Jelenleg 435 vendég és 2 tag online

2013. január 24. 12:29

Tiger II - Bemutató videó (angol)

Írta:
(0 szavazat)
10 hozzászólás

A Tiger II, más néven a Királytigris egy Tier 8-as méltán elhíresült német nehéz tank. Ezt a tankot úgy tervezték, hogy képes legyen minden ellenséges járművet kilőni 1 km-en belül. A harctereken még mindig félelmetes ellenfélnek számít jó páncélzata és kiváló pontosságának köszönhetően. A videóban egyrészt bemutatjuk jellemzőit és összehasonlítjuk a többi Tier 8-as tankkal, valamint elmagyarázzuk hogy hogyan is kell hatékonyan használni ezt a járművet. Másrészt ha vadászni akarsz rá, azt is megmutatjuk, hogy mik a Tiger II gyenge pontjai.

{youtube}tElET-HD0Ac&hd=1|650|370{/youtube}

Utoljára frissítve: 2013. január 24. 12:40
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 8 éve
  Az E-75 a legjobb 9-es tank szerintem. Csak addig kell kibírni, míg meg nem lesz a 128-as ágyú és a bivaly motor. Utóbbi akkorát dob rajta, amivel máshol nem találkoztam még
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  chevyv8 · 8 éve
  Német tankoknál ugyan az van mint a "valóságban" a személyzettel lesz igazán ütős..nem csak a játékbelivel hanem veled..barátom orosz tankos...hát a 20. tiger 2-es meccs után azt mondta inkább egy ms1..én meg az ő Is vackaival nem tudok mit kezdeni..
  Én szeretem a pontosságot a precizitást,közép és messziről harcolok..annyira nekem nem megy az oroszos "szedjük le egymás lökhárítóját és a 3. ra talállak el 400m-ről de akkor nagyon".
  Nincs rossz gép ebben a játékban csak rossz pilóta..én
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Napola88 · 8 éve
  jó észre vételek ezek amiket írtok de azért nem kéne így lerontani egy tankot se mint a tiger2-t.
  Mert én is szeretem a tankot magát de itt a játékba azért kicsit macerás persze ha nagyon ráérzel a dologra akkor jól fog menni vele is csak idő kérdése. de az biztos hogy igen nagy kihívás ez a tank !!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  chevyv8 · 8 éve
  E-75? kb ugyanúgy kell vele harcolnod mint a Cica2 -vel ...amig nem lesz meg a tier10-es ágyúd szerintem orálisan fogod magad kielégíteni :-)
  Után viszont nagyon jó lesz..mire a cica2-őt végigviszed ismerni fogod a testét..kissé mackósabb leszel ugyan de nagyobb ellenfeleket is kapsz majd ...
  Szerintem jó ez a lépcső mert a sima cica után túl nagy ugrás lenne az E-75..teljesen más test,torony tök más taktika.
  Én bevallom szeretem a 2-est is de várom az E-75-öt nagyon a tűzerő miat
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Haphaisztosz · 8 éve
  Őszintén szólva német tank párti vagyok,szerintem a v.háború idelyén nem volt méltó ellenfele tankok terén vagy legalábbis nem túl nagy tömegben.
  kissé elszomorít hogy pl. az is-3-ra majdnem fele annyi xp-ért lehet venni 220-220-220-as tornyot míg a Tigris-II-re sokkal drágábban 150-85-85 tornyot,ha jól emlékszem, ezt nagyon kicsinylem...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Haphaisztosz · 8 éve
  Köszi az infót. Kérdésem a következő, az E-75 is olyan mint a Tigris II?
  értem ez alatt nehézkes és gyenge a 9-es ágban a többihez képest?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  chevyv8 · 8 éve
  Könnyedén kilőhető gyenge sebzésű,lassú utálni való német nehéz tank..azonban egy németfannak kötelező darab mint a normál Tigrincs.
  Minden hátránya ellenére viszont hosszas kezelgetés után egy jó legénységgel,megfelelő legénységgel igen jó karikákat lehet vele csapni..
  Én egyszer már eladtam..szidtam a wargaming minden családtagját érte..annyira utáltam...most ismét visszavásároltam és megyek az E-75 felé..a véleményem annyiban változott hogy nehezen kezelhető masina...de csak player
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Napola88 · 8 éve
  hát a tigris 2 pont az ellentéte én nagyon megbántam hogy megvettem!!!
  a sima tigris eszméletlen jó tank szeretem én is.
  de a tigris 2-t könnyebb kilőni ,lomha nagyon, nagyon hamar kigyullad legalábbis nálam alig lehet vele sebezni, eszméletlen drága a javítása 1-2 rossz menet és mínuszba visz, kb 11-12k a tank javítása + a lőszer meg a többi De ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor elkerülöd a tigrist 2-t vagy végig szenveded vele az e75-ig. esetleg ha van kérdésed még csak írj

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.