Jelenleg 168 vendég és nincs tag online

2016. december 3. 07:59

Napi adventi ajánlat: 3. nap

Írta:
(13 szavazat)
38 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2016. december 3. 09:05
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tatala77 · 4 éve
  Köszi mindenkinek!

  Én imádom az SP-m, a második prém tankom volt ( de ezt kaptam egy küldi végén, az elsőt vettem), és már én is 500 csatán vagyok túl. Megszoktam a 170-s pent vele, jobb lesz ettől a pen bufftól, az tuti Én mondjuk egy kis sebesség buffnak jobba örültem volna, de ne legyünk telhetetlenek.
  Egyébként a tier limit miatt érdemes megszerezni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 4 éve
  [quote name="PZoli"]Gondolkodom az amcsi med vonalon. Patton KR vagy Superpershing. Bár kb. fél nap múlva már csak az utóbbit tudom majd megvenni. Jó kérdés.[/quote]
  Legénységfejlesztő tanknak még ott van a T95E2. Ami az egyetlen igazán személyes missziónak jutalom tankja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 4 éve
  Gondolkodom az amcsi med vonalon. Patton KR vagy Superpershing. Bár kb. fél nap múlva már csak az utóbbit tudom majd megvenni. Jó kérdés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Szazados_ · 4 éve
  Én nagyon várom az SP buffot, az első prémium tankom volt és mennyire szerettem vele menni bakker

  Ezer meccset mentem vele a 170 pen ellenére, habár már kb egy éve nem vettem elő csak pár röpke meccs erejéig. De ha bejön ez a pen buff, akkor ismét ezzel fogok zúzni, jujj de jó lesz :banana:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 4 éve
  [quote name="Angelus1991ster"]SP tulajként nem bízom 100%-osan abban, hogy marad ez az alap pen buff az SP-nél. Sose tudni, hogy Nagy Testvér miként szavatolja, hogy nő a csokoládénak a fejadagja.
  Meggondolhatják magukat az utolsó percben. De remélem tévedek.[/quote]

  Igen, bármikor bármi megtörténhet, de én 99% biztos vagyok benne, hogy megkapja a buffot, mivel ezt a változást a második teszt fázis után jelentették be.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 4 éve
  SP tulajként nem bízom 100%-osan abban, hogy marad ez az alap pen buff az SP-nél. Sose tudni, hogy Nagy Testvér miként szavatolja, hogy nő a csokoládénak a fejadagja.
  Meggondolhatják magukat az utolsó percben. De remélem tévedek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 4 éve
  A superpershing bár papíron közepes tank, de az erős rétegelt páncélja miatt valamint a lassúsága miatt inkább nehéz tanknak tekinthető. A super pershing átütése 170, a pershing-é 190, DE a másfél hét múlva érkező patchben 192-re fog növekedni, szóval kb. azonos lesz. Az ágyúkezelési értékei a pershingnek jobbak (mikor mozogsz vagy forgatod a tornyot, akkor kevésbé lő mellé, mini az SP). A pershing lényegesen gyorsabb és mozgékonyabb, mint a superpershing, ami teljesen más játékstílust igényel. Mivel nekem nem volt még superpershingem (csak videokat, elemzéseket láttam róla), ezért majd a többiek kijavítanak, kibővítenek, ha akarnak.
  Itt egy elemzés róla az oldalról:
  http://www.wotinfo.hu/index.php/item/950-m26-pershing-elemzes

  Jut eszembe!
  A super peshing ugye tier limites, ami azt jelenti, hogy csak 8-9-es csatában harcol. A pershing (és patton KR) viszont nem, így azok 8-9-10-es meccsekbe is bekerülhetnek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tatala77 · 4 éve
  [quote name="PZoli"]
  Igen, van kód darabka, mégpedig: WE
  A patton KR-ről még nincs elemzés itt a wotinfon, de kb. egy pershing. Valamivel lassabban céloz (2.5 sec vs 2.3), jobb ágyúkezelés soft statok, picit erősebb motor, picit rosszabb talajellenállások, pcit rosszabb látótáv 390m vs 400m. A lövegpajzsa sokkal gyengébb, mint a pershingnek, DE a következő patchben (másfél hét múlva kb.) megkapja a pershing-ét, szóval az is megegyezik majd. Szóval ez kb. egy pershing..[/quote]

  Köszi Neked is és Kasz4s-nak is!

  Még annyi lenne a kérdésem, hogy mivel Pershingem még nincs, csak SuperPershingem, ahhoz képest mi a változás?

  Köszi!
Tovább a kategóriában: « Prémium ajánlat: T26E4 Super Pershing

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.