Jelenleg

14
látogatónk van

2015. június 2. 11:20

Domination játékmódhoz kapcsolódó esemény (event)

Írta:
(13 szavazat)
56 hozzászólás

A ma indult új játékmódhoz egy event is kapcsolódik, melynek további részleteiről (zászlófajták, respawn rendszer, legénységi XP, játék mechanika) a cikkben olvashatsz:

Domination

A verseny két fő részből (stage) áll és mindkét rész saját alapszabályokkal és csapatformátummal rendelkezik:

SzakaszDátumZászlók számaTérképek és csapat formátumok
1 Június 2-16 1 zászló/térkép Ghost Town (10vs10)
Sand River (15vs15)
Icebound (15vs15)
Mines (10vs10)
2 Június 16-30 4 zászló/térkép Ghost Town (10vs10)
Icebound (15vs15)
Himmelsdorf (10vs10)
Karelia (15vs15)

A eventen a domination játékmód 3 speciális tankjával lehet részt venni, mely járműveket mindenki megkapja ahogy a verseny aktiválódott:

 • AMX 50 B (D)
 • Object 140 (D)
 • T110E5 (D)

A cél, az ellenséges csapatnál hamarabb összegyűjteni a kívánt győzelmi pontokat, vagy több pontot összegyűjteni náluk a csata ideje alatt. Egy csata 10 percig tart, de ha az egyik csapat hamarabb összegyűjti a meghatározott számú győzelmi pontokat, akkor az azonnal győzni fog. Győzelmi pontokat zászló foglalással vagy az ellenséges tankok kilövésével lehet szerezni. Egy tank kilövéséért 1 pont jár, míg a zászlófoglalásért változó pontszám, mely függ a térképtől és hogy melyik stage-ben zajlik a csata.

SzakaszCsapatformátum a térképenZászlófoglalás pontszámaGyőzelemhez szükséges pontszám
1 10v10 1 zászló = 35 pont 100
15v15 1 zászló = 50 pont 150
2 10v10 1 zászló = 10 pont 100
15v15 1 zászló = 15 pont 150

Különleges kitüntetés: Domination Hero

Ezt a kitüntetést mindenki megkapja, aki legalább egy csatát megnyer ebben a játékmódban.

A kitüntetés csak egyszer szerezhető meg.

Részletek és játékmechanika

A zászlókról

Csata közben fel tudod venni és át tudod mozgatni (magaddal) a zászlókat. A zászlók felvétele automatikusan megtörténik, ahogy a járműved hozzáér. Miután felvetted a zászlót, át kell azt vinned egy kijelölt lerakó pontra. Ha ezt megtetted, a csapatod bizonyos mennyiségű pontban részesül és ezzel egy időben a zászló automatikusan visszakerül a kiindulási helyére.

A zászlók speciális zónákban lesznek elhelyezve a térképeken. A tank, amely felvett egy zászlót, külön meg lesz jelölve a térképen: helyét és mozgását egy speciális mutató jelzi majd a kistérképen. Ha kilőnek egy zászlóhordozó tankot, a zászló leesik. Ha ez megtörténik, korlátozott ideig bármely más játékos képes lesz a leesés helyéről felvenni a zászlót és tovább vinni. Az újbóli zászlófelvétel időkorlátjának lejártakor a zászló automatikusan visszakerül eredeti helyére.

Az event ideje két két különböző típusú zászló lerakó hely lesz:

 • Az egyik típusnál egy közös lerakóhely lesz a térkép közepén, melyet mindkét csapat használhat majd.
 • A második típusnál mindkét csapatnak 2 db saját kijelölt lerakó helye lesz, melyet kizárólag az adott csapat használhat majd.

Újjáéledés (respawn)

A zászlófoglalás mellett egy másik nagyon fontos dolog, hogy kilövését követően minden játékos egy új járművel azonnal visszatérhet a csatába. A tank kilövésekor megjelenik egy menü, mely segítségével kiválasztható a jármű, amivel vissza akarunk térni a csatába:

Az új tank kiválasztására 10 másodperc áll rendelkezésre, a kilőtt tankot pedig 30 másodpercig nem lehet újra használni. Az újraéledések száma nincs korlátozva. Újraéledéskor a kiválasztott tank teljesen fel lesz töltve lőszerrel és fogyóeszközökkel, annak megfelelően hogy hogy állította azt be előtte a garázsban a játékos.

Javító és utánpótlás zónák

A térképeket lesz bizonyos számú olyan zóna is, ahol lehetőség nyílik a tank javítására illetve lőszerrel történő újratöltésére is.

A javítás/feltöltés aktiválásához a játékosnak mindössze be kell állnia a megfelelő ikonnal jelölt sárga körbe és 5 másodpercen belül (anélkül hogy sebzés érné) aktiválódik is a funkció. Ha a tank megsérül, az 5 mp újrakezdődik. Ezeknek a zónáknak 1 perces befagyasztási ideje van, azaz várni kell 60 másodpercet, mielőtt újra használni lehet őket. Az 1 perc minden játékosnál egyénileg számít, azaz akár többen is tudják használni egyszerre ezeket a zónákat.

Gazdaság

XP és kredit az olyan aktív akciókért kapható majd az event-ben, mint felderítés, sebzés, zászló foglalása és szállítása.

Legénység

A speciális tankokat 100%-os legénységgel kapjuk meg. Ettől függetlenül persze kicserélhető a legénység egy már képzettebb (és azonos nemzethez tartozó) másik legénységre, de ekkor ne felejtsd majd el őket átképezni az adott tanktípusra. Mindkét stage-ben ugyanaz a legénység lesz használva és mikor az event befejeződik, a legénységi tagok bekerülnek a barakkba (ha nem lesz hely, átmenetileg akkor is kapnak barakkhelyet). Ezt a legénységet át lehet majd képezni bármilyen - hasonló nemzetiségű - más tankra is, de alapesetben az alábbi járművekre lesznek kiképezve az event után:

 • AMX 50 B (D) -> AMX 50 B
 • Object 140 (D) -> Object 140
 • T110E5 (D) -> T110E5

Felszerelések és fogyóeszközök

A speciális tankok bármilyen felszereléssel és/vagy fogyóeszközzel felszerelhetőek, akárcsak normál társaik. Az event végeztével minden felszerelés ingyenes lekerül a tankokról és bekerül a raktárba. A prémium lőszer ára ugyan itt is drágább lesz, azonban a normál lőszerek ára kevesebb lesz mint a normál csatákban. Továbbá az utánpótlási pontokon történő feltöltés sem fog járni semmilyen plusz költséggel.

Gyorsított legénységi képzés

Mindhárom járművön azonnal bekapcsolható a gyorsított kiképzés, azonban ha ezzel nem élünk, akkor az így felhalmozódó XP az alábbi járműveken fog majd megjelenni az event után:

 • AMX 50 B (D) -> Renault FT
 • Object 140 (D) -> MS-1
 • T110E5 (D) -> T1 Cunningham

Egyéb

A játékmechanika ugyanolyan lesz, mint bármely más játékmódban. A három jármű karakterisztikája teljes egészében megegyezik majd a normál társaikéval (értsd: T110E5 (D) pont ugyanolyan lesz mint a T110E5).

Az esemény végeztével mindhárom jármű törlésre kerül (a velük kapott garázshelyekkel egyetemben).

A térképek sorsolása véletlenszerű, mind a négyre 25% eséllyel dob majd be az MM.

Utoljára frissítve: 2015. június 2. 12:33

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gmaster0o0
  • Tankos
  · 8 éve
  erdekes ez a domination. atraktam a 140bol a 140be a legenyseget es a BIa nem mukodik... meg hiaba sebzek 12k annyi xpt kapok mint a 3k sebzo tomato.
  de nekem jol hozza a penz, persze nem prem tank de ha tudom huzni a legenyseget es 50k kapok koronkent akkor szerintem ez kurva jo.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  thompi
  • Tankos
  · 8 éve
  durva, h itt is van aki full golddal lő... nekem persze mind1, ő tudja, nem az én kreditem, csak furcsa
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  remiasa
  • Tankos
  · 8 éve
  A modok miatt van!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  imre61
  • Tankos
  · 8 éve
  [quote name="Ferenc72"]Sziasztok.
  A segítségeteket szeretném kérni. Ha kilőnek és kiválasztom a következő tankot az láthatatlan és nem tudok vele mozogni, valakinek van ötlete hogy mi lehet a probléma? Választ előre is köszönöm.[/quote]
  Nálam is ugyan ez a probléma.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  remiasa
  • Tankos
  · 8 éve
  Úgy látom nem csak nekem tünt fel hogy ez a mod pénztárca üritő. :lol:
  [quote]TivadarToth
  Valaki mondja már el ennek mi értelme van? Eszetlen rohangálás meg puffogtatás.[/quote]
  A lényege az volna hogy megszerezzük a zászlót és az ellenfél mögöt lévő bázisra vigyük ahányszor csak tudjuk." futball"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  TivadarToth
  • Tankos
  · 8 éve
  Valaki mondja már el ennek mi értelme van? Eszetlen rohangálás meg puffogtatás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32
  • Tank elemző
  · 8 éve
  .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dred07
  • Tankos
  · 8 éve
  Ritka értelmetlen egy dolog ez! Ráadásul még deficitet is termel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zolti77
  • Tankos
  · 8 éve
  [quote name="viktor9421"]

  [quote name="jaffamano"]sziasztok! nahogy ecer pozitivan is megnyilvánujak eröl a játékrol,mert,hogy az utobi idöben elég lehuzoan ellet rontva ez a játék.
  nos nekem hihetetlenül tecik ez a csatamod..
  elöszöris nyomulhatok 3 db-10es tankall. és ha ügyesvagy még pluszba is kijöhec vele kredit téren.. nemtulsokal de voltak 7-10ezres3kredit hozamaim is.. ha vesztesz ha nyersz ha elég sebzést kiosztasz 3ba jösz ki egyébként meg kiörjöngheted magadbenne tök buli az egész itt nemhaszonra hajt az ember kredit vagy xp.. meg nem megy az anyázás,hogy jajj noob... vesztünk.. senki nem statol.. és nincs aranylöszer használatsem szépen belehet löni mindegyik tankot..semi huncutkodás vagy bunkoskodás nincsen.. ecerüen nem ugykell be meni a csatára,hogy nyernünk kell hanem csak lövöldözni..spontán fun kikapcsolodás.. nekem nagyon tecik [/quote]


  lennél szíves azt megtenni, hogy normálisan írsz? ékezet nem zavaró de ez a "tecik" meg "jáccok" és "eccerűen" hihetetlenül zavaró[/quote]
  Nyugi most ez tetszik neki pár év és majd a csajok/pasik fene tudja
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dodge94HUN · 8 éve
  Szerintem fun, nem látok több retardot, mint randomban (mondjuk nincs XVM), csak értelme tényleg nincs.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.