajrá!

Utoljára frissítve: 2017. február 9. 06:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SigSauer72 · 2 éve
  [quote name="sybillak"]hanem végre egy értelmes irányt vesz az arty.[/quote]

  Ezt erősen kétlem. Már ha az "értelem" alatt nem azt érted, hogy a piros/narancs/sárga klikker gyakrabban klikkelgethet randomban. Alapvetően a randomot ölik ugye az artyk.

  Ezt a "beásott tankok" dolgot meg hagyjuk inkább. Ezen már egy átlagos játékos is csak mosolyog szerintem.

  A játékosok 66%-a nagyon rossz, rossz vagy átlag alatti. Adj még hozzá 16% átlagos játékost. Magyarul a játékosbázis több, mint 80%-áról beszélünk, akik a bevétel nagy részét is adják, feltételezem. Márpedig akkor ezen játékosok [i]"szubjektív biztonságérzete"[/i] :P a leginkább meghatározó a WG-nek, hiszen minden vállalkozás célja a profit maximalizálása. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy ettől jobb lesz a játék, mert engednek a játékot egyébként nem vagy csak részleteiben átlátók nyomásának, ugyanakkor ha elérik, hogy ők ezt így érezzék, akkor továbbra is nyílnak a pénztárcák.

  A legviccesebb, hogy ez a 80% tényleg mindig elhiszi, hogy most akkor jobb lett neki. A deficitet, amit leginkább csak gyakori elkeseredettség formájában érez (pl. 50% alatti WR), de lényegében nem ért, azt pedig próbálja kisebb-nagyobb gyakorisággal kompenzálni némi költéssel a WG irányába. [i](Az oké, hogy ez egy fizetős játék és személy szerint is utálom, amikor önmagában csak ezért megy a sírás, bár itt most nem ez lenne a lényegi mondanivaló, ugye...)[/i]

  Nem tudom, hogy milyen lesz a gyakorlatban, ha egyáltalán bevezetik? Úgy tippelem, igen. Egy biztos, hogy ha igen, akkor még inkább a gyorsan mozgó, pontos, jó álcájú tankok maradnak előtérben randomban, a szakaszozás a megfelelő kollégákkal, a rutin kezdő eljárások, stb. Nem gondolom, hogy a 80% randombeli játékélményét ez valóban fokozni fogja, illetve nem abban az irányban, ahogy ők azt gondolják, de hát a "szubjektív biztonságérzet"! Megadják az illúzióját, te pedig úgy érzed majd megint, hogy [i]"a világot mint üveggolyót megkapod".[/i]

  Szerintem egy random 2 arty limit, némi töltési idő, HE átütés/alfa nerf meg több WN8 a klikkereknek, hogy ők se érezzék rosszul magukat, mindent megoldott volna... Aztán az is lehet, hogy zöldségeket beszélek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tobeter1994 · 2 éve
  Ha ez így lesz, akkor erősen el fogok gondolkodni a játék (legalább is a randomozás) abbahagyásán.
  Eddig mi ment? Kivágott az arta mint a taknyot, 3 sec rage, majd garázs és mentem a kövibe.
  Na de most, ha ez így lesz? Köszönöm, de nem vagyok bohóc. Majd mellémrottyant egy ilyen istencsapása, aztán majd neki fél percig lesni fogom a holdat, kimegyek dohányozni, megebédelek... aztán talán nem fingatnak meg., JA DE.
  Ez a játék már jó ideje semmi másról nem szól, CSAK A MOBILITÁSRÓL! Mozogni, átpozicionálni, leforogni, flankelni, visszavonulni, előretolni. Azok a tankok lettek a játék metájának a részei, amik erre képesek. Azok a tankok, amik ezt nem tudják megcsinálni, mert lassúak, azokkal amúgy is nagyon körülményes a játék, na majd most, még inkább az lesz.
  Szánalmas. Akkor inkább maradjon úgy, ahogy most van: legyen boldog fél perce annak a [s]féregnek[/s] artának, amelyik megrektel, aztán viszlát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VodkaJoe · 2 éve
  Obj 261 tier 10 olyan lesz, mint a kis angol Fv.
  Nem fog 1 lövésezni, de szétszed mint foxi a lábtörlőt.
  Vissza fogjátok sírni még az 1 lövést, olyan pontosság, célzás idő, újratöltés buffot kap, hogy nincs is szüksége nagy sebzésre mivel ugyan azt fogja csinálni csak nem 1 lövésből hanem 3- ból + hozzá a kábítás 38 sec, hiába lehet fogyóeszközzel megszüntetni kövi találatnál ott malmozhatsz várod a megváltó halált!
  T92 45másodpercig várhatsz ami ebbe a játékba instant halál!
  3 artyról nem is beszélve, tovább gondolva 1 arti szakasz. Baromira nem szeretném átélni, akkor már inkább az 1 lövéssel a garázsba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  uuee · 2 éve
  [quote name="sybillak"][quote name="SigSauer72"] Nem pedig a 60+-al cikkcakkban rohanó light vadászai és a 900 méterről pozícióba menő heavy-k egylövésezője.[/quote]

  A nagyobb splash miatt sokkal veszélyesebb lesz a 60-al rohangáló lightokra. Szerintem is, ez még rosszabb mint ami most van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sybillak · 2 éve
  [quote name="SigSauer72"]Ez egy egyértelmű arty buff. Azt sem értették meg, hogy sok 3 db arty egy körben. A max 2 még elfogadható lett volna.
  Csak tovább keserítik a játékosok életét.[/quote]
  Szerintem nem buff, hanem végre egy értelmes irányt vesz az arty. Támogató tank, ami segít a beásott tankok kiszedésében. Nem pedig a 60+-al cikkcakkban rohanó light vadászai és a 900 méterről pozícióba menő heavy-k egylövésezője.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 2 éve
  [quote name="SigSauer72"]Ez egy egyértelmű arty buff. Azt sem értették meg, hogy sok 3 db arty egy körben. A max 2 még elfogadható lett volna.
  Csak tovább keserítik a játékosok életét.[/quote]
  Szerintem is erről van szó... Bár nem buff, mert a sbezést erősen lefaragták, de a pontosságnak és gyorsabb töltésnek hála játszahtóbbak lesznek. Pl ahogy én tudom - bár nem élek klánéletet - kláncsatákban, erődcstaákban meg mit tudomén még miben, nem nagyon használnak artykat, jogosan. Esetlegesek, vagy ütnek, de akkor nagyot, vagy 10 percen keresztül klikkelgetnek, azt nem megy be semmi... Így viszont igazi támogatók lesznek.
  Én nem bánom ezt, mert szeretek arty-zni, de akik utálják őket, eztán mégjobban fogják...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SigSauer72 · 2 éve
  Ez egy egyértelmű arty buff. Azt sem értették meg, hogy sok 3 db arty egy körben. A max 2 még elfogadható lett volna.
  Csak tovább keserítik a játékosok életét.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Varacskos · 2 éve
  Kevés a válaszlehetőség, amiért nem szavazok az az hogy amennyivel levitték a sebzést annyival növelték a szórást a pontosságot és javították a töltésidőt, de ha hozzáadjuk a kábítást akkor az már erősen buff, szerintem legalábbis. Ha marad a kábítás akkor a sebzést valahogy még csökkenteni kellene, mert ez így hogy sokkal nagyobb a splash is meg még a kábítottak sebzéséből is kap "jutalékot" az már sok a jóból. Mellékesen a Type 5 -ös tendenciájából kiindulva nyugodtan megduplázhatnák a repeszpáncél hatékonyságát, asszem így lenne korrekt,és két legyet egy csapásra megoldás lenne. Mielőtt jönne a püré, jelezném elég sokat tolom arty-val is...
Tovább a kategóriában: « BOLDOG ÚJ ÉVET! Chat menüpont »

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.