Jelenleg

16
látogatónk van

2014. október 2. 08:28

Magyar klánok bemutatása: VIHAR

Írta:
(23 szavazat)
19 hozzászólás

VIHAR

"Viharban születik az új világ." / "A new world borning in storm."


Aki válaszol: mrzviola (Commander)

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2011 áprilisában regisztráltam, ezután aktív kezdő voltam, kb egy évig, majd egy év szünet következett idő hiányában. Ezután 2013-ban kezdtem újra aktívan játszani.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Jgpze100 :)

Van kedvenc pályád?

Nincs kimondott kedvenc pályám, mindegyiken szeretek játszani.

És olyan amit utálsz?

Nincs.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Amire leginkább büszke vagyok, az nem medál, hanem az, amit a VIHAR klán elért az elmúlt fél évben. Kimondott eredményre nem tudok büszke lenni, mert nem tartozom a legjobb játékosok közé :)

Mikor alakult a klán?

2014. június 1.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

HUNS-HUNS2 klán játékosa voltam, ahol előbb csak játékos voltam, majd kipróbáltam az FC-skedést is. Végül pedig rám bízták a HUNS2 klán vezetését. A nagy HUNS feloszlása után igyekeztem összetartani a bandát és átszervezni őket egy új klánba, mivel sok jó játékos maradt klán nélkül, kár lett volna hagyni, szétszéledni a csapatot.

És honnan a név?

A klán tagok név javaslataiból került kiválasztásra, az öt legjobb, ami szóba jöhetett, majd ezek után a klán tagok megszavazták a végleges klán nevet. Erre érkezett a legtöbb voks, így lettünk VIHAR.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Tudjanak játszani a 10-es tankjaikkal, ismerjék ki az előnyeit és hátrányait a harckocsinak. 

Nálatok mik a belépés feltételei?

1600 wn8, 1900+ wn8 az utolsó 1000 csatára, és 4 db tier 10-es tank.

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Ritkán vadászunk játékosokra. Inkább arra szeretnénk építeni, hogy a hírnevünk és a csapat olyan legyen, hogy hozzánk akarjanak csatlakozni. Ezért igyekszünk odafigyelni a jó klán hírnévre és a csapat egységére, elég szigorúan kezeljük ezeket az ügyeket.

Ha valaki csatlakozni szeretne hozzátok, kihez forduljon?

Bátran keresse a toborzókat, vagy bárkit a vezetőségből. De a klán tagok is nagyon szívesen útba igazítják a jelentkezni vágyókat, hogy kit keressenek.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Stronghold-ozás megy látástól mikulásig tier 8 és tier 10-es csapatokkal. Klán tagjaink szinte állandó jelleggel szakaszban játszanak, illetve vannak, akik más csapatjátékokban is együtt játszanak. Időnként gold díjazásos házi versenyt tartunk, és természetesen ESL csapataink is aktív résztvevőik mind a Magyar mind az EU-s kupáknak.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Szeretnénk a CW térképen folyamatosan jelen lenni, Európában vagy a mediterrán területeken. Készülünk a következő 10-es kampányra. Szeretnénk Magyarország top 3 klánjában tartósan benne lenni. :)

Utoljára frissítve: 2014. október 2. 08:36

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Carius1973
  • Tankos
  · 9 éve
  a számokról meg a színekről pár gondolat..el kell arra a szintre jutni ,amikor eséllyel veszel fel egy harcot egy nálad sokkal jobb stattal rendelkező játékossal.ehhez nyilván rendelkezned kell azokkal a tier x tankokkal amivel odavágsz és vágni kell a pályákat, a weak spotokat, a kötelező helyeket a map en attól függően ,hogy mivel nyomulsz..ha ez mind meg van nem számít ,hogy az illető lila spiler...hiába duplája akár melyik super epic játákosnak a recent wn8 száma, nem kétszer olyan jó játékosok mint pl én..egyébként ha tehetem direkt keresem a kék lila játékosokat..mert ha nem is tudom őket elintézni face to face okozok nekik annyi dmg t ami már fáj...igazából a színek sem mutatnak teljes képet egy játékosról...én például 46.98
  % os win rate nél kezdtem el a játékot komolyan venni.(most 50.11 már csak annyi a motiváció ,hogy ez a szám is bezöldüljön) addig csak játszogattam..ebből következik ,hogy stat oldalon elég komoly hátrányt szedtem össze..a számaim lehetnének sokkal jobbak...de a lényeg az ,hogy szeretek játszani..jó érzés a jobb játékosok közé tartozni..jó érzés ,hogy a népszerű tankjaim csövein ott vannak a jelzések...és jó érzés ,hogy jöhet bármelyik lila epic spiler föl adom neki a leckét...amit észrevetem így 27K csata után ,hogy a nagyon jó -kiváló stattal rendelkező játékosok ingame és általános IQ ja fordítottan arányos..(tisztelet a nagyon kevés kivételnek)..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • VIP
  · 9 éve
  [quote name="Serious_Threat"]
  mellesleg a ZWACK-ban is van 1-2 ilyen mint amit te mondtál hogy éppen a követelmény alatt vannak, pl (1800-1900WN8 a 2k helyett stb.) de nekik a recent értékeik a super-unicum közepét (3-3,5k WN8) verdesik, ráadásul tier10es tankokkal is megvan az elvárt átlagdmg.
  [/quote]
  Nő az orrod Pinokkió. ;-)
  Amúgy azok a játékosok a klánban, akiknek nincs 10-es tankja, azok mit csinálnak? (itt az e25-ös srácokra gondolok)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Norby_King_Of_The_HUNS
  • Tankos
  · 9 éve
  [quote name="Knap"](Ha gondolod elárulhatnád az in-game neved és valószínűleg meg tudnám mondani miért nem vettek fel arra a helyre amit a először írtál! )[/quote]

  Ez volt a játékbeli nevem de naponta 3-szor ugattak le a kedves Magyar játékostársak.Voltam én minden nagyképű,buzi,köcsög.Volt aki meg is fenyegetetett hogy azonnal változtassam meg. Mert Attila a Hunok királya, amit nyilván én is tudok.Erre azt mondtam neki,mivel a leszármazottai vagyunk akár én is lehetnék,vagy bármelyik másik Magyar.
  Erre aztán lenyugodott.Én viszont úgy döntöttem hogy nevet változtatok és többet nem is szólalok meg Magyarul csatában.Amihez azóta is tartom magam.Elhiheted hogy nem 5-ös szinten bohóckodom.AZ átlag tier csatánként 7,12 de az utsó ezer amit látok az már 8,64, de amint megcsinálom azt a néhány 10-est amit akarok ez az érték feljebb fog menni.
  Egyszerűen csak azért nem vett be mert nincs 2200 átlag win8-am.Ami nem is baj ahogy írtam már,de akkor ne egy 1500-as emberke mondja ezt nekem,hanem valaki aki jobb nállam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Norby_King_Of_The_HUNS
  • Tankos
  · 9 éve
  Itt ül melletem az angol kollegám és azt mondja nyelvtanliag úgy helyes hogy A new world is born by storm, vagy A new world is created by storm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Igipopp_Free · 9 éve
  Spec. nem tudom a "borning" mennyire helyes nyelvtanilag...

  Inkább: A new world is born in storm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szilu
  • Tankos
  · 9 éve
  Szinte minden klánra igaz, hogy a felvételi elvárás nem a legrosszabb statisztikával rendelkező játékosukhoz igazodik, hanem leginkább a klánátlaghoz, hiszen a klánok is szeretnének fejlődni, erősödni.
  Ez által egy tökéletes világban a felvételi kritérium folyamatosan emelkedik. Ettől még nem fogja senki elküldeni egyik tagját sem, ha már a csapat részévé vált.
  A felvételi követelményt ne úgy nézzétek, mint egy olimpiára jutás szintidejét, hanem jelenleg ezen a szinten tudnak a jelentkezőnek helyet biztosítani. Aki egy klánba bekerült, az már egyszer teljesítette a feltételeket, a tagság megőrzéséhez nem kell wn8.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zotza88
  • Tankos
  · 9 éve
  [quote name="Kovacs"]A mottó nem úgy lenne helyesen ha úgy lenne hogy: "A new world borns in storm"?[/quote]
  de... Még klántagként említettem is anno, de süket füleket talált meg. Meg ha már szó szerinti fordítás lenne, akkor "the new world borns...". Bár itt a magyar-angol szórend csere miatt jobb az "a new world..."
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lidercnyomas
  • Tankos
  · 9 éve
  Vammeg Kovacs kerdezz könnyebbet légyszíves! :sad:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kovacs
  • Tankos
  · 9 éve
  A mottó nem úgy lenne helyesen ha úgy lenne hogy: "A new world borns in storm"?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Knap
  • Tankos
  · 9 éve
  N
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.