Jelenleg

22
látogatónk van

2015. október 9. 13:59

The Second Link - Hétvégi ajánlat (10.10-13)

(20 szavazat)
48 hozzászólás

Az októberi küldetés sorozat második részét teljesíthetitek ezen a hétvégén, 3x-os szorzóval és a küldetésért járó Távcsővel megspékelve:

Ajánlat időtartama: október 10. (szombat) reggel 7:10-től október 13. (kedd) 7 óráig

Kedvezmények


3x-os harci xp a nap első győztes csatái után

Küldetések

Weekend Challenge
Cél
Gyűjts össze 35.000 XP-t úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom
  • 1 db Távcső
  • Küldetés token
Korlátozás
  • Normál (random) és Csapat csatában
  • Tier IV+ járműben ülve
  • 1x teljesíthető
Utoljára frissítve: 2015. október 13. 08:18

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    calcivid
    • Tankos
    · 8 éve
    Azt észre kellene venni, hogy amire 3X megcsinálod meg a távcsőt 35000 xp-re kb 30% winrated van, mert ugy húz vissza a game mint az állat, Úhy gogy már nem is foglalkozom az ilyen küldikkel
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 8 éve
    Itt a harmadik:
    http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-chain-third-link/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lecsokolbasz
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="Grickk"]Kedves lecsokolbasz!!!
    1. Nem értem miért kell egy olyan alaknak szövegelni akinek még csak 10-es tankja sincs és leríj róla hogy fingja nincs a játék mechanikájáról.
    2. Több mint egy hónapja nem játszottál wot-tal. szóval ne szólj bele a nagyfiúk beszélgetésébe.[/quote]

    Van 4 db 10-es tankom és naponta játszok vottal. :P Barátom koppantál....

    Most igaz, hogy a fizetősök is sokszor lehetnek szopóágon, de nekik gyakrabban is kedvez az RNG, azaz többször nyernek zsinórban meccseket. De most inkább Jacktorra hallgatva itt befejezem ezt a részt, mert nem szeretném a fair WOT-ba vetett bizalmat megingatni és a játék szépségét elvenni.

    Valóban lehetett volna személyeskedés nélkül reagálni, de ti nem szoktátok sosem. Amit írtam rengeteg ember véleménye, akik nagy része azért nem ír, mert már nincs itt, mert ezért hagyta ott a játékot. Szerintetek ez a vélemény trollság és oltani kell, de a tietek szentírás. Na erre nincs mit mondani barátaim. Fő a helyes önkritika :*
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 8 éve
    Az egy f.szság, hogy a prémtankokkal előnyben van az ember. Illetve nem teljesen, mert pénzt ténylegesen többet lehet keresni velük. De hogy több csatát nyerne velük az ember? Egy túrót! Nézzétek csak meg, minden prémtank valami handycap-pel indul. (handycap: hátrány, lemaradás). Ha jól mozog, pontos, nagy az átütése, akkor tuti kicsit sebez. Ha kategóriájájában nagyot lő, jó átütéssel, akkor biztosan vagy nagyon lassú, vagy papírpáncélja van. Bemutatnám a sajátjaimon:
    T34, tier8 heavy: jól lő, jó átütés, még pontos is, de lassú, lassan tölt, és hamar belövik. 10-ből 7x tier10-be kerülsz vele, ahol hamar megesznek.
    105 LeFh18B2 tier5 arty: rendkívül gyorsan lő, kb. pontosnak is mondanám, jól szűkül, de aprókat sebez és elmenekülni vele kizárt. Ha olyan szituban vagy, spotolni is tudsz vele, mert igen jól lát. Mindamellett élvezetes vele a játék, de csataeldöntő ritkán leszel. Mindamellett ez az a prémtank, amit a legjobban szeretek.
    IS2, tier7 heavy: ekkora fost még nem hordott a hátán a WOT. Egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy viszonylag jól mozog. De bármi belövi, a lövege meg olyan szinten pontatlan, hogy ünnepnap minden egyes találat. Már ha átüt, mert ezt is szereti 9-es tierbe rakni, ahol puffogtathat a sz.r átütésével.
    T26E4, tier8 med: Elég pontos löveg, elég gyors újratöltés, jó látótávolság, ennyi az előny. De 175-ös átütés, ami kevés. Ráadásul olyan lassú, mint a lassabb heavyk. A páncélja elfogadható, sokat pattint, de ha tudja az ellenfél, hol kell belőni, hamar bevégzed.
    SU122-44, tier7 td: elég gyors, jókat sebez, jó álca, de erősen rövidlátó és td-hez egy 175-ös átütás nem valami jó...
    TOG II., tier 6 heavy: szerintem ezt nagyon nem is kell bemutatni. Jó löveg, sok hp, de minden más sz.r.
    Ezekkel azt akartam megmutatni, hogy a prémtankok nemigen különböznek a többitől, sőt, itt-ott még rosszabbak is. És a WG ugyanúgy szopatja őket, mint a többit.
    Ha már szopás: én nagyobb bajnak érzem az eleve eldöntött meccseket, amikor az egyik csapat átlag WN8-a 7-800 körüli, a másiké meg 1700-1800 körüli. Ez olyan, mintha valamelyik Klicskóval állnál be a szorítóba azzal, hogy hát te is ugyanakkorát ütsz.
    Pl:
    [img]http://kepfeltoltes.hu/151013/10_szazalek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

    Azt hiszem, így jobban fog látszani:
    [img]http://kepfeltoltes.hu/151013/10_szazalek2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ergil
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="szkzs76"] Most vettem meg a Centurion I-et (WOT-ban), de ezt még az ellenségeimnek sem kívánom! Pedig a 171pen--es ágyút kifejlesztettem szabad xp-ből, de ha jól számolom csak ahhoz kell 88400xp, hogy kimaxoljam ezt a tankot, utána 165k xp a Cent 7/1-hez, majd hogy az is elit legyen kell még 192k !!!!! xp, utána 180k az FV4202! A jelenlegi 618 átlag xp-vel számolva, ez több, mint 1000 csata, aminek minimum a fele stock tankban ülve fog történni!
    Most nagyon jó, egy papír, böhöm nagy, max 40-es végsebességű, 150-et sebző, és 171 pennel rendelkező sz.rkupaccal játszani! [/quote]
    Én Centurionban 185 meccset toltam le, mire meglett a Cent 7/1. Nagyon élveztem (58% winrate). A titka az volt, hogy egy olyan hétvégén toltam le 100+ meccset prémiummal, amikor 2x-es szorzó volt minden csatára. Ráadásul mivel mindig ugyanazzal a tankkal mentem el kezdtem érezni az előnyeit és korlátait, így ezen a hétvégén 60% felé ment a winrate-em. Ezt tudom neked is ajánlani, próbálj legalább 10 csatát menni ugyanazzal a tankkal és ha az RNG épp nem az ellenséged javulni fog a teljesítményed (winrate-ed nem feltétlenül)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 8 éve
    Be lehet fejezni a PRÉMtoWIN alapú marhaságok terjesztését, mert csak a helyet foglalják az értelmes hsz-ek elől.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 8 éve
    [quote name="szkzs76"]
    Abban, hogy "10 szopóág után egyet úgy nyersz, meg hogy futni kell a dmg után" viszont igazad van, nem mindig, de többször történik így, mint kellene.[/quote]

    A 10 ből 10 esemény valószínűségét már sokszor megtárgyaltuk itt, nekem 14k csata alatt volt 2 (egyik győztes másik vesztes sorozat). Ez erősen átlag alatti, többnek kellett volna lenni. Azért kíváncsi lennék, hogy aki erre hivatkozik, azzal valójában hányszor történt meg. A tízből tíz, nem a hétből hét meg nyolcból nyolc ami elég sokszor előfordul ahhoz, hogy berögzült "folyton csak szopóág" élménnyé váljon. Arról már nem is beszélve, hogy a 7-ből 7, 8-ból 8 meg ugye skillből volt, azt nem a WG manipulálta!?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 8 éve
    [quote name="Patsky"]"szóval ne szólj bele a nagyfiúk beszélgetésébe"
    Epic komolyan!
    Ez csak egy homokozó amivel szórakozunk munka után drága barátaim amivel játszunk, azt sem értem miért kell csórit szénné oltani mikor csak a véleményét/tapasztalatát osztotta meg veletek![/quote]

    Ha a troll trollkodni jön, had írjuk már le, hogy troll, mert ez meg a mi véleményünk/tapasztalatunk. Azért dobja be a témát, mert tudja, hogy harapnak rá. Direkt provokál, ezért meg elküldik, hogy ne tegye. Nem olyan bonyolult ez, hogy ne lehetne érteni....vagy tényleg?...... Helyette meg itt oltjátok egymást. A célját elérte ;D.

    [quote name="szkzs76"]Az biztos, hogy az AW-ben a fejlesztés sokkal "játékosbarátabb", és ötletesebben is kitalált a játékos szemszögéből (A WOT is ötletes, a WG szemszögéből ). Ott nincs használhatatlan stock tank, még a fogalmat sem ismerik. Most vettem meg a Centurion I-et (WOT-ban), de ezt még az ellenségeimnek sem kívánom! Pedig a 171pen--es ágyút kifejlesztettem szabad xp-ből, de ha jól számolom csak ahhoz kell 88400xp, hogy kimaxoljam ezt a tankot, utána 165k xp a Cent 7/1-hez, majd hogy az is elit legyen kell még 192k !!!!! xp, utána 180k az FV4202! A jelenlegi 618 átlag xp-vel számolva, ez több, mint 1000 csata, aminek minimum a fele stock tankban ülve fog történni!
    Most nagyon jó, egy papír, böhöm nagy, max 40-es végsebességű, 150-et sebző, és 171 pennel rendelkező sz.rkupaccal játszani! Az AW-ben ez nem ilyen kínszenvedés, bár még nem sokat mentem vele, és a WOT-ot még biztosan nem hagyom itt, mert már túl sok pénzem van benne, de azért ez még változhat.
    Ez is a WG-sek fantáziáját és pénzéhségét dícséri, mert az amerikai, német stb. srácok tuti, hogy kimaxolják az első csata után aranyból a tankokat, aztán mehet a játék.
    Hajrá WG! (Tudom, ne kezdjetek bele, tudom, hogy ezzel ők pénzt akarnak keresni, de azért megtalálhatnák az arany középutat a pénzkereset és a játékélmény biztosítása között.
    Persze a negatív élmény is élmény. :-)
    lecsokolbász, neked viszont egy kicsit sincs igazad a fizetős játékosokkal kapcsolatban, mert én több, mint 2 éve játszok, a kezdetektől prém fiókkal, és mégis az esetek többségében szopóágon vagyok! Most pl. szept 20 óta csak csökken a WR-em, hiába javul az átlagsebzésem, átlag xp-m, és az átlag kill-em. Szóval ez hülyeség, hogy "Itt annak kedvez aki sok pénzt tol a játékba". Ez bar.mság!
    Abban, hogy "10 szopóág után egyet úgy nyersz, meg hogy futni kell a dmg után" viszont igazad van, nem mindig, de többször történik így, mint kellene.[/quote]

    Majd ha AW-vel is t10-ed lesz akkor megnézzük, WoT-ban is 1-2 jó csata kell t1-t2-ben a következő szinthez. AW-ben t3-ban már 15 csata körül kell a kimaxolt tankhoz, viszont t4-et különböző feladatokkal kapod meg, csakhogy pénz is kell ám a vásárláshoz, úgyhogy grindelhetsz, hogy legyen lóvé. Nem xp-t hanem pénzt. Nem mindegy? A modell ugyan az. Sokat kell játszanod és lehetőség szerint pénzt költeni, hogy könnyebben előre juss. Ha t10 könnyen megszerezhető lenne minek vennél bármit is?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76
    • Tankos
    · 8 éve
    Az biztos, hogy az AW-ben a fejlesztés sokkal "játékosbarátabb", és ötletesebben is kitalált a játékos szemszögéből (A WOT is ötletes, a WG szemszögéből ). Ott nincs használhatatlan stock tank, még a fogalmat sem ismerik. Most vettem meg a Centurion I-et (WOT-ban), de ezt még az ellenségeimnek sem kívánom! Pedig a 171pen--es ágyút kifejlesztettem szabad xp-ből, de ha jól számolom csak ahhoz kell 88400xp, hogy kimaxoljam ezt a tankot, utána 165k xp a Cent 7/1-hez, majd hogy az is elit legyen kell még 192k !!!!! xp, utána 180k az FV4202! A jelenlegi 618 átlag xp-vel számolva, ez több, mint 1000 csata, aminek minimum a fele stock tankban ülve fog történni!
    Most nagyon jó, egy papír, böhöm nagy, max 40-es végsebességű, 150-et sebző, és 171 pennel rendelkező sz.rkupaccal játszani! Az AW-ben ez nem ilyen kínszenvedés, bár még nem sokat mentem vele, és a WOT-ot még biztosan nem hagyom itt, mert már túl sok pénzem van benne, de azért ez még változhat.
    Ez is a WG-sek fantáziáját és pénzéhségét dícséri, mert az amerikai, német stb. srácok tuti, hogy kimaxolják az első csata után aranyból a tankokat, aztán mehet a játék.
    Hajrá WG! (Tudom, ne kezdjetek bele, tudom, hogy ezzel ők pénzt akarnak keresni, de azért megtalálhatnák az arany középutat a pénzkereset és a játékélmény biztosítása között.
    Persze a negatív élmény is élmény. :-)
    lecsokolbász, neked viszont egy kicsit sincs igazad a fizetős játékosokkal kapcsolatban, mert én több, mint 2 éve játszok, a kezdetektől prém fiókkal, és mégis az esetek többségében szopóágon vagyok! Most pl. szept 20 óta csak csökken a WR-em, hiába javul az átlagsebzésem, átlag xp-m, és az átlag kill-em. Szóval ez hülyeség, hogy "Itt annak kedvez aki sok pénzt tol a játékba". Ez bar.mság!
    Abban, hogy "10 szopóág után egyet úgy nyersz, meg hogy futni kell a dmg után" viszont igazad van, nem mindig, de többször történik így, mint kellene.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jupp1ter
    • Tankos
    · 8 éve
    Üdv Mindenkinek!
    Lecsókolbásznak gyakorlatilag igaza van, azzal a megjegyzéssel hogy a játék a prémium fiókos,
    prémium tankos játékosokat is szopatja. :P
    Grickk, Kovacs és Okynawa jobb ha moderáljátok a hozzászólásaitokat, mert zavaróak és nem építő jellegűek, személyeskedni az oviban kell. lecso elmondta a véleményét, ezt tisztelni kell.
    S mivel szín igazat írt megerősítem abban amit mondott. A játék gyakran olyan
    meccsekre rakja be a játékosokat, ahol 3 perc alatt 15:2-re győz az egyik oldal.
    Ez amiatt van mert a szerverek nem bírják a terhelést, és felgyorsítják a játékot.
    Grat lecso, jól látod a lényeget. Páncél kikapcsol, találat RNG maximalizálva. Egy lövéstől robban, gyullad minden.
    Egyébként ezeket a nerfelt meccseket is meg lehet nyerni, 3 ember összefog, csinálnak fejenként 4-5 killt.
    Erre egy kék vagy lila játékos képes, lecso nem. :P
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.