Jelenleg 252 vendég és egy tag online

2017. január 17. 08:38

Bannolva lett egy újabb orosz Wargaming dolgozó

Írta:
Értékelés:
(14 szavazat)
35 hozzászólás

Úgy tűnik az orosz WG nagyon belelendült a dolgokba, ugyanis egy újabb alkalmazottját tiltotta ki véglegesen a játékból, ezúttal Csapat csaták illegális befolyásolásáért.

Azt követően végeztek egy vizsgálatot, hogy több jelentést is kaptak egy alkalmazottjuk manipulált Csapat csatákban történő részvételéről. A gyanú végül igazolást nyert, így az érintett dolgozó fiókját véglegesen felfüggesztették, valamint a vállalati politika megsértése miatt is további fegyelmi vizsgálatra számíthat. Ezzel egy időben további 65 játékost is kitiltottak a játék szabályzat következő záradékának megsértése miatt: "2.1.2 - Participating in rigged battles of any source, expect Training Battles, isn’t permitted"

Üdvözöljük együtt a Wargaming kialakult hitvallását a hasonló esetekben, miszerint nem próbálják meg alsumákolni és elkenni a dolgokat, hanem keményen fellépnek akár hazai vizeken is a vétséget elkövetők ellen.

Utoljára frissítve: 2017. január 17. 08:49
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ElCid · 2 éve
  És közben az egyik népszerű youtube csatornán 0:47 és 1:15 között érdemes megnézni, hogy rángatja az aimbot a fickó autoaim-jét...

  [url]https://www.youtube.com/watch?v=gD5-dXcE3VE&t=222s[/url]

  "Üdvözöljük együtt a Wargaming kialakult hitvallását a hasonló esetekben, miszerint nem próbálják meg alsumákolni és elkenni a dolgokat, hanem keményen fellépnek akár hazai vizeken is a vétséget elkövetők ellen."
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 2 éve
  [quote name="Hunbruny"]Hitetlenke!
  Valaki belinkelt egy listát, lentebb. Nem tudom ki volt! Ugyan nem tudom ez mennyire megbízható vagy hiteles lista, de pl. a felsorolásban alulról a 2. egy 0 csatás keménytökű legény, és ha szemezgetsz belőle többet is találsz, most már meg nem mondom neked, hogy melyiket néztem még meg, de ennek a srácnak a neve megragadt az agyamban..... Mr......[/quote]
  Ezek vsz tesztelésre létrehozott acc-ok, még ha mondjuk régiek is, de tulajdonosuk úgy gondolhatta, hogy most ezzel próbálja ki, hogy tényleg megütheti-e a bokáját a tiltott modokkal. Viszont az ilyen acc-ok torzítják a statisztikát is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunbruny · 2 éve
  Hitetlenke!
  Valaki belinkelt egy listát, lentebb. Nem tudom ki volt! Ugyan nem tudom ez mennyire megbízható vagy hiteles lista, de pl. a felsorolásban alulról a 2. egy 0 csatás keménytökű legény, és ha szemezgetsz belőle többet is találsz, most már meg nem mondom neked, hogy melyiket néztem még meg, de ennek a srácnak a neve megragadt az agyamban..... Mr......
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sics · 2 éve
  Valaki dobjon már meg "magánban ilyen 0 csatát ment oszt mégis kibannolták" acc nevével, ezeket szeretném magam is meglesni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunbruny · 2 éve
  [quote name="Sics"]Hunbruny, Vodkajoe: osztán a csapat/osztag csaták számát hun néztétek mármint azoknál akiknél nem látszik hogy változott volna a csataszám ? ... merhogy ezek nem számolódnak bele...

  ( Sanszos, hogy ezek "közös" accok, amiket már nem nagyon fejlesztenek, és nem is mindíg ugyanaz a játkos megy velük... klánok viszik osztagba, csapatba tartalénak ... nagyobb klánoknak szokott lenni egy sőt néhány ilyen tartalék accja, aminek nincs igazi gazdija, és ha kell ember, mondjuk reggel háromkor törtőnő erődvédéshez, akkor megkérnek egy másik klános vagy klánon kívüli havert hogy keljen fel és jöjjön be a csatába a taralék accal.. )[/quote]  Szia!

  Nem linkelgetem és nem nevezek meg senkit, mert büntit kapok de akiket beírtam, azokat a worldoftanks.eu oldalon néztem meg. konkrétan tankja sincs a gyereknek, nemhogy csapatcsatákba megy hajnalban de még csak 1-es tierben sem ment az alap tankokkal. Gondolom azért ildomos egy két tankot megjáratni szabad tapasztalat azért mégiscsak kell a top tankok kihúzásához.
  És nem mellesleg 2015-ben regelt, tehát az account sem mostani.

  Amúgy a kérdés jogos, erre nem gondoltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sics · 2 éve
  Hunbruny, Vodkajoe: osztán a csapat/osztag csaták számát hun néztétek mármint azoknál akiknél nem látszik hogy változott volna a csataszám ? ... merhogy ezek nem számolódnak bele...

  ( Sanszos, hogy ezek "közös" accok, amiket már nem nagyon fejlesztenek, és nem is mindíg ugyanaz a játkos megy velük... klánok viszik osztagba, csapatba tartalénak ... nagyobb klánoknak szokott lenni egy sőt néhány ilyen tartalék accja, aminek nincs igazi gazdija, és ha kell ember, mondjuk reggel háromkor törtőnő erődvédéshez, akkor megkérnek egy másik klános vagy klánon kívüli havert hogy keljen fel és jöjjön be a csatába a taralék accal.. )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 2 éve
  [quote name="Freepunk_Hun"]Anno kiherélték a TD-ket, mondván, hogy micsoda unfair dolog, hogy "Lő a bokor, és nem látni ki az"
  Bezzeg a köcsög artik vígan lőhetnek a világűrből, az kell a játékmenetbe, hogy a száguldó cromwell-emet telibeverjék....[/quote]

  Nem gondolod, ahogy aki a száguldó Cromwell-edet kilőtte, az tudhat vmit? (vagy igaz, az is lehet, h piszok nagy mákja volt, de az irányt akkor is jól eltalálta) Azért artyval sem olyan könnyű játszani. Szerintem a TD-k pont h sokkal játszhatóbbak, jól sebeznek, némelyik még gyorsan is lő, átütéssel is nekik van a legkisebb gondjuk, célozni se nagyon kell velük. Persze, h tudjanak érvényesülni kell a jó spot is, de egy TD hamarabb megvédi magát 1-1ben, mint egy SPG. De ez csak egy noob véleménye.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  schenic · 2 éve
  Hogy lehet innen valakit is véglegesen kitiltani hiszen regel más néven és előröl kezdi a csalását
  Mióta vannak ezek a szankciók azóta megnőtt a nagyon jó noob játékosok száma

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.