Jelenleg

24
látogatónk van

2015. január 30. 08:49

Magyar klánok bemutatása: RUB1K

Írta:
(30 szavazat)
50 hozzászólás

RUB1K

Egy Kocka mind fölött, egy Kocka kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.


Aki válaszol: Mars1991 - Parancsnokhelyettes

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2012.12.01-én kezdtem el a játékot egy barátom és a reklámok hatására és azóta is itt ragadtam.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Nagyon sok járművet kipróbáltam, végül a közepes tankok lettek a kedvenceim. Ez illik leginkább a játékstílusomhoz. Gyakorlatilag az összes közepes tank a kedvencem, ezen felül imádom a könnyű tankokat is. Nehéz a választás, de ha mindenképp meg kell neveznem egyet, akkor a Leopard 1.

Van kedvenc pályád?

Nincs különösen, több mint 16000 csata van a hátam mögött, így minden pályán feltalálom magam.  Persze a kedvenc tankjaimból adódóan azokat a pályákat kedvelem, melyeken ki tudom használni a közepes tankok előnyeit.

És olyan amit utálsz?

A városi pályák, mint Stalingrad és Kharkov. Ezek inkább a nehéz tankoknak kedveznek, de a legtöbb pályán feltalálom magamat.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Büszke vagyok a VK 72.01K-ra, amit a 2. CW kampányon szereztem. Az egyedül lehozott meccsekre vagyok a legbüszkébb, mivel ez tényleg próbára teszi a játékos teljesítőképességének határait. A medálokat nem nagyon szoktam figyelni, kivéve a mester jelvényt, és a kiválóság jeleket a tank csövén.

Mikor alakult a klán?

A mai klán alapjait 2014.07.05-én tette le Miki1971, „Fenevadak” néven. A mai napig ő a parancsnokunk. A barátaim és én a 3. CW kampány közben kezdtünk el ide szállingózni nagy célokkal. Nagyon sok jó képességű ember érkezett azóta és nagyon ki voltunk éhezve ismét a sikerre. 2015.01.10-én a vezetőség döntésére nevet váltottunk, és létrejött a RUBIK [RUB1K].

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

A névváltás előtti időkről a vezetőnk, Miki tudna mesélni, de azt biztosan tudom, hogy a fő cél egy jó hangulatú klán létrehozása volt. A RUBIK tovább bővítette ezt azzal, hogy egy nemzetközileg is elismert, CW képes magyar klán legyen.

És honnan a név?

Nagyon szerettünk volna egy ütős magyar nevet, ami pusztán 1 szóval kifejezi, hogy mi magyarok vagyunk. Így esett a választás a RUBIK névre, mivel a Rubik kockát a világ nagy részén ismerik, és tudják, hogy magyar.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Mielőtt valaki úgy dönt, hogy belép egy klánba, döntse el, hogy ő maga mit szeretne a játéktól. Könnyed szórakozást a barátokkal, ismerősökkel? Nemzeti sikereket? Nemzetközi sikereket? Ha belépsz egy klánba, tisztában kell lenned azzal, hogy ez felelősséggel, kötelezettségekkel járhat, tevékenységeddel a klán céljait szolgálod. Ha én elszúrok valamit, vagy olyat írok, ami másoknak nem tetszik, a legtöbben nem arra fognak emlékezni, hogy Mars1991 mit tett, hanem arra, hogy egy RUBIK-os volt. Mindenki legyen tisztában ezzel, amikor úgy dönt, hogy csatlakozik egy klánhoz.

Nálatok mik a belépés feltételei?

Mint minden klánnál, a TS3 használta nálunk is kötelező. 

1800 WN8 a norma nálunk (http://eu.wargaming.net/clans/500047180/). Ha a jelentkező nem üti meg ezt a szintet, de az utolsó 1000 csatája 1800+ WN8 felett van, akkor a mentorok kipróbálják, mire vagy képes.

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Mi még nagyon fiatal klán vagyunk, ezért még főleg mi keresünk játékosokat, de az utóbbi időben egyre többen keresnek meg minket egyénileg.

Mindenkit 1 hónap próbaidőre veszünk fel. A klánunkban működik egy mentor rendszer. Az újoncok kötelesek a mentorokkal játszani akik, szűrik és véleményezik a játékosokat, majd döntenek a véglegesítésről. Ha bekerültél, a tanulás nem áll meg, jármű kategória specialista kiképzőink segítik a klántagok további fejlődését.  Célunk mindezzel a gyengébb játékosok felzárkóztatása és hogy kiszűrjük a jó, de csapatjátékra alkalmatlan embereket.

Ha valaki csatlakozni szeretne hozzátok, kihez forduljon?

Executive Officer-ek közül bátran keressék fel _Tango54Hun_-t és jómagamat (Mars1991), illetve toborzóinkat (Recruitment Officer): Lajkobeni01, elmoistic.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Elindult egy FC képző programunk, ezért minden nap 19 és 20 óra körül elkezdünk nagy erőkkel 10-es Strongholdokat menni. Ezáltal a FC jelöltek és az állandó FC együtt tud gyakorolni, illetve a csapattársak is.  Fontosnak érezzük, hogy a csapat minél jobban mozogjon együtt és ezt csak gyakorlással érhetjük el, erre is szolgál ez a program.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Elsődleges célunk egy valóban ütőképes, olajozott csapat létrehozása. Távolabbi terveink közé tartozik, hogy a Top 3 magyar klán szintjére emelkedjünk fel, és akár nemzetközi hírnevet is kivívjunk magunknak. 

Személyes álmom a klánnal kapcsolatban, hogy amikor az ellenfél meglátják a 3 fős RUB1k-os szakaszt, akkor az jusson eszébe, hogy „Lose again” ne pedig, hogy „easy win”.

Utoljára frissítve: 2015. január 30. 08:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miki1971
  • Tankos
  · 7 éve
  Nem rajtunk múlt a dolog. Sajnos belülről bomlasztották meg a közösséget. Sok olyan játékos van, aki csak azért megy egy klánba, hogy egy szép logó ott lehessen a tankjain, de ezért cserébe nem tesz semmit. Hiába aktív egy játékos, ha nem hajlandó feljárni a ts-re, ha nem hajlandó bejönni a gyakorló szobába, ha nem hajlandó rész venni a cw-ken és az erőd csatákon. Abba fáradt el a társaság, hogy bár rendszeresen jelen volt 2, közel 3 csapatra való játékos, mégis alig bírtunk összerakni egy csapatot. Egy darabig tűrt mindenki, aztán többen elkezdtek zúgolódni, majd végül elkezdtek kilépni azok a játékosok, akikre lehetett számítani. Széthullottunk, pedig tényleg ígéretes klán voltunk. Ez nekem parancsnokként külön törés volt. Többet biztosan nem akarok vezető lenni.

  Javaslom az összes klán vezetőnek. Ha olyan játékosaitok vannak, akikről beszéltem, azonnal rúgjátok ki őket, akkor is, ha ha jó a statisztikájuk. Ne hagyjátok, hogy az ilyen emberek szétbomlasszanak egy jó közösséget.

  Egy-két kivétellel minden hadra fogható játékos a B-T-F nevű klánba ment át. Ez is ígéretes klán, de még össze kell csiszolódnunk. Aktivitás van, akarás is van, de az eredmények még nem jönnek. Remélem hamarosan az is lesz. Én bízom a sikerben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  imi321
  • Tankos
  · 7 éve
  Úgy látom, eddig tartott a nagy klánépítés. Igazán kár, mert egy ígéretes klánnal kevesebb, és így sincs sok olyan magyar klán, ami méltón tudná képviselni a magyar közösséget
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bendzsi_a_haver
  • Tankos
  · 7 éve
  Természetesen nekem is jut bőven első két percben full hp-ról arty általi halál, nekem is jut ammorack és csúnya beleszaladás egy össztűzbe.
  Talán a társatok csak a laggal küzdött.
  Sajnálom már a beszólást, de akkor tényleg idegesítő volt, hogy egy olyan pályán fulladt meg ahol alig van víz, top tierként.
  De mint mondtátok bárkivel megeshet.

  Eltekintve mindettől legyen sok sikeretek és elért célotok!

  ismételten: písz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1
  • Tankos
  · 7 éve
  Rubik dolgait már kersztbe-kasul kitárgyaltuk. Unalmas már, hogy időről időre noname klánokból előmászik valami Tankeinstein - momentán Bendzsi, aki valkinek biztos a haverja - és akkor ő jól megmondja. Szánalmas, és pitiáner.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="bendzsi_a_haver"]
  Saját csapat, legalsó tank......tier 9, drown.

  Több sikert nektek....mert így nemhogy az "easy win" lesz több hanem az instant káromkodás/röhögőgörcs is.

  písz[/quote]

  OMG! Felnyitottad a szemem! Én is noob vagyok, röhög is rajtam mindenki, mert ki tud szedni az arty full HP-ról! Ma pedig Mines-on egy suicid light felspotolta az artymat, ki is kaptak azonnal. Miért is nem vettem le 'mellyel azt a skúlót, és köptem vissza a feladónak? Noob vagyok, hiába, el is bujdokolok szégyenemben... A te klánod stronk játékosaitól soha nem lehet 0 sebzéses köröket látni, ugye?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miki1971
  • Tankos
  · 7 éve
  Szomorú, hogy azért vagyok kénytelen kommentelni, mert valaki megint a klánunkon köszörüli a nyelvét. Az vesse Mester24 nevű játékosunkra az első követ, akinek még nem volt nullás köre. Megjegyzem, nekem is volt már ilyen köröm, nem is egyszer. Ahogy korábban is hivatkoztam rá, ez a random csaták csodás világa. Bármikor bárkivel előfordulhat ilyen. Az a vicces az egészben, hogy egy olyan játékos röhög a klántársamon, aki semmivel sem jobb játékos nála. Azt javaslom "bendzsi_a_haver", vagy "KurtWelter", hogy először azt nézd, hogy te hogyan válhatsz jobb játékossá, aztán ha rájössz, akkor inkább adj tanácsot a nálad gyengébbeknek, és ne nevess ki senkit egy szerencsétlenül alakult csata miatt. Hidd el, senki nem röhög most a klántársamon, ellenben mindenki rajtad röhög az ostoba beszólásod miatt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bendzsi_a_haver
  • Tankos
  · 7 éve
  [img]http://kepfeltoltes.hu/150205/shot_032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

  Saját csapat, legalsó tank......tier 9, drown.

  Több sikert nektek....mert így nemhogy az "easy win" lesz több hanem az instant káromkodás/röhögőgörcs is.

  písz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  papeszko
  • Tankos
  · 7 éve
  Sok sikert nektek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Forgi11
  • Tankos
  · 7 éve
  Sok sikert kívànok nektek mindent bele
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1
  • Tankos
  · 7 éve
  Miki1971! Ahogy leíratd, az nagyon tissztességes, és korrekt lezárása az ügynek. Sok sikert nektek!
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.