Jelenleg 462 vendég és 5 tag online

2014. július 11. 13:02

The Tank Times - 2. szám

Írta:

A House Of Ilosz kreatív csapat nagy örömmel jelenti be a következő projektjét: A Tank Times-t. A kiadvány fő célja a legtehetségesebb bajtársaink segítségével nyitni egy új csatornát a legminőségibb és legszórakoztatóbb tartalmak számára, legyen az hír a fejlesztésekről vagy szimplán útmutató meglévő és újdonsült társainknak.
Második számunkat csiszolgattuk, fényesítgettük és próbáltunk megint jók lenni, hogy ez mennyire sikerült, azt majd ti eldöntitek! Egy valamit ígérhetek, ha nem ütközünk technikai korlátokba a harmadik szám még több meglepetést tartogat!

Link: http://bundles.bittorrent.com/bundles/tanktimesii

[Instrukció: Click here to download -> torrent fájlot letöltöd és futtatod a bármely torrent kliensedben | Ha nincs torrented felajánlja a Bittorrent telepítését] 

Bármilyen összegű támogatás nagy köszönettel nyugtázok, mert a drágalátos laptopom kijelzője kezdi feladni a harcot.Bármilyen összegű támogatás nagy köszönettel nyugtázok, mert a drágalátos laptopom kijelzője kezdi feladni a harcot.

Link az adományozáshoz: PayPal

Következő hét péntekén megint jelentkezünk!

Kellemes olvasást!

Ilosz

Utoljára frissítve: 2014. július 11. 14:47
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lewi · 5 éve
  Jól olvastam?? A KV1S prem tank lesz? És ha igen megkapják a mostani tulajok?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 5 éve
  Az eheti 3. szám csak jövőhéten valamikor fog megjelenni. Vagy a 4. számmal együtt pénteken vagy picit hamarabb. Türelem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ilosz · 5 éve
  Köszönöm szekomaestro!

  Az nem öncélúság, ha egy dolognak karaktere van és szeretnénk önmagunkhoz és az elképzelésünkhöz hűek maradni. Nem célom és remélem nem is nehezítem meg az olvasását senkinek sem, egyáltalán nem ez a cél. Az olvasók eddig pozitívan jeleztek vissza, persze kaptunk kritikát a helyesírás, törtdelésre, de ennek semmi köze az általad említett "hibához".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szekomaestro · 5 éve
  "Faszba"... én is értem az álláspontodat, de megmondom őszintén, én évek óta szinte mindent iPad-en és e-book olvasón olvasok (na jó, néhány könyvtári könyv azért jöhet, de a könyvek jelenleg egy átlagkereső nagycsaládosnak egyszerűen luxuscikknek számítanak a 4-5.000 Ft-os áraikkal, az iPad és a Kindle árából már több száz könyvet elolvastam, és így tényleg sokkal olcsóbb).
  Kipróbáltam, átküldtem a Tanktimes II-t a Kindle-re, és valóban kissé nehézkesen olvasható az elválasztások és a tördelés miatt, viszont ettől függetlenül a Kindle kiválóan megjeleníti az újságot (ellentétben egy csomó torrentoldalon megtaláható, házi gyártású könyvekkel).
  Áttettem a TankTimes II-t az iPad-re, ez viszont KIVÁLÓAN megjeleníti a PDF-et, öröm volt rajta olvasni az újságot (igaz, a 4:3-as kijelző miatt mindkét oldalon maradt egy 1 centis fekete sáv, de ez engem nem zavart, én az iPaden végigolvastam egy szuszra az egészet.
  Az újsághoz pedig szívből gratulálok, alakul ez, csak így tovább!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  48254F · 5 éve
  Elég öncélúnak tűnik, ami nem probléma, de én biztos nem készítenék magazint úgy, hogy szándékosan megnehezítsem az olvasását, helyette az olvasóknak készíteném, mégpedig olyan formában, amit a lehető legtöbben a lehető legszabadabban olvashatnak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ilosz · 5 éve
  Én értem az álláspontodat faszba (:D), de ezt a projektet nem szándékozzuk átülteni egy webes felületre, mert az nem ugyanezt a feelinget adná át. Tervezzük, hogy a medium.com oldalon publikálunk cikkeket (magazintól függetlenül), de ez még erősen kezdetleges fázisban van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  48254F · 5 éve
  Weboldalt is lehet offline olvasgatni, akár PDF-ben is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hilmerus · 5 éve
  A PDF tökéletes, mert sokan csak offline módon tudják olvasgatni a munkahelyen. :)
  Nem kell mindenhez hozzászólni. Hallgatni arany.
Tovább a kategóriában: The Tank Times - 3-4. szám »

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.