Jelenleg

25
látogatónk van

2015. november 1. 11:00

H1456 toborzás és nyereményjáték!

Írta:
(14 szavazat)
47 hozzászólás

Sziasztok! Klánunk a H1456 (Hunyadi János 1456) újra nagyszabású toborzásba kezd, mivel az elmúlt fél évben kirostálódtak a nem közénk illő, illetve a közösségért tenni nem akaró játékosok akiket a tavaszi nagy felvételi akciónk során fogadtunk sorainkba. A megmaradó 45-50 fő pedig egy igen összetartó jó hangulatú csapattá kovácsolódott össze. És most újra várjuk az aktív, csapatban játszani vágyó jelentkezőket!

De most kicsit másképp csináljuk mint legutóbb. Nem keresgélünk különböző weboldalakon klánokból kilépett játékosokat, és nem toborzunk megállás nélkül a csaták kezdetekor a chat falon.

Most felkínáljuk a lehetőséget 52 játékosnak, hogy velünk töltsön fél napot egy verseny keretében, közben pedig megismerje a jelenlegi tagságunkat, klánunk felépítését és új barátokat szerezzen :-)

Feltételek és a játék menete

A pontos részvételi feltételeket, és a játék menetét megnézhetitek ebben a csatolt dokumentumban. De röviden ide is leírnám:

 • Minimum 3 db 6-os tank amiből legalább 2-nek az alább felsoroltakból, 1-nek pedig mindenképp könnyűnek kell lennie: Vk.28.01, T37, M4A3E2, ARL44, AMX12t, Cromwell, Cromwell B, 59-16 , Type 64, T-150, KV-2, M44, FV304, O-I, Ht.No.VI.
 • Illetve legalább 1db 7-es tank+TS3!!! Mikrofonnal!!

Nyeremény

Az első helyezettnek egy Type64, ha már van akkor egy Japán tigris, ha ez is már a garázsban akkor 2500 arany. További 7 ember pedig fejenként 500 arany jutalmazásban részesül!

Jelentkezés

Jelentkezni csak nálam: Forradalom2006

Utoljára frissítve: 2015. október 27. 07:17

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 6 éve
  [quote name="miafenelegyen"]#42Bhalangir [SPIKE]: [quote]... azonban a magyar nemességnek mindig is a gyengekezű, üres kincstárú király választása volt az érdeke, a kölcsönökért és szívességekért cserébe kapott birtokokra játszottak. ...[/quote]

  Milyen ismerős ez a gondolat... :w00t: :w00t:[/quote]

  Azért tegyük hozzá, ebben nem sokban különbözött Európa többi nemességétől. A világ pedig nem sokat változott azóta se, a hatalom gyakorlása hasonló rendszer szerint megy, csak a demokrácia mázával leöntve a mindennapi gyakorlatban tkicsit másképpen néz ki. A politikai céljaid támogatásáért cserébe tartja a markát a támogató. Mindenhol.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 6 éve
  #42Bhalangir [SPIKE]: [quote]... azonban a magyar nemességnek mindig is a gyengekezű, üres kincstárú király választása volt az érdeke, a kölcsönökért és szívességekért cserébe kapott birtokokra játszottak. ...[/quote]

  Milyen ismerős ez a gondolat... :w00t: :w00t:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyopa · 6 éve
  [quote name="VaFec"][quote name="Sztyopa"]1, A tisztelt klán hirdetett egy versenyt. Ha megnyeritek nem muszáj még belépni a klánba. Még jó, hogy ad valaki nektek egy rohadt lehetőséget, hogy nyerhessetek prém tankot.
  [/quote]

  Ahhoz, hogy megkapd a jutalmakat, kötelező belépned a klánba, sőt, még további kritériumokat is teljesítened kell![/quote]

  Hoppá. Elolvastam én is a verseny kiírást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  Azért a törökök tudják ki az a Hunyadi, a mai napig, higgyétek el, csak Ők inkább a másikat ismerik, Jánost.
  OFF zárásként akkor egy videó, amit - kérnék mindenkit hogy kellő komolysággal - nézzen végig (aki még nem látta volna). Eleink nagysága, bátorsága, [u]tökössége[/u] elvitathatatlan, aki mást mond az egyszerűen tájékozatlan.
  [youtube]gQAiPq0Rwqc[/youtube]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jackal_hun · 6 éve
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"][quote name="Jackal_hun"]Akkor meg miért ne lehetne egy nemzetközileg jobban csengő nevet választani?[/quote]

  Mint például Rynnäkkösopulit? :-*[/quote]

  Például
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jackal_hun · 6 éve
  Linkin: történelem szakra jársz? Akkor kérnék egy hamburgert sült krumplival (Bocs, nem hagyhattam ki )

  Őszintén szólva egyet értek Serioussal, én sem választanék magyar klán nevet, de ennek az oka nem az, hogy gázul hangzik, hanem senki nem tudja mi az...mint ahogy mi sem tudjuk felsorolni a Dán nemzeti hősöket. Ha klánt alapítanék, azon a szinten, amin a ZWACK játszik, akkor az Unicums átvitt értelemben is sokkal többet mond, mint az 1456akármi, mert ez nekünk egy fontos évszám és ennyi, de így egy lényegesen kisebb rétegből lehetne válogatni. Ez meg nem történelem óra, hanem egy tankos játék nem? Akkor meg miért ne lehetne egy nemzetközileg jobban csengő nevet választani?

  Még egy dolog: Európában (különösen a nyugati felén) a nacionalizmus és egyáltalán a nemzetállamiság kialakulása a XIX. század elejére tehető, amennyire emlékszem a tanulmányaimból, Montesquieu nevéhez köthetőek az állam mint forma tényleges alapköveinek letételei ELMÉLETBEN (hatalmi ágak szétválasztása, meg hasonlók), ezt a gyakorlat azért igen jelentős késéssel követte. Már pedig a nemzetnek valahol körbe kell határolnia magát, plusz azt se felejtsük el, hogy a mainál sokkal sűrűbben változtak a territoriális határok, szóval mint állam és mint nemzet, ez a két szó nem igazán köthető az 1400-1500-as évekhez. Sokkal inkább 1800-as évekre tenném.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zolli · 6 éve
  Uraim/Hölgyeim had oszak meg veletek egy párdolgot Én magyarországonn élek. De nem tartom magam magyarnak. De Amerikai szerveren nem az a neve a Csapatomnak hogy USA hanem hogy HUN és Ha a csapatom full Amerikai akkor is HUN néven harcolunk és ők azt mondtám ők se akarnak más néven harcolni. Mert Hogy büszkék a Magysr hősökre. FÖLEG MÁTYÁSRA. Szova ameddig egy Teljesen Idegen nemzet büszke a Magyar hőseinkre kérlek titeket ne szidját őket akármit tettek :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  imi321 · 6 éve
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"][quote name="linkin1994"]]Történelem szakra járok ahol az igazi történelmet tanitják nem ezt a befolyásolt szart[/quote]


  Talán a Pázmányra? Valószínű más kötelező tárgyak miatt nem jut elég idő a magyar történelemre...[/quote]

  Ilyet nem szabad mondani, mert a zsid... akarom mondani ŐK megharagszanak, és jön egy fekete autó 3-4 úriemberrel, akik megkérnek, hogy ufyan, szállj már be.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 6 éve
  linkin:Járj még sokat oda ahol tanulsz, majd egyszer elértek ahhoz a részhez is, hogy Mátyás miért akart annyira német-római császár lenni. Nem azért mert megalomán volt, hanem mert felismerte, hogy a német adók nélkül lehetetlen akkora zsoldoshadsereget fenntartani ami vissza tudja tartania törököt. Olvasd csak ezt el: http://mult-kor.hu/20010915_a_masfel_evszazadnyi_torok_uralom_merlege. Az osztrák Habsburg ág teljes éves bevétele nem volt elég a magyar végvárrendszer és annak kb. 20-22 ezer fős katonaságának fenntartásához.

  Ami pedig Mohácsot és Mátyást illet: A Hunyadiakat az "ősi" nemesség gyűlölte, felkapaszkodott senkiknek tartotta, mert nem voltak "ősidők" nemesi sarjai. Az erőskezű uralkodót a kor valamennyi nagyura gyűlölte, mert nem nekik jutott a sok vármegye, város stb. adója hanem Mátyás azt másra használta fel. Magyarország a Hunyadiak alatt hihetetlen gazdasági fejlődésen ment át, ami vitathatatlan. Mátyás korai halálával és tervei meghiúsulásával oda lett az esély a török feltartóztatására. Ezt erős kézzel talán meg lehetett volna tenni, azonban a magyar nemességnek mindig is a gyengekezű, üres kincstárú király választása volt az érdeke, a kölcsönökért és szívességekért cserébe kapott birtokokra játszottak. Nemzeti tudat? Ugyan már? Akkor annak még híre se létezett, nem csak itthon, európa nemességében sehol.

  Aztán azt tudtad-e pl., hogy a bátaszéki csata előtt a környékbeli parasztság önként adott Hunyadi hadainak élemet, ingyen, mert a saját seregét fegyelemben és rendben tartva nem hagyta felprédálni a környéket, ami az akkor hadviselésre teljesen jellemző volt? A birtokaiért védte a határt? Igen azért, azért kapta a báni címet és feladatot, hogy védje a határt. Mint ahogy a többi nemesnek is kutya kötelessége lett volna harcolni a török ellen. Ha nem a saját vagyonát félti, a török tovább lett volna feltartóztatható és az által okozott károk is sokkal kisebbek lettek volna.

  Mohácsról csak annyit, Hunyadiak óta nem hadakozott senki a törökkel, mohácsnál több volt az idegen zsoldos mint a magyar katona, mert a nemesek vonakodtak hadba vinni a katonáikat, pedig 1525-ben már megtudták, hogy jön a török, lett volna idő felkészülni. Mátyás ekkor 35 éve halott, az általa felépített gazdaságot a gyenge kezű királyokat hatalomra játszó nemesség szétprédálta. De jó dolog mindent a Hunyadiak nyakába varrni, de ők voltak az utolsók aki látták és megértették a török veszélyt, és próbáltak ellen tenni. Velük oda lett minden, az ország innentől külföldi hatalmak szándékától függött, a folyamatos háborúskodások miatt a törökök kiűzésére a lakosság arányában kisebbségbe kerültünk, és Trianonnál ez is erősen közrejátszott az ország végleges megcsonkításához. És ez akkor is így van, ha egy szűklátókörű egyetemi tanár azt tanítja a történelem elég sajátságos és alternatív értelmezése alapján, hogy Mátyás egy megalomán nem is tudom én mi volt.....

  Arról már nem is beszélve, hogy a nemesség Ulászló hatalomra juttatásakor a Mátyás által kivetett hadiadókat megszüntettette, de továbbra is ugyanúgy szedte a saját zsebét tömve, mely egyik nyomós oka lett a Dózsa féle parasztfelkelésnek. A Mátyás az igazságos név is azért ragadt rá, mert bár erőskezű uralkodó volt, de idővel rájött a nép, hogy alatta mennyivel jobb volt, mint utána.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  eldegor · 6 éve
  [quote name="Toydolls2"]
  A Jim Beam elfogyott, pisztácia nem is volt. ;-) [/quote]

  ezért most kaptál tőlem egy NAGY mínuszt! :angry:
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.