Jelenleg 223 vendég és nincs tag online

2016. október 7. 07:00

Strv m/42-57 Alt A.2 - Svéd tier VI-os prémium közepes tank

Írta:
(8 szavazat)
51 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2016. október 7. 07:05
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CsakaregE · 4 éve
  "Az kizárt dolog mert nem tudom..."

  [img]http://kepfeltoltes.hu/161010/shot_038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

  Sajnos replay nincs mert megette a kutya....

  (Amúgy marhára nem jellemző a tankra hogy ilyeneket csinál...csak érdekesség képen raktam be hogy simán előfordulhat. Az alfából ítélve valószínűleg valamelyik 200pen feletti ágyú lehetett rajta )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BigBadWolf · 4 éve
  Nekem 53 csata alatt szerintem kb 3 lövés pattant erről a tankról, mást meg rommá lőnek az is3-ak 110-ek és semmi... "Hát még ilyet Móni"...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Street · 4 éve
  Biztos lesz majd másik svéd prém tank is, amint bekerül az ág,és ott már lehet majd válogatni, gondolom én.Egy td-nek jobban örültem volna igazából, de ezt is hasonlóan kell használni, mert másra nem igazán alkalmas sajnos az adottságai miatt.Így utólag nem biztos hogy megérte az árát, hisz ennyi pénzért vannak sokkal jobb prémium tankok is, de hát, első svéd..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1st_Division · 4 éve
  Én még nem vagyok hajlandó megvenni...Majd ha berakják a ingame shopba... Van közel 8k goldom, hagy ne vegyek még pénzért is tankot, amikor már töltöttem rá Gondolom karácsonykor leárazzák ezt is. Elvileg nem szalad el
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikszi67 · 4 éve
  Én ma 2x kaptam lőszerrekeszt full HP-ról, egyszer meg sebződten, de lőszerrekesz ép volt... mármint, hogy robbant az a rekesz..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Street · 4 éve
  Én ma vettem meg ezt a tankot, eddig nem tartom olyan rossznak,bár igazából medként nem használható annyira jól(inkább camplelős stílust részesítem vele előnyben).Bár tul sok csatát nem mentem vele eddig(30-40 et csak) de néha érdekes tud viselkedni azt biztos.Engem is lőttek meg ma többször az oldalamon sebzés nélkül nagyobb tieres heavy-k,ha lenne még közös chat biztos jött volna az áldás tőlük mindenféle jelzővel(valószínű ök is az általatok jelölt helyeket lőhették meg a tankon). Egyébként én sem használom a replay mentés funkciót, mert minek, én tudom mit mentem,vissza nézni nem igazán volna időm , és másnak amugy sem küldtem soha videót, és nem is tervezem a közeljövőben.Egyébként ki irt olyat és hol, hogy megette a kutyája a replayeket , mert kerestem de nem találtam ilyet sehol?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat · 4 éve
  [quote name="F1rst"]Legyen neked igazad, és mondjuk azt,hogy nem pattant 1 lövedékem sem a tankról, mert hát miért is pattanna,és hogy az összes lila négyzetet kilöttem a tankon,mert hülyevagok a játékhoz, és csak azokat a pontokat vagyok képes lőni 1 tankon(legalábbis totálisan ezt írtad le ), még ha nem is látszódott a tank 4/5 öd része.Talány megoldva, köszi.[/quote]

  Tudom, hogy igazam van, nem kell a megerősítés.
  Te panaszkodtál, hogy állítólag a tier 8 egyik legerősebb lövegével nem tudtál oldalról beütni egy amúgy papír 6-os medet. Felvázoltam hogy miért, erre te kezdesz el sírni, hogy hülye vagy a játékhoz. Ezt nem tudom se cáfolni, se megerősíteni anélkül hogy látnám az átlagsebzéseid.
  Mellesleg ha te IS3-al egy Tier 8-as csatában 50 másodpercet eldobsz arra (legalábbis az állításod szerint 5 lövés ment el rá), hogy egy Strv-t próbálj belőni, akkor ott már komoly gondok vannak.
  Bocs, hogy nyers a stílusom de nagyon nem szeretem az ilyen mende-monda "nincs replay mert megette a kutyám" sztorikat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CsakaregE · 4 éve
  Eddig jó a " beszólogatás" ;-)

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.