Jelenleg 422 vendég és 4 tag online

2016. október 10. 08:12

Gyorshír: WoT & WoWs közös CW térkép

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
4 hozzászólás

Egy fejlesztő (WellDone) megerősítette az orosz szerveren, hogy a World of Tanks és World of Warships klán háborúi ugyanazon a CW térképen fognak zajlani. Azonban is megerősítést nyert, hogy erre nem számíthatunk még ebben az évben és terv dátum sincs még kiadva ezzel kapcsolatban.

Utoljára frissítve: 2016. október 10. 12:15
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gwr · 2 éve
  Elindultak a megszűnés felé. Vmi elképesztő a játékosállomány tehetsége. Könnyen bele lehet unni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  matyiabagoly · 2 éve
  A WOWS-ban csak a Schwerer Gustav érne valamit, mint arty. A szárazföldi légierő még érne valamit a hajók ellen, de a WOWP-vel tényleg kevesen játszanak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 2 éve
  [quote name="Matthiew78"]Nem is értem, miért csak most jut eszükbe a dolog. Én a helyükben mind a hármat (WOT,WOWS,WOWP) 1 CW térképre vinném, és ha azonos klán uralna egy adott területet, a CW alatt is bónuszokat használhatna 1x pl.: tank alatt lenne tüzérség(hajókról) +légicsapás, WOWS-nél tüzérségi támogatás(artyktól)+légicsapás, WOWP-ben meg bázisvédő légelhárítás(tank)+védőrepülők(hajókról). Valószínűleg kicsit felfuttatná a WOWS-t meg a WOWP-t is...[/quote]
  Gyanítom, hogy a repülős játékkal mára már a kutya se játszik, úgyhogy az azért esik ki a szórásból. Arra azért kíváncsi leszek, hogy ezt hogyan oldják meg, de engem nem érint a dolog, mivel nem CW-zek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matthiew78 · 2 éve
  Nem is értem, miért csak most jut eszükbe a dolog. Én a helyükben mind a hármat (WOT,WOWS,WOWP) 1 CW térképre vinném, és ha azonos klán uralna egy adott területet, a CW alatt is bónuszokat használhatna 1x pl.: tank alatt lenne tüzérség(hajókról) +légicsapás, WOWS-nél tüzérségi támogatás(artyktól)+légicsapás, WOWP-ben meg bázisvédő légelhárítás(tank)+védőrepülők(hajókról). Valószínűleg kicsit felfuttatná a WOWS-t meg a WOWP-t is...

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.