Jelenleg

27
látogatónk van

2017. január 19. 15:00

T26E4 Super Pershing [K] - Power - DodyBeQur (by Bodzy)

Írta:
(57 szavazat)
55 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. január 19. 13:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_
    • Tankos
    · 7 éve
    Nekem az tetszik az egészben Laci, hogy hazudott, miszerint Te feltoltad őt a hegyre és emiatt kapott három lövést. És ezután még kijelenti, hogy megvan a replay és el is küldi ha kell.
    Lám, az emberi kicsinyesség, de főleg a hülyeség határtalan

    Azt meg régóta tudjuk, hogy szemét kemper vagy, aki gátlástalanul lökdösi és kitolja a csapattársait ha épp olyanod van :troll2:

    (btw Huntival és Lacival szoktam szakaszozni a legtöbbet és valahányszor bajba kerülök - leginkább a saját hülyeségem miatt -, ők sokszor kérdés nélkül jönnek és próbálnak kihúzni a szarból, ennyit róluk).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci
    • Tankos
    · 7 éve
    Az en kempelesem az taktikai kivaras! :trollol:

    Egyebkent koszi az elemzest Vagabond! Amikor nekimentem akkor tenyleg veletlenul volt, sniper nezetben voltam mert balrol voltak spottolt tankok. Nem szamitottam ra, hogy a Patriot hatra tolat majd.Ott en hibaztam. Nem azzal volt baj egyebkent amit csinalt a csataban, hanem ahogy itt kommunikalt a forumon...

    A kempelesrol meg annyit, hogy nyilvan Imo kikapcsolt terkeppel jatszott, mert latnia kellett volna, hogy a heavy oldalt buktuk es onnan nagyon szepen lohetoek az ellen heavy-jei ahova Szazadossal felalltunk. Amikor mar nem kellett tartani a poziciot akkor mozogtunk tovabb. Szoval nekem ilyet o ne mondjon, hogy "o kaparta ki a gesztenyet" nekunk, mert egyszeruen nem igaz.

    Arrol is lehetne vitatkozni, hogy miert eppen odament a kemeny tornyu Patriottal ahova ment, de nekem mar nincsenek elvarasaim a kedves jatekostarsaimmal szemben. Akiknek meg a velemenye szamit, azok mar lattak tolem tobb replay-t es tudjak hogy milyen stilusban jatszok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vagabond
    • Tankos
    · 7 éve
    Nos, merő viccből Én is végignéztem a Dobilaci féle replayt is. Azonban más dolgom is volt írás közben, így beelőztek, de ha már megírtam megosztom. Különben Szazados motivált. Nnnna de tényleg. :babypac:

    De előbb az állítások:

    [quote name="dobilaci"] ... Egyszer veletlen beblokkoltalak mikor at akartam menni mogotted, kozepen campeltel Redshire-en a dombon. En Type 61-el voltam. Nem szamitottam ra, hogy hatra akarsz tolatni mert ertelmetlen volt az a mozdulat. Erre elkezdtel izombol tologatni meg lokdosni, 2-3-szor rad kellett szoljak, hogy hagyd abba, aztan en mentem tovabb tamadni/spottolni te meg kempeltel tovabb.[/quote]

    [quote name="imo001"]Végig fent kempeltél az E50 barátoddal top tankként és engem piszkálsz?????Ügyes vagy a blokolésodról meg annyit hogy feltoltál a hegyre és kaptam 3 lövést na fene mert te top med vagy neked persze szabad ilyet csinálni.Egyébként soha nem kempelek ha találkozunk csatában mindig megfigyelheted.Nem vagyok olyam mint ti.[/quote]

    IMO! Az első kontakt 10.55-nél volt, ha csak a WG nem írta felül a gravitációval kapcsolatos alaptörvényt, saját magadtól mentél előre 1-2 métert. Második kontakt 10.54-nél valóban előre tolhatott 1 métert. Ezt követően erőből visszatoltad.

    Előre tolt? Igen, hisz az az 1m is tolás. Blokkolt? Persze, hiszen akadályozott a szabad mozgásban. Direkt tette? Nem hiszem, nem sértésnek, de úgy nézett ki „elbambult”, próbált befogni egy tankot. Ezt követően viszont, aki feltolt bárkit is a gerincre az te voltál. Ráadásul egy keresztben álló tankot. Hmm, nekem úgy tűnik, hogy az ingerküszöböd :izmena: ;-)

    Kaptál a hegyen 3 lövést? Egy francokat! Nem hármat, de egyet sem, mivel az első bekapott sebzésed 8.40-nél volt. -396-ot nyomtak beléd, nem a gerincen, ha nem a H5 jobb felső sarkában, miközben Dobi a K3-ban járt már. Gáz, de nekem úgy tűnik, hogy még blokkolt, vagy lepattanó sem volt, amikor Dobi a közeledben volt.

    NNna mind1, a lényeg IMO, hogy nem az a gond, hogy berágsz, ha nem az, hogy hiteltelen a rongyrázásod.

    Egyébként meg vicces, hogy mindenki a másikat vádolja camp-el, holott a végeredmény egy győztes csata. Érdekes lenne lejátszani a csatát úgy, hogy bukjátok, akkor ki lenne a „tomato”? :rofl:

    [img]http://kepkezelo.com/images/n08h5j1xmehzodsyprfa.jpg[/img]
    [img]http://kepkezelo.com/images/y1k9rds4kgoq0g27jhgy.jpg[/img]
    [img]http://kepkezelo.com/images/9czo7dycxeknplzlum31.jpg[/img]
    [img]http://kepkezelo.com/images/l99pmktel7765lw5i8qp.jpg[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tettigonia
    • Tankos
    · 7 éve
    Végignéztem a Redshire replayt. Nem vagyok döntőbíró, csak leírom az észrevételeimet. Van egy utalás az elején (csaló) Századosnak egy korábbi incidensére, ami pont imo001 szakasztársára vonatkozik. De ezt tegyük félre, mert nem ismerjük (a kivülállók, mint pl. én) az előzményeket. 4 perc elteltével érkezünk el Dobilaci és imo001 találkozásához. Nem stopperrel mérve kb 10 másodpercig tart az a rész, hogy Dobilaci odamegy, és neki megy imo tankjának. A tornyát oldalra fordítja, és nem veszi észre, hogy feltartja a csapattársát, utána, kicsit lassan szakad le róla. Kb 10 másodperc az egész. Nem látszik szándékosság, és nem történik bocsánatkérés sem. Utána imo, hasonlóképpen megtolja Dobilaci tankját, így fejezte ki nemtetszését. Ez is nagyjából 10 mp-nek tűnik. Közben Dobilaci chat-en jelzi az esetet, itt sincs bocsánatkérés. Aztán Dobilaci továbbáll. Ez így kb egál. Semmi komoly, más csatában is láttunk ilyet.
    Az előzetes beharangozás viszont másról szólt, nem voltak benyelt sebzések az incidens következtében.
    Szóval a csata előzetes beharangozása túlzásnak tűnik, nem volt ilyen súlyos eset. Előfordul, hogy nem jól emlékszik az ember, de ilyen esetben tanácsos lenne finomabban fogalmazni, hogy ne legyen sértő, vagy arrogáns a kijelentés, pláne ha téved az ember.

    Visszautalnék a másik kommentemre: be kell vezetni egy arénát, ahol a sértett felek kiengedhetik a gőzt, és egymás ellen megmutathatják, hogy ki a jobb. Nem csata közben, nem mások játékát rontva.

    Béke!

    Ha valamit nem jól írtam le, vagy kihúztam a gyufát akkor jelezzétek. Rám fér egy kis ban, úgyis tanulnom kéne :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="imo001"]
    Érdekes vagy bátya néhány kommentel lejjeb még aszt mondotad nem is toltál???akkor most vagy akkor beszéltél félre?????[/quote]

    Nem ertem, hogy mit nem ertesz...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Celebúr
    • Kiképző
    · 7 éve
    Hol a hiba? Segítek:
    - külömbözik
    - bátya: ez egy bács-megyei település, csak éppen nagy kezdőbetűvel írandó: https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1tya/
    - kommentel
    - lejjeb
    - aszt
    - mondotad
    :wb: Új Magyarország 2.0

    Unatkoztam, bocs, csak tudod nehezen viselem, amikor az anyanyelvünket ilyen szinten megalázzák.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    imo001
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="dobilaci"][quote name="imo001"]Megint megy az okoskodás.Köszi fiuk.Ha megnézed a videot Volvo az MT mindent csinál csak nem nekünk segit.Az egész csata altt ott toporog a heavyk között bár a light tanknak ott kell lenni igazad van.Dobilaci ami téged illet még mindig megvan a csatánkról a replay ha neked nincs szivesen elküldöm és megnézheted hogy TE mit müveltél mielött engem elkezdesz szidni.Végig fent kempeltél az E50 barátoddal top tankként és engem piszkálsz?????Ügyes vagy a blokolésodról meg annyit hogy feltoltál a hegyre és kaptam 3 lövést na fene mert te top med vagy neked persze szabad ilyet csinálni.Egyébként soha nem kempelek ha találkozunk csatában mindig megfigyelheted.Nem vagyok olyam mint ti.Bocsi de ne fájjon az igazság inkább menni kell és nem aszt várni hogy más kikaparja a gesztenyét szerintem Bár az igazság hogy itt mindig olyan emberek vannak akik kritizálást meg csaló modokat keresik nem pedig aszt hogy lehoztuk a csaták 13 killel.Na én ezért nem kommentelek sehova mert csak vitatkozni kell utánna.További jo gamet .BB.[/quote]

    Itt a reply, ahol szerinted "vegig fent kempeltunk" szoval ne faradj vele, hogy megkeresed.

    [url]http://wotreplays.com/site/3271275#stats[/url]

    Tekintsetek meg nyugodtan, az is lathato lesz hogy veletlenul megyek neked es nem "tollak fel a hegyre" es nem kaptal be 3 lovest sem. Igazabol egyet sem. Egyebkent utana egybol probaltam volna arrebb menni, csak mint egy igazi turho, izombol toltad ram a gepet.

    Teljesen egyet ertek veled, hogy nem vagy olyan mint mi! Halat is adok az egnek!

    Arrol meg nem nyitok vitat, hogy Type61-el hogy jatszok, mert te biztosan jobban tudod hogy nekem hogy kene hasznalnom. Hiszen neked sok tapasztalatod van vele. ;-)[/quote]
    Érdekes vagy bátya néhány kommentel lejjeb még aszt mondotad nem is toltál???akkor most vagy akkor beszéltél félre?????
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DodyBeQur
    • Tankos
    · 7 éve
    Ez a VITA dolog köszönhető de valójában egy kicsit sem külömbözik a másiktól csak nagyon unatkozik!!!!!! Persze ha valami havernek kerül ki a videója azt szarrá kell dicsérni!!!
    Ez a egy jó magyar szokás!! Nem is vagyok meglepve!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szekkernyak
    • Tankos
    · 7 éve
    megnéztem a replayt én is és igazatok van.a videóban betudtam a kill meg a sebzés utáni rohanásnak,de itt szimpla prosztóság állt fennt.szegény bodzy mindig megtalálja az olyan replayeket amikből óriási vita lesz a fórumon .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Frankenstein Bourne
    • Tankos
    · 7 éve
    Nekem már volt alkalmam Lacival és Századossal is menni pár csatát és meg kell mondjam, nagyon ritkán találkozik az ember wot-ban hozzájuk hasonló segítőkész, taktikus és kulturált játékossal. Általában ezért én kicsit elfogult vagyok az Ő véleményeik és állásfoglalásaikkal kapcsolatban. Valószínűleg ez így is fog maradni, amíg valamelyiküknél nem tapasztalom meg az ellenkezőjét. Ja és Laci mindig megtalálja azt a bizonyos replay-t, úgyhogy vele kapcsolatban ilyenekkel ne is próbálkozzatok :trollol:
    Volvo barátomról pedig el kell, hogy mondjam, csak különösen indokolt esetekben szokott retorzióhoz folyamodni :-)
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.