Jelenleg

30
látogatónk van

2015. április 14. 09:16

Magyar klánok bemutatása: THDK

Írta:
(29 szavazat)
66 hozzászólás

THDK

Tőr Hegye Döfni Készül


Aki válaszol: gdavid093 - Toborzó tiszt

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2014 novemberében kezdtem el játszani, mikor meglett az atomerőmű (új gép), pár haverom invitálásra elkezdtem én is tankozni. Tehát új vagyok még viszonylag, 3 ezer csatával a hátam mögött.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Nagyon szeretem a német heavy ágat, a szovjet heavy-ket és az amerikai TD ágat. De az egyik kedvenc járművem, amivel a legjobb statom is van, az az M6. Az elején utáltam, aztán az egyik kedvencem lett! :)

Van kedvenc pályád?

Éppen attól függ milyen típusú tankban ülök, de nagyon szeretem El Halluf-ot.

És olyan amit utálsz?

Stalingrad, Fishermans Bay.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Mivel sok közül nem tudok válogatni, a Radley-Walters medálomra, amit egy nagyon jó meccsen szereztem meg. De ez mellékes, sokkal inkább büszke vagyok arra, hogy látom magamon a fejlődést és hogy egyre jobban tudom kivenni a részem a csatákból!

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Nem vagyok az alapító tagok között. Pár száz csatám volt, mikor az egyik randomban találkoztam nero939-vel, az akkori toborzó tiszttel (most is az, csak már ketten látjuk el ezt a feladatot), aki megkérdezte van-e kedvem csatlakozni. Igent mondtam, a klánon belül megismertem a többieket is, közülük sokan személyesen is ismerik egymást régóta. Rendesek, közvetlenek, tehát könnyen ment a beilleszkedés és hamar kialakítottunk egy jó kis baráti kört! Az ötlet onnan jött, hogy a srácok szerettek volna egy saját klánt, és egy jó haveri/baráti kört összehozni, ami sikerült is!:)

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Szerintem először is el kell dönteni, milyen klánt szeretnél. Komoly klánt (ESL, CW), ahol jó játékosok vannak és magas a mérce, vagy egy ún. fun klánt, ahol a szórakozás a fontosabb. Ha komoly klán a cél, meg kell ugrani a mércét, ha fun klán, csak add önmagad.

Nálatok mik a belépés feltételei?
 • Aktív játékosokat szeretnénk soraink közt tudni, ha nem is napi szinten, mert mi sem mindig vagyunk fent, de azért heti rendszerességgel "illendő".
 • WN8 tekintetében 800 az alsó határ, bár teszünk kivételt.
 • TS használata kötelező, a mikrofon nem, de jó ha van az is.
 • Tier 6-os tank (felszerelve, fullozva), 8-as előny ha van.
 • Életkor tekintetében nem vagyunk szigorúak, de azért nem gyerekek jelentkezését várjuk, tekintettel arra, hogy 20-40 év között mozgunk.
 • Felvétel előtt, ha lehetséges, TS-en van egy kis beszélgetés a leendő tagokkal, itt kiderül az, hogy mi szeretnénk-e őket, ők pedig minket. Ez nem vizsga, egy kötetlen beszélgetés.
Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Játékon belül már annyira nem jellemző, sőt. Facebook-on a WOTMP-n is fent vagyunk, van blogunk (http://wot-thdk-clan.blog.hu) és itt is hirdetjük magunkat, így találnak ránk a játékosok, emellett haverok, ismerősök is csatlakoznak.

Ha valaki csatlakozni szeretne hozzátok, kihez forduljon?

Alpenfestung2014, Odinn27, gdavid093, minket keressen meg a játékban. E-mail-t is írhat a következő címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Klánélet alatt pontosan mit értesz?

Szakaszozni napi szinten szoktunk, Strongholdozni hétvégente, ritkán hétköznap. Ha van rá igény, a gyakorló is megoldható, a CW még várat magára bőven! :)

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Jó kérdés! :D Szeretnénk CW-n részt venni, de ha nem jön össze egyhamar, akkor sem dől össze a világ. A lényeg nekünk a jó hangulat, és a szórakozás.

Utoljára frissítve: 2015. április 14. 09:24

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  godnomad
  • Tankos
  · 7 éve
  ment email nektek
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sunhair
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="szzsolti"]Még annyit hozzáfűznék a dologhoz hogy attól mert nem epic játékos egy parancsnok még lehet jó stratégiai érzéke,sőt!
  Lehet hogy adott tankokkal nem olyan jó a statja de tudja vezetni az emberkéket mert pl sok videót nézett taktikáktól itt-ott.
  Ezért nem kell leszólni senkit....[/quote]

  Féligazság...A stratégiai érzék nem minden...Az Epic mindig is jobb lesz, mert tudja mire képes a tank..tudja mit tud...a végletekig kihúzta az adott tankból amit lehetett jobbam használta..többet sebzett..Ha pedig jobban ismered a tankokat mint akik benne ülnek a kezed alatt vagy legalább annyira akkor jobb leszel közepes stratégiai érzékkel mint egy zseni aki viszont csak félig ismeri a tankokat van amiről gőze sincs...stb
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szzsolti
  • Tankos
  · 7 éve
  Még annyit hozzáfűznék a dologhoz hogy attól mert nem epic játékos egy parancsnok még lehet jó stratégiai érzéke,sőt!
  Lehet hogy adott tankokkal nem olyan jó a statja de tudja vezetni az emberkéket mert pl sok videót nézett taktikáktól itt-ott.
  Ezért nem kell leszólni senkit....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cyberdine_t800
  • Tankos
  · 7 éve
  Valóban sok klán van,bár sztem az "uralkodó kakasok" félreértelmezik a hatalmat mert nem tudják hogy mi az!Ahogy Sheep is mondta 3-4 klán fúziója sokkal nagyobb hatalommal ruházná fel őket,több SH és Cw,nem beszélve arról hogy ez esetben valóban aktív játékosokról van szó akár komolyabb terület szerzési és megtartási lehetőségük lenne.Persze amiről beszélek az csak a jéghegy csúcsa de egy interjút úgy kezdhetne:"xy klán parancsnoka vagyok jelenleg 6 területünk van a global mapon már 3.hónapja blablabla"Reális dolog mert nem csak unicum stattal rendelkező klánok vannak a mapon/ami a játékosokat illeti/De a fúzió már az SH-t és CW-t is komolyabban érintené hogy a reálisabb céloknál maradjak.Személy szerint ezt veszem hatalomnak,nyilván mindenhol szükség van egy jó vezetőre de az nem minden esetben a commander!itt most az FC-re gondolok mielőtt valaki belekötne/a lényeg amíg csak azt nézik hogy valaminek névleg a "parancsnoka" vagyok és "hatalmam" van ez nehezen fog megvalósulni!Kicsit általánosítottam ezért elnézést kérek!Nálunk is éppen most volt tavaszi nagytakarítás de még mindig felesleges emberek vannak a klánban szerintem,ezt el is mondtam és tudomásul vették,szerencsére én csak közlegény vagyok hatalom nélkül különben nagyobb lett volna a vérengzés : : ops:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dodge94HUN · 7 éve
  [quote name="pitzen"][quote name="3g0_L3g02 "]
  teljes mértékben igazad van csak tomatók vannak benne ,így szerintem nem éri meg azt a 2500 goldot amit eddig ráköltöttek :-P Ja igen például magyaroknál több a tomato mint a lengyeleknél és mégis a lengyelek vannak szidva ( ez is ide tartozik vmilyen szintan) miért nekem sok ideig lengyel commanderem volt és jobb volt vele a játék mint a cyka magyarokkal .....[/quote]

  ...és akkor mi van? Attól, hogy te vérprofi vagy a kezdetektől... ja, nem is, ez csak egy reroll acc... :P őket sokkal többre becsülöm, mert felvállalják a szerényebb tudásukat ellentétben a /reset acc/reroll - statpadder észosztókkal... Persze, nem éri meg a 2500 goldot, főleg olyan embernek, akinek még van nyári szünet /ezért mondjuk irigy vagyok/, és anyuciék tolják a minimálbéres "fizut".... Arányaiban lehet, hogy több a tomato a magyarok közt, viszont darbra biztosan nem, talán lehet, hogy ezért nem vagyunk még "siemkák"? (ülj le, matek egyes!). Jesteś najlepsza, dobra gra! :P[/quote]

  De még ha normális reroll lenne, nem ilyen harmatgyenge Egy, max két tankkal tud valamelyest játszani, minden mással baromi gyenge.
  Serious_Threat, na ő a reroll és tudja is, hogy hogy kell játszani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rezsi70
  • Tankos
  · 7 éve
  Pls ne legyen pofozkodás, mert akkor törölni kell! :-)
  Jacktor meg nagyon pocsékul fizeti a moderátorokat! :-x :lol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • Kiképző
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Black_Sheep_01"]
  @Ególegó: látom, hogy továbbra is népszerűséged növelésére törekszel. Javaslom, hogy hagyd el ezeket a "cyka" magyarokat, és keress egy jó lengyel fórumot, ahol szívesen látnak. Az általad leírtakat legalább annyira fogják tudni értelmezni, mint ezek a "cyka" magyarok...[/quote]

  Gondolj bele, hamarosan kiengedik a szülei a ketrecből és itt fog sétálni közöttünk.
  Mondjuk pont azon röhögtem, hogy ha így gondolkodik, akkor ő pont egy Cykafattya (A nagy füzet 2013' -magyar film).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Tankos
  · 7 éve
  @Hun_Sector: orbitális butaságok közé azért kevertél némi igazságot is.
  A kezdő klánoknak nagy szüksége van a reklámra, hogy aktív csapattagokat toborozzanak, mert enélkül nem léphetnek előre. Miért ne tehetnék meg ezen az oldalon? Többek között erre való.
  A játéktudást úgy számonkérni/elvárni másoktól, hogy Te szinte csak TD-vel nyújtasz értékelhető teljesítményt, elég ostoba dolog.

  Amiben viszont egyet kell, hogy értsek veled: totál felesleges minden héten új klánt alapítani, majd spam-elni minden létező fórumon a toborzószövegeket. Lassan 500 környékét közelíti a magyar klánok száma, ebből 430 el sem éri a 35 fős létszámot. Minek ennyi klán? Egy korábbi klánbemutató alatt már vitatkoztam erről egy "parancsnokkal". Kiderült, hogy a hatalom az, amihez ragaszkodik, amiért elutasítja a fúziót a hasonlóan kevés létszámú klánokkal.

  Pedig mindenki nyerne a fúziókkal: megnőne az aktivitás, állandóan lehetne tolni az SH-t és a CW-t, mindig lehetne szakasztársat találni. A magas létszámból adódóan könnyen lehetne találni jobb játékosokat, akik tanácsokat adhatnának a kevésbé ügyeseknek. Persze ez utópia, mert az a néhány kakas inkább uralkodik a saját kis szemétdombján, és nem próbál kompromisszumot kötni a sikeresség (és a többség) érdekében.

  @Ególegó: látom, hogy továbbra is népszerűséged növelésére törekszel. Javaslom, hogy hagyd el ezeket a "cyka" magyarokat, és keress egy jó lengyel fórumot, ahol szívesen látnak. Az általad leírtakat legalább annyira fogják tudni értelmezni, mint ezek a "cyka" magyarok...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pitzen
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="3g0_L3g02 "]
  teljes mértékben igazad van csak tomatók vannak benne ,így szerintem nem éri meg azt a 2500 goldot amit eddig ráköltöttek :-P Ja igen például magyaroknál több a tomato mint a lengyeleknél és mégis a lengyelek vannak szidva ( ez is ide tartozik vmilyen szintan) miért nekem sok ideig lengyel commanderem volt és jobb volt vele a játék mint a cyka magyarokkal .....[/quote]

  ...és akkor mi van? Attól, hogy te vérprofi vagy a kezdetektől... ja, nem is, ez csak egy reroll acc... :P őket sokkal többre becsülöm, mert felvállalják a szerényebb tudásukat ellentétben a /reset acc/reroll - statpadder észosztókkal... Persze, nem éri meg a 2500 goldot, főleg olyan embernek, akinek még van nyári szünet /ezért mondjuk irigy vagyok/, és anyuciék tolják a minimálbéres "fizut".... Arányaiban lehet, hogy több a tomato a magyarok közt, viszont darbra biztosan nem, talán lehet, hogy ezért nem vagyunk még "siemkák"? (ülj le, matek egyes!). Jesteś najlepsza, dobra gra! :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gdavid093
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="geritango"]b...meg most komolyan, 4 oldalt átolvastam és sehol egy kappa? vagy már nem divat beírni az öntömjénezéstől fröcsögő mondatok végére? :cry:

  sok sikert a klánhoz amúgy![/quote]

  Hehheeeee! kappa lel bár fingom sincs mit jelentenek ezek. kappa.

  Köszönjük szépen! kappa
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.