Jelenleg

21
látogatónk van

2013. január 23. 13:28

Kredit vs. XP - Melyik miért jár?

Írta:
(19 szavazat)
7 hozzászólás

Az alábbi táblázatban van összefoglalva, hogy pontosan miért és mennyi XP illetve kredit jár:

Esemény Mennyi XP jár? Mennyi kredit jár?
Csata alatt
Belépés a csatába Nem jár. Egy fix összeg, amit a játékos tankjának tier-je határoz meg (kiinduló kredit)
Első alkalommal spotolni egy ellenséges tankot Alap bónusz felderített tankonként, dupla bónusz SPG-kért. Alap bónusz felderített tankonként, dupla bónusz SPG-kért.
Úgy sebzed az ellenséget, hogy csak te spotolod azt Sebzéspontonként, kompenzálva a célpont és saját járműved közti típus és tier különbséggel (magasabb tier sebzése jobban fizet). Minden sebzéstípus számít: közvetlen találat, splash, rammolás, felgyújtás, stb. Sebzéspontonként.
Úgy sebzed az ellenséget, hogy többen is spotoljátok azt Sebzéspontonként.
Úgy sebzed az ellenséget, hogy te nem, csak a csapatod spotolja azt A fenti eset 50%-a.
Egy csapattársad úgy sebez egy ellenséges járművet, hogy saját maga nem spotolja azt, te viszont igen A sebzéspont után járó XP 50%-a eloszlik a célpontot spotoló tankok közt. A sebző tank által kapott kredit mennyiségével megegyező pont eloszlik a spotoló tankok közt is.
Kritikus (modul/legénység) sebzés Ez az ellenséges jármű egy moduljának kiütését (sebzés nem elég) vagy legénységi tagjának megölését jelenti. Alap bónusz jár érte, kompenzálva a célpont és saját járműved közti típus és tier különbséggel (magasabb tier sebzése jobban fizet). A könnyű tankok plusz bónuszt kapnak, ha nehéz tankot sebeznek meg így. Minden esetben csak az első modul kiütés/legénységi tag megölés számít (vagy második, ha az ellenség megjavította/meggyógyította az adott modult/tagot). Nem jár.
Ellenséges jármű teljes legénységének megölése Megkapod a sebzés után járó bónuszt a megmaradt életerő után is. Megkapod a sebzés után járó bónuszt a megmaradt életerő után is.
Jármű kilövése Minimális bónusz, kompenzálva a célpont és saját járműved közti típus és tier különbséggel (magasabb tier sebzése jobban fizet). Nem jár.
Közelharci bónusz Minimális plusz bónusz, ha a sebzett jármű 200 méteren belül van. Nem jár.
Bázisfoglalás Foglalási pontonként. Nem jár.
Bázisvédés Védekezési pontonként. Nem jár.
Bázis befoglalása Foglalási pontonként. Az alap bónusz egyenlően felosztva a befoglalás pillanatában a körön belül álló tankok közt (foglalási ponttól függetlenül).
Csata után
Túléled a csatát Minimális alap bónusz. Nem jár.
Csapat teljesítmény faktor A csapat által kiosztott teljes sebzés alapján. Nem jár.
Vesztett csata Nem jár. Nem jár.
Döntetlen csata Nem jár. Nem jár.
Győztes csata 1,5x-es szorzó A kiinduló kredit 1,85-tel lesz megszorozza.
Győzelem tankszázadban/CW-n A győztes csapat tagjai megszerzik az ellenfél által szerzett XP 50%-át is. A győztes csapat tagjai megszerzik az ellenfél által szerzett kredit 50%-át is.
Tank specifikus faktorok Tankspecifikus együttható, mely feltehetően minden nem-prémium tanknál 1. Egy tankspecifikus együttható, mely a prémium tankoknál magasabb.
Prémium fiók 1,5x-es szorzó. 1,5x-es szorzó.
Napi első győzelem egy járművel 2x-es szorzó. Nem jár.
Ha kilépsz a csata betöltése/visszaszámlálás közben Mivel a tankod így is részt vesz a csatában, passzívan keresi az XP-t is (pl. spotolással). Nincs 'Belépés a csatába' bónusz, de mivel a tankod így is részt vesz a csatában, passzívan keresi a kreditet is (pl. spotolással).
Kilépés csata közben Az addig elért XP-t megkapod. Ha a tank még nem pusztult el a kilépés pillanatában, akkor passzívan XP-t is tudsz szerezni (pl. spotolással). Az addig elért kreditet megkapod. Ha a tank még nem pusztult el a kilépés pillanatában, akkor passzívan kreditet is tudsz szerezni (pl. spotolással).
Csapattárs sebzése Kis mértékű levonás, melynek mértéke állítólag 2x akkor (csak negatív), mint amennyi XP-t egy ellenséges jármű ugyanolyan mértékű sebzése után kapnál. A büntetés mértéke az okozott kár valós javítási költségének 4x-ese (de maximum az összes szerzett kredit mennyisége).
Csapattárs általi sebződés Nem jár. A bekapott kár valós javítási költségének fele vagy az okozó fél által fizetett összeg negyede (amelyik az alacsonyabb).

 

Megjelent: 58513 alkalommal Utoljára frissítve: 2021. március 21. 07:22

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Commander_Markhusz · 4 éve
  lolmá tank kilövésért nem jár kredit XD
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CHARON_007 · 7 éve
  jó ez az összesítés
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pitya78 · 8 éve
  Jacktor, a Trackelès utàn jàrót(feltève ha màs sebzi) is tedd bele lègyszi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT · 9 éve
  Amúgy nagyon jó ez a táblázat. Még nem láttam ilyen szépen összeszedve. A végeredmény átlagolva típusonként itt található:

  http://www.vbaddict.net/wot.php?do=statistics&tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn&mapid=24&modeid=0&team=0&battles=100&groupby=0

  Tank választásnál ez is fontos szempont nálam, mivel nincs prémem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT · 9 éve
  Ezt nem tudom hogy csinálod hokristaly. A részletes jelentésben ott van felül, hogy szerzett kredit, alatta a kiadások (javítás, lőszer, fogyóeszközök) és alatta az összesítés. Ez utóbbi számít bevételnek vagy ha piros akkor kiadásnak. Bizony vannak deficites csaták, főleg tier VIII felett prém nélkül. De a kredit nem fogy csak úgy magától.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hokristaly · 9 éve
  Sziasztok
  Nálam valami nem ok a számolással csatánként 3-10ezer a plusz,és mégis fogy a kredit.
  a szerviz pipálva. ??
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyi · 9 éve
  Arról nincs véletelnül valahol eldugva egy leírás, hogy melyik tank mennyi kreditet kap? "Egy fix összeg, amit a játékos tankjának tier-je határoz meg." - Például erre meg a többi ismeretlen komponensre. Nem gond ha angol.. Egyébként jó kis cikk, van ami nekem is új volt benne.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.