Jelenleg

24
látogatónk van

2015. július 20. 13:54

Steel Hunt játékmód

(22 szavazat)
20 hozzászólás

A 9.9-es verzióban elérhetővé vált a Steel Hunt játékmód is. Az egyik legfontosabb dolog amit erről a módról tudnotok kell, hogy itt nem a hagyományos csapat vs. csapat felállással fogtok találkozni, de íme a részletek:

Célok

Az elsődleges cél, a többi játékosnál/szakasznál több győzelmi pont megszerzése a csata végéig. Pontokat olyan feladatok teljesítésével lehet szerezni, mint pl. zászló foglalás vagy tankok kilövése.

Formátumok

A Steel Hunt mód annak alapján választ formátumot, hogy az MM milyen csapat felállásokat érzékel. Ennek megfelelően ha ezt a módot játszod, három csata formátummal találkozhatsz majd Icebound és Ghost Town térképeken, melyek szabályai és elrendezései eltérnek majd egymástól.

Kevert formátum

4 szakasz és 4 szóló játékos harcol egyszerre. A csaták "mindenki mindenki ellen" szellemben zajlanak. Egy három fős szakasz vagy egy szóló játékos minősül harci egységnek. Az a szakasz vagy szóló játékos győz, mely először eléri a 100 győzelmi pontot vagy a legtöbb győzelmi ponttal rendelkezik a csata végén. Győzelmi pontok az alábbiakért járnak: sebzés, kill, zászló szállítása/visszahúzása. Ezek mértéke a következő:

  • Szakaszoknál: 5 pont/zászlószállítás, 3 pont/1000 sebzés, 1 pont/kill.
  • Szóló játékosoknál: 5 pont/1000 sebzés, 5 pont/kill, 1 pont/zászló visszahúzás.

Szakasz formátum

4 szakasz vesz részt a csatában. Ezek a csaták is "mindenki mindenki ellen" szellemben zajlanak. Az a szakasz győz, mely először eléri a 100 győzelmi pontot vagy a legtöbb győzelmi ponttal rendelkezik a csata végén. Győzelmi pontok az alábbiakért járnak: sebzés, kill, zászló szállítása. Ezek mértéke a következő:

  • 5 pont/zászlószállítás, 3 pont/1000 sebzés, 1 pont/kill.

Szóló formátum

12 szóló játékos vesz részt a csatában, mely ugyancsak "mindenki mindenki ellen" formátumban zajlik. Itt már nincsenek viszont zászlók, így győzelmi pontokat kizárólag sebzéssel vagy kill-el lehet majd szerezni. Az a játékos győz, aki először elér a 20 pontot vagy a legtöbb ponttal rendelkezik a csata végén. Győzelmi pontok az alábbiakért járnak: sebzés, kill, zászló szállítása/visszahúzása. Ezek mértéke a következő:

  • 1 pont/1000 sebzés, 1 pont/kill

Speciális járművek

A Domination módhoz hasonlóan itt is speciális járművekkel lehet majf belépni ebbe a módba: Bat.-Châtillon 25 t (D), IS-7 (D), Leopard 1 (D), T57 Heavy Tank (D) és Object 268 (D). Ezen tankok harci paraméterei megegyeznek normál megfelelőikével és mindenki ingyen megkapta őket a verzióváltással. Ha ezzel a játékmóddal szeretnél játszani, nincs más dolgot mint ezen tankok közül kiválasztani egyet és simán a Csata gombra nyomni.

Korlátozások és újraéledés

Amikor járműved megsemmisül, 10 másodperc áll rendelkezésedre hogy válassz egy másik járművet a megjelenő listából. Ugyanazt a járművet nem választhatod majd, mivel 30 másodperc a tank javítási ideje.

Javítási pontok

A térképeken több olyan zóna is el van helyezve, melyekbe beállva megjavíthatod a tankodat és lőszerrel is feltöltheted azt. Az aktiváláshoz nincs más dolgotok, mint beállni a térképen sárga körrel jelölt zónákba. A zónáknak azonban újra kell töltődniük használat után, szóval a többi játékos tevékenykedését is figyelni kell majd.

Harci tartalékok

Steel Hunt módban, megszerzésük után a következő harci tartalékok állnak majd a rendelkezésedre:

  • Artillery Strike: Tudjátok mit jelent...
  • Airstrike: Megszórja egy célzott bombázással az általad egérrel kijelölt területet.

Ezekért a harci tartalékokért azonban először meg kell dolgoznia mindenkinek ebben a játékmódban. A Steel Hunt csatákban szerzett kill-ek és sebzések folyamatosan töltik majd fel ezen fogyóeszközöket. Ahogy a feltöltés elkészül, a fogyóeszközök már rendelkezésre is állnak. Használatukhoz nyomd meg a 7-es vagy 8-as gombot, majd jelölt ki a támadni kívánt területet.

Utoljára frissítve: 2015. július 20. 14:55

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    viktor9421
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="milkafiu"]Szerintem meg pont hogy a sok lúd disznót győz elve érvényesül. Egy kört mentem vele próbaképpen, rögtön az elején kiszedtek.
    Ebből köszönöm szépen nem kérek, meghagyom a mazochistáknak.
    Kár, hogy nem lehet kikapcsolni teljesen ezt a játékmódot, értem itt azt, hogy a legénységet ne pakolja bele a barakkba automatikusan (eladáshoz hasonlóan inaktiválni lehessen a tankot, a legénységet meg egyben kukába tenni).[/quote]

    szerintem be lehet állítani a garázsban hogy az 5 tankot ne mutassa
    amúgy szerintem jó a mód, és nem a sok lúd disznót győz elv lép érvénybe, mivel a sok lúd egymást is ki akarja lőni, tárasok dominálnak főleg és néha érdemesebb várni a lövésekkel ha látsz 2 másik embert harcolni, ha kellően alacsony hp-n vannak lelopod a killt, ha tárazol bemész a javítóba hogy 40 sec helyett 5 sec alatt betöltsön a tank, kitárazol, aztán a másik javítóba mész és így tovább, nekem ez az esetek 70%-ában jól szokott elsülni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    milkafiu
    • Tankos
    · 8 éve
    Szerintem meg pont hogy a sok lúd disznót győz elve érvényesül. Egy kört mentem vele próbaképpen, rögtön az elején kiszedtek.
    Ebből köszönöm szépen nem kérek, meghagyom a mazochistáknak.
    Kár, hogy nem lehet kikapcsolni teljesen ezt a játékmódot, értem itt azt, hogy a legénységet ne pakolja bele a barakkba automatikusan (eladáshoz hasonlóan inaktiválni lehessen a tankot, a legénységet meg egyben kukába tenni).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    harassin
    • Tankos
    · 8 éve
    Pont hogy nem baromság.
    Végre van egy free for all játék mód is a magányos farkasoknak, imádom cumiztatni a sok barmot
    (Kis szabad tevékenykedés is van benne nem mindig a kötelező útvonalakon kell menni, meg alkalmazkodni a sok hülyéhez a randomban ha nem mennek egyik oldalra kénytelen vagyok védeni egyedül ha nem akarom h idő előtt befoglaljon az ellen...)

    Szóval full komoly! Érvényesül az aminek mindenhol kéne: az erős uralkodik, aki hülye az haljon meg!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Alex0303
    • Tankos
    · 8 éve
    Ez egy baromság, nehezen átlátható szabályok, pontosztás, pláne ha szakasz nélkül játszol akkor meg élvezhetetlen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Grievous
    • Tankos
    · 8 éve
    A múltkor megmaradt, gondolom most is meg fog. Max kirúgod őket, hamar megvan az
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    taki791
    • Tankos
    · 8 éve
    Üdv. Nekem volt olyan csatám, hogy én egyedül vs szakasz..... na ezek kb. megálltak azon a ponton, ahol a játék berakja a tankomat a csatába..... 4szer lőttek ki úgy, hogy lőni sem tudtam.....baromi izgalmas volt. Ellenben ha szakaszban játszik az ember, ott már kicsit jobb a helyzet, de nem lett a szívem csücske.
    Ha a játékmód vmikor kikerül, vajon a legénység meg fog maradni? Mert ha nem, nincs sok értelme húzni őket, ha meg maradnak nincs ennyi helyem a garázsban (tudom, hogy akkor is beférnek, csak a többit legénységet nem fogja engedni cserélni).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus
    • Tankos
    · 8 éve
    Sziasztok!
    Nekem a másik csata mód jobban tetszett,amikor csapatban voltunk,a mostanit próbáltam,ahol még nincs zászló,de szerintem rohadt nehéz,kiszúrnak egy játékost,és 3-an mennek rá,plusz amikor kilőnek,és egy másik tankkal mehetsz újra van,hogy olyan helyre dob vissza a játék,hogy többen is vannak,akkor megint téged szednek ki ,még mielőtt elindulnál.Ez a fajta csatamód már tele van variálna.Legalább egy skilles legénységet kaptunk volna akkor még örülnék is,mert legalább másik tanba át tudnám rakni,egy jó használható legénységet,és nem kéne szenvedni,hogy elérjem a 100%-ot vele.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Long Johanny
    • Tankos
    · 8 éve
    Én ki sem próbáltam és nagy valószínűséggel nem is fogom. A barátaim, ismerőseim közül sem tetszik senkinek. A szabályrendszere is eltántorít a dologtól. Rémlik egy filmnek a címe is - Éhezők viadala.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    viktor9421
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="Varadinum78"]Mind az 5 tankot felszereltem eszközökkel, elképzelhető, hogy az event végen repül 150 arany, vagy ami még rosszabb megsemmisülnek a felszerelések?[/quote]
    szerintem automatikusan lejönnek a tankokról és nem kerül aranyba, az előzőnél is így volt asszem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tomax96
    • Tankos
    · 8 éve
    Egyszer próbáltam. Egyedül voltam,és az egész körben én sebeztem a legtöbbet (több mint 14K),de xp-ben nem lettem túl jó. Nem is szereztem elég sok pontot. Táras tankokkal mentem csak. Elég idegesítő amikor többen jönnek. Szerintem jobb volt az előző mód.

Kapcsolódó elemek

  • Visszatért a becserélés! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a veterán járműveidet újakra cseréld be, és sok aranyat spórolj.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.