Jelenleg

14
látogatónk van

2017. január 2. 15:00

T-54 - Radley-Walters' • High Caliber • Defender - Frici1234 (by Bodzy)

Írta:
(46 szavazat)
55 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. január 2. 09:08

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Omnipadmebumm
    • Tankos
    · 7 éve
    Sziasztok.
    Szerintem, ha van egy cikk, vagy videó, vagy hozzászólás, akkor olvasom, nézem meg, ha érdekel. Ha nem tetszik tovább lépek, ha tetszik megköszönöm. Azért nézem, mert szeretem ezt a játékot, ezt az oldalt. Kicsit vissza vedlem gyermekké, örülök, hogy vannak akik önzetlenül tesznek ezért az oldalért és megosztják a tapasztalataikat, nem érdekel, hogy milyen a köret, a mondanivaló a lényeg, ami tetszik, és csökött agyammal befogadom, azt használom. Amit nem, hát azt nem, de azt is köszönöm, mert azért az is mutat valahova, mutatja, hogy tényleg csökött vagyok :-) .
    Szóval egy szón rugózni, meg a lehetne jobb is, meg a lehetne részletesebb, azok persze szép kitűzések, de elérhető akkor lesz, ha kérünk, és köszönünk. Tolerancia....... Bár, a tapasztalatom szerint, a legkevésbé az toleráns, aki ezt kéri, mert nem tudja elfogadni, hogy létezik más gondolkodás is, így egy kicsit megfordítja a rangsort, védekezzen akinek mondják. :scr:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 7 éve
    Rendben.
    Reagálhatnék ezekre is egyesével de úgy látszik, hogy tök mind1 mit írok, mert csak egyre több és több belekötési felületet adok. Beismerem, hogy ez egy lose battle a részemről. :troll2:
    Próbáltam rávilágítani az üzenet formája és tartalma kapcsolatára, de meggyőztetek, hogy felesleges. :banana:
    Végül is mindenki úgy kommunikál, ahogy akar. Szólásszabadság van vagy mifene.
    Részemről ennyi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="PZoli"]...[/quote]

    Papi nyugodján mán le!

    Komolyan azon pörögsz, hogy csökönyös agy? Még ha azt írta volna,[hide] [i]ott szexuállak meg anyád hátán[/i][/hide], de nem ezt írta. Nem bírsz leszakadni a témáról? Ennél durvább elszólások is voltak már itt, mégsem láttalak azoknál feltűnni.


    Szerk: Jaj ne mán modik, így nem megy át a lényeg. Átfogalmazhatom? Átfogalmaztam egy hétköznapibb és elfogadottabb szóra. Ne köss bele :izmena:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    doom13
    • Tankos
    · 7 éve
    Meddig megy még ez az egy szóba belekötünk rinyálás? Hagyjuk már ezt az amerikai mintájú "safe space" dolgot. Mostantól mindenkinek szabatosan kell fogalmaznia, nehogy bármelyik szava valakit megsértsen? Röhejes. Csak az veszi magára, aki a leírtak alapján magára ismert, akkor meg mi is sértő benne? Az igazság? A lényeget kéne érteni, nem egy szóba belekötni. De mivel a lényeg felfogása ezek szerint nem megy, így jön a "kössünk bele valamibe" hungarikum hozzáállás, ami tökéletesen szentesíti silean jelzőjét.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 7 éve
    [quote name="Triagia"][quote name="PZoli"][quote name="silean2"]Mikor értitek már meg azzal a csökönyös agyatokkal, hogy ami nektek unalmas az másnak élete köre. Szerintetek a jó játékosok miért nem küldenek minden percben replayeket?
    .......[/quote]
    Az egész hozzászólás első mondatának első fele nem lenne, akkor korrekt lenne és nem lenne ennyi konfliktus a hozzászólók között.
    Szerintem, aki úgy nyilatkozik meg egy fórumon, hogy "Mikor értitek már meg azzal a csökönyös agyatokkal,", az elfogadhatatlan.
    .......[/quote]
    Hát, szerintem élő példa vagy a szövegben megfogalmazott emberkére. A "csökönyös agyú" egyáltalán nem a retardált stb. szinonímája, hanem inkább a egyvalamire fókuszáló és semmi mást nem elfogadóra. Szóval, amikor egy szövegből 1 mondatot kiemelve határozunk meg valamit/valakit, azt hívják enyhén szólva is csúsztatásnak.[/quote]
    Szerintem meg nem.
    Mivel nem egy szövegből 1 mondatot kiemelve határoztam meg valamit/valakit, ezért ezt nem hívják enyhén szólva is csúsztatásnak.
    Ezt írtam: "Az egész hozzászólás első mondatának első fele nem lenne, akkor korrekt lenne". Ez azt jelenti, hogy a hozzászólás első mondatának első felével azt alapozza meg, hogy nem megy át az üzenet, amit szeretne közvetíteni. Legalább is én azt hiszem, hogy azt akarta mondani, hogy "ez az oldal szerinte azért van többek között, hogy a játékosok függetlenül a tudásszintjüktől, megoszthassák örömeiket a többiekkel". A "Mikor értitek már meg azzal a csökönyös agyatokkal," kezdetű hozzászólás viszont megnehezíti az üzenet átjöttét. A "Mikor értitek már meg" rész azt feltételezi, hogy ő már annyiszor elmondta, csak Mi nem figyeltünk rá. A "csökönyös agyatokkal" pedig ezt csak fokozza.
    Én nem ismerem Sileant, nem olvastam tőle korábban ezt az "ami nektek unalmas az másnak élete köre" gondolatot. Ami egyébként teljesen elfogadható álláspont. Szerintem sértő az első mondat első fele. Persze erre lehet mondani, hogy akinek ne inge, az ne vegye magára. Ezt viszont az ég világon Mindenre el lehet mondani (pl.: ha én valakinek szidom az anyját és az megsértődik, nekem támad. Arra is lehetne mondani, hogy akinek nem inge...), ezért ezt inkább hagyjuk.
    Arról beszéltem a hozzászólásomban, hogy ha odafigyelnénk arra, hogy mindig csak az adott témáról, az adott gondolatról beszéljünk/vitázzunk, mellőzve a személyeskedést, sértő vagy sértésnek érezhető megnyilatkozásokat, akkor valószínűleg sokkal előbbre lennénk.
    Gondolhatod, hogy én vagyok az élő példa a szövegben megfogalmazott emberkére, aki csak egyvalamire fókuszál és semmi mást nem fogad el, de tévedsz, mert az egész üzenetet értelmeztem és arra tettem utalást, hogy a saját üzenete azért nem megy át embereknek, mert egy szerencsétlen félmondattal kezdte. Ha azt kihúzzuk, az egész hozzászólás teljesen más színezetet kap, mert az olvasók akkor azt érzékelik, hogy ez is egy vélemény és nem azt, hogy ez az ember más emberek értelmi beli képességeit és/vagy hozzáállását kérdőjelezi meg.
    Szerintem fontos az üzenet formája/stílusa is, mert ez nagyban meghatározza, hogy az olvasók mennyire találhatják elfogadhatónak a választ.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Triagia
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="PZoli"][quote name="silean2"]Mikor értitek már meg azzal a csökönyös agyatokkal, hogy ami nektek unalmas az másnak élete köre. Szerintetek a jó játékosok miért nem küldenek minden percben replayeket?
    .......[/quote]
    Az egész hozzászólás első mondatának első fele nem lenne, akkor korrekt lenne és nem lenne ennyi konfliktus a hozzászólók között.
    Szerintem, aki úgy nyilatkozik meg egy fórumon, hogy "Mikor értitek már meg azzal a csökönyös agyatokkal,", az elfogadhatatlan.
    .......[/quote]
    Hát, szerintem élő példa vagy a szövegben megfogalmazott emberkére. A "csökönyös agyú" egyáltalán nem a retardált stb. szinonímája, hanem inkább a egyvalamire fókuszáló és semmi mást nem elfogadóra. Szóval, amikor egy szövegből 1 mondatot kiemelve határozunk meg valamit/valakit, azt hívják enyhén szólva is csúsztatásnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    8asZolee
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Andris87"]nem értem miért wotinfós videóbol akar mindenki tanulni. tudjátok van egy oldal, nevezetesen youtube, guglizzátok bátran, nem harap, és lááááám huszorezer videó minden tankrol, jó kör rossz kör epic kör, akkor mért kell wotinfót spammolni a videókkal? komolyan egy hirt meg akarok nézi tegnap elött rakták fel, 27 oldalt lapozzak vissza, és igen lehet mondani hogy mért nem a fö oldalon nézem, de akkor a wotinfo (értelmezzük a nevét, mondjuk ki wotinfó, vajon mit takarhat) mire van??[/quote]

    Ha nem akarsz replayeket nézni, akkor szerintem nézd a wothungary[pont]hu-t, ott nincsenek videók.
    Szerintem inkább köszönettel tartozunk azért, hogy van ez az oldal. Bár a hozzászólások minősége sokszor tényleg kritikán aluli.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 7 éve
    Átlagos/nem átlagos, tele van hibával/rutinmunka, nálam kvalifikáltabbak állást foglaltak ebben.

    Annyit szeretnék hozzáfűzni, ha "átlagos", sztenderd stratégia, mindennapos, akkor is, legalább annyi empátia, beleérző készség legyen már bennünk, hogy ha ezeket nem is relatív fogalmakként képzeljük el, akkor is jó esély van rá, hogy valakit ez (is) érdekel, van közönsége.

    Egy visszajátszásnak csak akkor van értelme, akkor érdekes, ha nemtom heroikus meg hűdehű?
    Kinek sztenderd? Ha sztenderd, ki nem tud tanulni a sztenderdből?

    Felvállalom, hogy nekem nem az. Azt is, hogy én jó ideje pont ezt keresem tartalmakban. Pont nem érdekelnek a 10-15 killes, 10kdmg classic-tube körök, pont azokra a streamekre álltam rá, ahol 1-2 tankot játszanak órákon, délutánokon át újra és újra. Ha úgy tetszik, engem pont a sztenderd érdekel. Ha úgy tetszik, én nem tudom, hogy mi az; úgy érzem, most ezekből tanulhatok a legtöbbet, ezek vannak a legnagyobb hatással az eredményességemre. [i]Ugyanakkor, csak hozzávetőleges elképzelésem van arról, hogy az én tudásszintem mennyire reprezentatív.[/i]

    Jobb, rosszabb játékos?
    Azt hiszem, jó példa vagyok arra, amire Silean is utal. 6500 replayből összesen egyet küldtem el lehetséges videóhoz. Még topgun medál sincs benne, OK? Redlim még soha nem is volt, OK? Az én nézőpontomból egy pörgős, élvezetes meccs volt. Azt gondoltam, nézhető is.

    Hogy lehetett valamit tanulni egy közepes semmirekellő játékostól? Nem?
    Akkor az nem derült ki, hogy egy közepesen semmirekellő egyik legjobb köre milyen az adott tankban? Nem derült ki, hogy a - megint - "átlagos" mire számíthat? Nem segíthet tankválasztásban? Ez egy olyan aspektus, aminek nincs közönsége, mert teszemazt szuperunikum játékosoknak megvan az összes értelmezhető T10 tank már? Nincs közönsége, mert kevesebb, mint egy százaléknak az egy mindennapos kör?

    Nem értem, hogy aki az oldal vagy a videós csatornák szerkesztőjeként akar viselkedni, az miért akar akként viselkedni. Nem értem, hogy miért nem tud mindenki a számára érdekes tartalomra rákattintani? Nem értem, miért nem elehet értékelni a főoldal diverzitását.

    (Megnéztem a BC videót, mert úton vagyok, kedvcsinálónak. Megnéztem chaffee videót, mert light. Megnéztem a WZ-131 videót, mert nyilván, meg láttam a másik csövet, de a háromnegyedénél eluntam és kinyomtam. Megnéztem ezt, mert pont ezért a tankkért hajtok és minden jöhet.

    Azt ki a *** érdekel ez a zárójel? Érdekel bárkit, ha minden videó alá odaírom, hogy "megnéztem" vagy "hát ezt nem néztem meg és kurvára nem is érdekel"?)

    Ja nem akartam ennyit írni, de laggol a játék .
    - Nem értem ezt az elképesztő mennyiségű negatív sallangot. Ez egy közösség egy játék körül vagy valamiféle megmondóverseny? Belegondolt valaki, hogy egyáltalán mi miatt megy a vita? Vezet e valahová? Még egyszer, icipici empátia. Újév, [i]közösség[/i], talán még a fa is áll, minden. Háborús zónának ott a random battle, nem?
    [i]
    Nahpersze Bazsi is megmondta kötelezően! [/i]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 7 éve
    [quote name="silean2"]Mikor értitek már meg azzal a csökönyös agyatokkal, hogy ami nektek unalmas az másnak élete köre. Szerintetek a jó játékosok miért nem küldenek minden percben replayeket?
    1) Mert nekik naponta több 5-6k DMG-es kör is jut
    2) Semmi érdekes nincs benne, max ahogy ledarálja oldalról az nmy botokat
    3) Van ő meg 29 bot, akik nem tudnak játszani és sebez 8k-t.....rohadt érdekes.

    Ebben mi lenne az érdekes?
    http://wotreplays.eu/site/3219290#erlenberg-silean2-121b
    Elmentem kerültem egyet visszamentem megvédeni a bázist meghaltam.......

    Ez megint nem tudom miért lenne érdekes
    http://wotreplays.eu/site/3219295#murovanka-silean2-object_907
    Oldalról lőttem majdnem 9k-t. És kit érdekel, hogy oldalról szétszedtem az nmyt.......

    Találtam egy bosstot és leszedtem mindenkit.....
    http://wotreplays.eu/site/3210965#cliff-silean2-ikv_65_alt_ii
    jaj de jó, gyorsan elküldöm valakinek

    Első tank ászom ezzel a szutyokkal......
    http://wotreplays.eu/site/3210963#siegfried_line-silean2-bat_-ch_tillon_25_t
    Jaj de jó még fadin medált is kaptam! Hát ezt gyorsan el kell küldeni

    A csapat bot volt és nem tudtam le carryzni a meccset....
    http://wotreplays.eu/site/3043756#el_halluf-silean2-object_907
    Jaj de jó kis videó lehetne belőle.

    Ilyenek kellenek nektek? Van egy hektár belőle.

    Szokjátok meg, gyengébb játékos megy egy jó kört, megosztja, mert szerinte az jó

    Jobb játékos megy egy jó kört megosztja, mert abból tanulni is lehet, de ha csak egy átlagos kört megy, azon mit osszon meg..
    "Jaj megint sebeztem 5k-et egy X-es tankban gyorsan kell egy video"-ezt az elvet ők nem ismerik[/quote]

    Az egész hozzászólás első mondatának első fele nem lenne, akkor korrekt lenne és nem lenne ennyi konfliktus a hozzászólók között.
    Szerintem, aki úgy nyilatkozik meg egy fórumon, hogy "Mikor értitek már meg azzal a csökönyös agyatokkal,", az elfogadhatatlan.
    Függetlenül attól, hogy idegből teszi.
    Függetlenül attól, hogy milyen a titulusa az adott oldalon/mennyit tett a közösségért.
    Függetlenül attól, hogy igaza van-e vagy sem.
    Még attól is függetlenül, hogy esetleg valakinek ilyen az alap stílusa.
    Az oldalon előforduló veszekedések jelentős hányada abból ered, hogy valaki elkezd személyeskedő bélyegeket mondani a másikra ("csökönyös agyatokkal", te retardált, agyhalott, bot, noob, stb. stb.) és mivel senki sem szereti azt, ha méltóságában bántják, ezért ösztönből visszatámad. Szinte nulla százalékkal egyenlő azon esetek száma, amikor valakinek beszóltak/lealázták/földbe döngölték és utána az volt a reakciója, hogy "igen igazad van. Ne haragudj, hogy retardált vagyok, de hát így születtem. Bocsánatot kérek, hogy élek." Akár tényszerűen igaza van valakinek, akár csak a véleményét mondja el, egyszerűen nincs esélye a másikra hatni, ha személyeskedik, mert az akkor csak azért sem fog igazat adni neki, még ha belül azt is érzi, hogy tévedett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bicskeiz
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="silean2"]Mivel látom, hogy nagyon nem értettétek meg amit lentebb írtam ezért leírom még1x, hogy MINDENKI megértse.

    Én magasról teszek rá, hogy milyen videók kerülnek ki az oldalra (Azt hiszem a Wot noobianst is támogattam, mert miért ne, de erről persze senki semmit nem tud), viszont mikor az első HSZ arról szól, hogy ez egy átlagos kör volt, akkor azért vannak bajok.

    Aki írta annak lehet átlagos, nekem átlagos, viszont aki beküldte, pont azért küldte be, mert lehet hogy élete köre.

    Nekem ennél sokkal jobb köreim vannak mégsem küldöm be mert átlagosak és a jó játékosoktól mindenki elvárja, hogy 12k DMG és 11 kill-es replayeket küldjenek el.

    Az hogy hogy jött ide a VIP rangom.....

    Az meg hogy szapultok.....Őszintén? Mit érdekel az engem.
    Nekem van egy stílusom, amit köszönhetek az itteni botoknak (tisztelet a kivételnek). In-game sem vagyok jobb, viszont ott akiről tudom, hogy milyen játékos, akarom mondani milyen ember, avval másképp beszélek, mert nem érdemeli meg, hogy megalázzam. Na ez a wotinfó 60%-ról nem mondható el.
    Bárki beír valami retardságot, azok akik fullkreténbe nyomják rögtön jönnek a helyeslő válaszokkal, de ha valaki egy ész érvet rak be és úgy állítja az ellenkezőjét, még ő lesz lehordva, mert egy retard gyökér, merthogy jobban tudja a game mechanizmust mint a 11 gyökér.[/quote]

    Az első négy bekezdésben benne van minden pozitívum, az utolsóban meg minden negatívum. A végét nekem kellemetlen olvasni, és nem a tartalma, hanem a stílusa miatt. És ezt sajnálom. Sajnálom, hogy egy értelmes hozzászólás, ilyen ( szerintem teljesen szükségtelen) befejezéssel keserű emléket hagy bennem, minden jósága ellenére.
    Remélem ezt nem értelmezi félre senki.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.