Jelenleg

28
látogatónk van

2015. augusztus 31. 08:10

Magyar klánok bemutatása: MGH_

Írta:
(51 szavazat)
22 hozzászólás

MGH_

Magyar Gépiesített Hadosztály


Aki válaszol: AdriennHUN - Parancsnok és _iGhost_

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

(Válaszol: _iGhost_) 2013 nyarán kezdtem el játszani a játékkal. Az egyik barátom mutatta meg. Rögtön egy széleskörű tank arzenál áradat bontakozott ki előttem ami hirtelen le is nyűgözött. Talán nem is a játékmenet, hanem a sok-sok játék adta lehetőség fogott meg és tartott itt.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Az összes tankosztállyal játszottam már. Mivel a Heavy és TD játékmenet nem nyújtott óriási játékélményt, így óvatosan elkezdtem kipróbálni a könnyű harckocsikat is. A sebesség, a mozgékonyság és még sok más számomra előnyösebb tulajdonságú tankok kezdtek el érdekelni. A személyes kedvencek is ebben a csoportban találhatóak, mint például az AMX 13 90, RU 251, T54-Lightweight, M41 Bulldog és  MT-25. A közepes tankok közül az M60 és a BC-25t.

Van kedvenc pályád?

A nyitott pályákon érzem otthon magam. Ha egyet kéne választani, akkor természetesen Prokhorovkára tenném a voksomat, ugyanis egy tankosztály kivételével élvezhető játékmenetet nyújt.

És olyan amit utálsz?

Top 3 a listámon: Windstorm, Karelia, Stalingrad.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Egy ideig dobogós helyen álltam a csapatommal a magyar ESL-en, az AsKing Hungarians-szel. Ugyanakkor a klán segítőjeként és egyik taktikusaként büszke vagyok a klán kiemelkedő teljesítményére CW-n, sok területet sikerült elfoglalni rövid időn belül.

Mikor alakult a klán?

(Válaszol: AdriennHUN) 2015. 06. 26-án alakult (újra).

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Mikor a játékot kezdtem nem terveztem klánhoz való csatlakozást, végül mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom. 2 hónapot voltam egy olyan klánban, ahonnan hiányzott az összetartás. Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok egy új klánt, ahol a legfontosabb dolog az összetartás lesz és persze a jó hangulat. 

És honnan a név?

2015.06.26-án léptem a klánba és lettem parancsnok. A név már adott volt, viszont nem változtattunk rajta, mert a legfontosabb benne van a névben: "Magyar".

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

(Válaszol:_iGhost_) Én azt tanácsolnám, hogy először is tanuljanak sokat, akár videókból, akár elemzésekből, illetve foglaljanak helyet, olyan akadémiákban, ahol részt vehetnek személyesen különböző tréningekben.

Nálatok mik a belépés feltételei?

(Válaszol: AdriennHUN)

 • Minimum 1200WN8
 • Aktivitás
 • Kötelező TS3 használat
 • Tier 6 tankok, lehetőleg: Cromwell vagy T37 és KV-85 vagy T-150
 • Tier 8 tankok
Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Igen vadászunk, bár a megkeresés sem ritka. Toborzó videónk:

{youtubegalleryid=211,3}

Klánélet alatt pontosan mit értesz?

Nálunk a legfontossabb az aktivitás és a kötelező ts használat. Fő tevékenyégünk a Tier 6 cw, remélem továbbra is sikerekkel. Továbbá rendszeres Erőd csaták, de természetesen kell néha egy kis komolytalanság és játék, amire a Gyakorló csaták a legalkalmasabbak.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Szeretnénk, ha elérnénk a maximum létszámot aktív játékosokkal és közös erővel azon dolgoznánk, hogy még sikeresebbek legyünk, elsősorban a cw térképen.

Utoljára frissítve: 2015. augusztus 31. 08:22

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  yuron2
  • Tankos
  · 7 éve
  Igen,elolvastam a lényeget. Előző hozzászólásomat ettől még fent tartom,különösen az 1 és 4 pontot.
  Sok sikert nektek is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Banzin
  • Tankos
  · 7 éve
  Ha a fórum hozzászólást elolvastad, akkor látod, hogy mik az elképzelések.

  1. A klánt azért hoztuk létre, hogy azoknak nyújtson lehetőséget akik kicsi klánban vannak és érzik, hogy sehogy sem jutnak előrébb. A magyaros csökönyösen a megszokotthoz ragaszkodó hozzáállásnál csak annyi kell, hogy a klántagok belássák, hogy akárhogy is próbálkoznak, sajnos a továbblépés szinte lehetetlen. (Mi a GYIK-kel kezdtük, voltunk mi is 100-an, és voltunk mi is CW-n, csak ott szembesültünk vele, hogy a 100-ból nem jön össze 15 emberke, vagy ha megvagyunk nincs normális tankállomány, stb. Mi is írtunk bemutatkozót erre az oldalra és senki sem jött.) Annyi a dolog nyitja, hogy hírnév kell, de azt csak olyan tagokkal lehet elérni, akik tényleg akarnak játszani, és nem csak kikapcsolódásra használják a játékot...
  2. A rangok kiosztása egyszerű. A parancsnok névleges hatalommal bír. Az új tagok automatikusan megkapják az előző klánjukban betöltött szerepet. A hierarchia nem változik csak a logo és a név.
  3. Szabály összesen 2 van. AKTÍV játék és TS használat. WN8 meg hasonlók nem érdekesek, hiszen az egy pillanatnyi állapot és mindenki tud fejlődni.
  4. Az első pontban leírtam a lényeget. (Lehet egy klán akár 100 tagos is, ha abból az aktív játékosok száma alig éri el a 15-20 főt. Előbb utóbb a klánban elindul a elégedetlenség, csoportos kirúgások, a "majd én megmutatom" hozzáállás. Azt is észrevettük, hogy akik aktívan játszanak egy klánon belül már annyira összeismerkedtek, hogy szinte barátnak mondhatók, ezért egyedül nem mernek lépni. Ha az egyik menne komolyabb klánba de a többi statisztikái nem megfelelő, akkor kénytelen maradni és lenyelni a békát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  yuron2
  • Tankos
  · 7 éve
  Ez egy jó dolog csak ezzel is van probléma sajnos:
  1. Ki olvadjon össze kivel? (ki adja föl a klánját,talán ez a legkritikusabb rész)
  2. Rangok kiosztása összeolvadásnál
  3. Kicsi klánok aktívan játszó játékosainak nem biztos hogy minden esetben megéri az új szabályokhoz,parancsnokokhoz való alkalmazkodás.
  4. Persze valamit valamiért..de többségben vannak azok a klánok akik befogadnának mintsem beolvadnának valahová.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Banzin
  • Tankos
  · 7 éve
  Bocs, hogy belepofázok.

  Anno kirepült egy ötlet, amit sikerült is félig meddig végrehajtanunk. A lényege az volt, hogy a kicsi klánokból az aktívan játszó játékosokat összetereljük egy klánba, ahol tudnak érvényesülni és nem függnek az alkalmi, kezdő és magányos harcos szerepet játszó klántársaktól. Sajnos az egyik törzstag és klánja meggondolta magát és maradtak a posványban, de sikerült 3-4 klánból az embereket összekapnunk.
  A dolog működik! Minden este sikerül nyomni valami közösségi dolgot. A klánban összesen vagyunk 17-en és ebből a mindennapi dolgok ellenére mindig összejön ami kell!

  A teljesítmény? Indulásnál 70% win, de nálunk is csúszik a dolog lefelé, a tagoknak meg kell tanulni együtt játszani, megfelelő tankokat beszerezni, legénységet húzni, stb.

  Esetleg ezt olvasd el: [url]http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/magyar-klanok-topikjai/62-jelentkezes-klanba?start=2460#144583[/url]

  Nem sorozni szeretnék, hanem a problémára megoldást ajánlani!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _iGhost_
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Serious_Threat"]Én sem érem el a saját teljesítményem által kiszabott követelményeim
  Mellesleg sok sikert ...
  [/quote]

  Megértelek, hogy jaj még egy "tomato" klán, úgyis van már rengeteg, de nagyobb eredményt nem tudnak felmutatni. Tisztában vagyok azzal is, hogy miért van ennyi magyar klán. Meg ugye mindenki okosabb a másiknál, de sajnos ez így fog maradni, nem tudjuk megváltoztatni az emberek gondolkodását. Reméljük az OBI , VAD vagy a többi jobb magyar klán összekapja magát és megközelítik a Zwackot jobban. Egyébként iGhost ide vagy oda (nem tudom már hogyan írtad) próbálok erősebb zöld játékosokat faragni belőlük, már rengeteget tanultak és lelkesek, látom az igyekezetet és a teljesítményük CW-n első találkozásunk óta óriásit növekedett, mert nyitottak. :-) Te is tudod, hogy akárkiből nem lesz olyan játékos, mint pl. Te. Ahhoz nyitottnak kell lenni a játék felé és nem csak ész nélkül nyomkodni a csata gombot.

  A stat követelményről pedig annyit, hogy mi is fejlődni akarunk klán szinten. Egyébként félre tekintve a 6-os tiertől 70% -os winrate-ünk van, ami leromlott 60%-ra mert túl sokan támadtak egyszerre, vagy én tettem le sok támadást, ahova nem tudtunk bemenni az auto-lose.

  No offense :-)

  *Szerkesztve*

  Szerinted mi lenne a megoldás a magyar klánokat illetően?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat
  • Tankos
  · 7 éve
  Én sem érem el a saját teljesítményem által kiszabott követelményeim
  Mellesleg sok sikert ...
  [i][...moderálva - hülyeségeket írsz, vedd már észre - Jacktor...][/i]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  imi321
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Serious_Threat"]kicsit érdekes, hogy a parancsnok nem felel meg a klán felvételi követelményének...

  [quote]Minimum 1200WN8[/quote]
  [url]http://wot-life.com/eu/player/AdriennHUN/[/url][/quote]
  Viola sem éri el a mi követelményeinket. Magasságos Generalisszimusz Hami sem- áldassék a neve- Husi sem a vadból.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Banzin
  • Tankos
  · 7 éve
  Sok sikert!

  Majd kooperáljunk, idővel mi is megyünk a mapra. Gyűjtögetjük a mapra készülő klánokat, így egy komolyabb megbeszélés után esetleg lehetne értelmesen összefogva landolni.

  A fókával meg ne foglalkozzatok, Ő ilyen. A múltkorában engem is megtalált, beszélgettünk egy jót, azóta barátok vagyunk csak ő tagadja. 8)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • Kiképző
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Serious_Threat"]kicsit érdekes, hogy a parancsnok nem felel meg a klán felvételi követelményének...

  [quote]Minimum 1200WN8[/quote]
  [url]http://wot-life.com/eu/player/AdriennHUN/[/url][/quote]

  Hami?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  synalgia
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Serious_Threat"]kicsit érdekes, hogy a parancsnok nem felel meg a klán felvételi követelményének...

  [quote]Minimum 1200WN8[/quote]
  [url]http://wot-life.com/eu/player/AdriennHUN/[/url][/quote]

  Remélem nem baj, ha figyelmen kívül hagyom a kommented. Tudod minden közösségi és fórum oldalon vannak olyanok, mint te: imádnak a kákán is csomót keresni. Egyébként pont nemrég olvastam egy jó cikket az interneten trollkodókról, ajánlom figyelmedbe: http://www.sikerado.hu/eletmod/2014/10/09/Lebuktak_Pszichopatak_a_trollkodok
  ui: Biztosan lehet kezeltetni
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.