Jelenleg

11
látogatónk van

2015. november 18. 08:23

Magyar Esport Akadémia

Írta:
(154 szavazat)
117 hozzászólás

Varga Roland vagyok a Magyar e-Sport Akadémia alapítója. Pár sort szeretnék írni a tevékenységünkről. Jelenleg egy kurzusunk van feltöltve esportakademia.hu oldalunkra, ennek ára 45.000 Ft. Tudjuk, hogy ez nem kevés pénz, de a kurzusunk sem annyiból áll hogy elmagyarázzuk a játék alapjait. Ennél sokkal összetettebb koncepciót dolgoztunk ki. Azon kívül, hogy valóban oktatjuk a játékok alapjait, nagy hangsúlyt fektetünk a játékosok mentális képzésére amit erre szakosodott pszichológusok végzik.

Ezt nem nyújtja senki más és legalább olyan fontos a sikerhez mint a játék beható ismerete. Valamint a stratégiák tanítása is nagyon fontos.

A kurzusok alatt a diákok csapattá formálódhatnak és ezt is kamatoztathatják később. Folyamatosan figyeljük és monitorozzuk a teljesítményeket, így mi is és tanulóink is képet kaphatnak fejlődésükről. Az elkövetett hibákra is azonnal tudunk reagálni.

Természetesen egyénileg is foglalkozunk mindenkivel. A tanterv végén sem eresztjük szélnek a tanulóinkat. A közeljövőben tervezzük házon belüli és kívüli versenyek szervezését egyaránt. Ahol komoly nyereményeket szeretnénk szétosztani. Az akadémiában tanuló legjobbakból szintén csapatot szervezünk és kvázi egy válogatottat, ők az akadémia színeiben indulva támogatást kapnak a hivatalos versenyeken való elinduláshoz.

És még sok mást szeretnénk megvalósítani. Terveink szerint lesznek egyszerűbb, olcsóbb kurzusaink is. De ezek kidolgozásához szintén szükségünk van némi időre. Szóval a projektünk nem olyan egyszerű amilyennek elsőre kinéz. Örülök, hogy már ennyien követitek az oldalunkat ilyen rövid idővel az elindulása után. Valamint kérni szeretném, hogy osszátok meg ismerőseitekkel, barátaitokkal, hogy minél nagyobb közösséget építhessünk.

 • A témákra közös munkával, ALAPOS utána járással készülnek fel az oktatók, így azokat nem "zsigerből", hanem szakmai szempontokat szemmel tartva tanítják. Nem a ranglétrán lévő helyezés, hanem az elméleti és gyakorlati tudás összeszedésének és átadásának képessége a releváns. Ráadásként mindenkinek az egyéni kompetenciája is fontos tényező.
 • A pszihológiai témákat viselkedéselemzők oktatják, tehát a témában járatos, akkreditált diplomával már rendelkezők, akik megfelelő háttértudással rendelkeznek és rengeteg módszert ismernek az oktatásra, fejlesztésre és a tudatos e-sportolás kialakítására.
 • A kurzus ára 45 000 Ft, amelyet lehetőség van 2 egyenlő részletben fizetni: a kurzus elején és a kurzus közepén.
 • A képzés leírásából kiemelnénk a képzés célját: "A képzés célja, hogy tudatos e-sportolókat neveljünk ki, akik fel vannak vértezve a kellő tudással saját fejlődésük kivitelezéséhez, karrierjük felépítéséhez."
 • Az oktatók számára létfontosságú, hogy előadásaik érthetőek és hasznosak legyenek, amelyek során a hallgatóság elméleti és gyakorlati tudása szignifikáns mértékben növekszik, ezzel segítve fejlődésüket mind játékosként, mind pedig emberként.

Jelentkezés

Első WoT kurzusunkra a következő űrlap kitöltésével jelentkezhettek: Jelentkezem a kurzusra

Utoljára frissítve: 2015. november 21. 08:10

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  JackassJana
  • Moderátor
  · 6 éve
  [quote name="ScreaminGoose"]Tudom bannolva leszek...[/quote]

  [i]Ezért nem!
  Jacktor nem erre utalt...[/i]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tibi144
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="ScreaminGoose"]Tudom bannolva leszek...
  Srácok.....de hát ez csak egy játék!
  Diplomával,diploma nélkül egymásnak esni egy pixelvilágról....nem méltatlan?
  Persze diploma nélkül is tudjuk ,hogy a harc...a közös ellenség összekovácsolja az embereket.. (a jólét,béke jóval kevésbé)
  Az itteni veszekedéseknek milyen tétje ,nyeresége van??
  Ezen gondolkodjatok.[/quote]
  Ott a pont! a bannn nem így mukodik!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ScreaminGoose
  • Tankos
  · 6 éve
  Tudom bannolva leszek...
  Srácok.....de hát ez csak egy játék!
  Diplomával,diploma nélkül egymásnak esni egy pixelvilágról....nem méltatlan?
  Persze diploma nélkül is tudjuk ,hogy a harc...a közös ellenség összekovácsolja az embereket.. (a jólét,béke jóval kevésbé)
  Az itteni veszekedéseknek milyen tétje ,nyeresége van??
  Ezen gondolkodjatok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  Lecso, utoljára szólok. Egy moderátor megkért mindenkit hogy fejezze be, erre Te folytattad. Bárki, aki utánam ír, banolni fogom. Szóltam...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lecsokolbasz
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Wild_Pancake1"][quote] Én elvégeztem egy tudományegyetemet[/quote] Melyiket? Csak hogy tudjam, melyik van ilyen szinten, hogy ilyenek is elvégezhetik .[/quote]

  ELTE-TTK Fizikus szak. Lehet fejben is elkezdeni gyurnod rá, nem csak újjban
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Christofia
  • Tankos
  · 6 éve
  Rohanok beiratkozni, ezzel bizonyára pik-pak felhúzom a véennyócat. Ha 90k-t fizetek, kétszer olyan faszagyerekké képeznek?

  Jackal_hun cikksorozatát, de főleg a második részét (http://www.wotinfo.hu/index.php/item/1892-hogyan-ertelmezzuk-a-wot-statisztikait-ii-irta-jackal-hun) ki kellene rakni állandó menüpontnak a többi mellé, így talán kevesebb világtalan hozakodna folyton elő a [i]köcsögkemperunikum[/i] elmélettel. Mondjuk nem biztos, hogy az elolvasása mindenki számára megértéssel is egyenlő, de egy próbát azért megér.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wild_Pancake1
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote] Én elvégeztem egy tudományegyetemet[/quote] Melyiket? Csak hogy tudjam, melyik van ilyen szinten, hogy ilyenek is elvégezhetik .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Davidhun43
  • Tankos
  · 6 éve
  Az itt lévő kommentek elolvasása után azon töprengek hogy kinek vagy milyen embernek jut eszébe "lecsokolbasz" nevet adnia magának...hmm nehéz kérdés. :-| :-? :sigh:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lecsokolbasz
  • Tankos
  · 6 éve
  Végül még mindíg nem személyeskedtem egyikőtökkel sem, csupán egy játékstílust elemeztem, amivel vagy azonosultok vagy sem.

  ui : Sokat szidják főleg unikumok a rossz statúakat és az autisták jelzővel említikőket, annak ellenére, hogy bármi fogalmuk lenne az életben milyen tudományos eredményt ért el vagy mennyi kollokviumot tett le jelesre, csak mert nem magolta be a játék összes weekspotját meg, taktikai bizbacát (hol kell kigyújtani a betcsetet pl) Ezt a viselkedési áttitüdöt nevezik autizmusnak ! :roll:

  Bizony ! Az autista a maga kis világába fordul (PC-s játék) abban mindenkinél többet tud, de az életben levő valós dolgokkal nem foglalkozik, lásd éppen ma írtad, hogy kutyát nem érdekel mit tanultam az életben stb. Az autista ugyanígy rosszul azaz érzéketlenül viszonyul a külvilághoz és nem képes az emberekkel empatikusak lenni, mint te most. Leosztottál, mert a játékszemléletem nem azonos a tiéddel, úgy hogy én rád az égvilágon semmilyen megjegyzést sem fűztem, te meg a Zwakkos haverod lehülyézett. Na. Pont ilyenek az autisták !

  Általában pszichológiában van egy ismert jelenség, melyről kollegák körében ismert. Az pedig az, hogy amit az ember a külvilágról képzel, az valójában ő maga. Gyakorlatilag, amit a te autista világodban másokról elképzelsz, hogy milyen, anélkül hogy tudnád a valós életben milyen lenne, az te magad vagy. Úgyám ! :cry:

  [quote name="Toydolls2"]Szerintem meg be kellene fejezni az egymás cseszegetését, akár kulturált, akár nem kulturált formában.[/quote]


  Igazad van Toykomám ! Részemről ennyi volt a vita és nem személyeskedtemmost sem, csak játékos típusukot elemeztem. Visszatérve a topicra. Érdekelne mi lesz a kurzus végkimenetele. Jelentkezett erre valaki ? Fog Varga Roland nyilatkozni valaha erről ?

  Valakinek nagyon sok lett a villanyszámlája a WoTozás következtében, hogy 45 ezret kér egy oktatásért :w00t:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lecsokolbasz
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Sunhair"] 4. A Harc ebben a játékban nem azt jelenti, hogy két tank egymásnak szembe áll, és lő, hisz ebben az esetben kb mindig az indul előnyben akinek gyorsabb az újratöltése. A "Nálam a harc az hogy szembeállok az ellenféllel" egy elég védhetetlen érv [/quote] Haha. Senki sem mondta, hogy frontól löjjétek egymást ! Nálad a harc annyit jelent, hogy a háttérben meghúzódsz és várod, hogy a társad, aki tomátónak nevezel nekimenjen az ellennek, addig te lesböl, hogy ne lássanak csipeketed le róla a HP-kat, mert a Wn8 ezt számolja. Nem azt 1v1-ben ki a jobb :P

  [quote name="Sunhair"] EZ a mondat úgy ahogy van egy logikai katasztrófa. HA jól játszol a statod jó lesz, akkor is, ha nem nézed. Attól hogy valaki nem nézi, attól még az létezik [/quote] EPIC FAIL ! A wn8 a sebzést számolja csak meg a killt kb. A jó játékos akár megy bázist foglalni zéró sebzéssel is, ilyenkor nem hízik a wn8. a jó játékos harcol a másikkal akár szemtől szemben. Nem olyan, mint az unikum aki hátbalövi az ellent 3-ad magával,

  [quote name="Sunhair"] A statisztika maximalizálása együtt jár a jó játék maximalizálásval. A WOTban kétféle képpen győzhetsz, vagy elfoglalod az ellenfél bázisát, vagy lelövöd az összes hp-t. A Foglalásra Efit a sebzésre WN8-at kapsz.[/quote]

  Igen és amióta a Wn8 húzása lett a divat nem pedig az Effi, már nem foglal senki. Nem érdekli az embereket ki győz a wn8 húzása megy a csata alatt. Kapjunk ki, csak sebezzek minnél többet.

  A statisztika =/= jó játékos !

  Az, hogy ketten vannak ellenem, idejön egy csapattársam és a full HP-set lövi, nem pedig az alig 100 Hp-sat, had maradjon életben és löjjén szét, mert a sebzése nagyobb lesz ha a full HP-sat lövi meg, az nem jó játékosra vall. Most gondold el ezt a háborúban : Ketten vannak rajtad, az egyiket el lehetne lökni és meghalna, erre a társad hagyja had szedjen szét, hanem a másik teljesen egészségesnek támad neki.

  Mondok jobbat : Játszottam szakaszban unikummal. Erre azt mondom neki : haver miért nem lösz a félig kilógó tankra ? Azt mondta, mert nem tudja a maximális sebzést kiosztani és az efi, wn8 azaz az aktuális autista péniszmérő a "demidzset számólja" mondja :w00t:

  Egy háborúban csak fej meg szívlövést adnak le a katonák szerinted ? ha le lehetne vágni a terrorista karját, hogy ne dobjon gránátot, bombát családokra, erre egy unikum azt mondaná, hogy nem tesszük, mert nem tudjuk a maximális sebzést kiosztani. Fejre vagy szívre nem tudunk lőni, így hagyjuk a p*csba
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.