Jelenleg

28
látogatónk van

2023. szeptember 20. 06:50

A testvérek párbaja... szeptember 25-től

Írta:
(22 szavazat)
18 hozzászólás

Részlet Ermelinda Jung személyes naplójából

Ezek a szövetségesek nem tanulnak a hibáikból. Jól kikaptak utoljára, és most pedig egy visszavágóra készülnek. Mit akarnak elérni? Nem képesek megérteni még az alapvető logikai koncepciókat sem? Esélyük sem lenne a győzelemre. Az egyenlet egyik oldalán (vagy mondhatni egyenlőtlenség) egy unalmas, merev, bürokratikus struktúra áll egy titkos nemzetközi összeesküvés látszatát keltve. A másik oldalon pedig egy sikeres, ambiciózus tudós és mérnök áll, aki bizonyította, hogy el tud bánni bármilyen behatolóval. Legyen szó akár az ő (és apja) találmányára pályázó betolakodókról, akik korlátozni szeretnék az emberi tudásvágyat.

Ami azonban még ennél is fontosabb: ez a merész tudós éppen most fejezte be az eddigi legnagyobb alkotását. Megtervezni és megépíteni egy erőteljes generátort/projektort persze nem egy nagy kihívás. Azonban teljesen más dolog egy ilyen eszközt összekapcsolni egy alacsony pályán keringő műholdcsoporttal, átirányítani az energiasugárt a bolygó felszínére, majd felszerelni egy vezérlőmodult egy páncélozott járműre. Végre kifizetődnek az álmatlan éjszakák, amelyet a szenvedélyemen, a Terven való munkával töltöttem. És persze ne feledkezzünk meg a több liter kávéról se, amelyet a személyes asszisztensem készített! Mindjárt hozatok ezzel a módosított sentinellel egy pezsgőt a pincéből – a Hyperion végre működőképes!

Hangfelvétel Hannelore Ritter naplójából

Egyesek a sajnálat helyett inkább csodálják vagy irigylik Ermelindát: a testvérem okos, gyönyörű és a korához képest sikeres is. Lehet, hogy megvan mindene, azonban lélekben gyötrődik. Az ambíció egy mindent felemésztő tűz, amelyet az eredmények táplálnak. Tisztában vagyok vele, hogy a húgom az élete egy nehéz szakaszában van. Én is voltam már hasonló cipőben. Csodagyerekekként lassan érünk, és egy erős elme könnyen becsaphatja önmagát. Saját tapasztalatomból tudom, hogy a végtelen tudást azok keresik, akik kétségbeesetten vágynak az elismerésre – leginkább apánk részéről, akit oly naivan bálványoz a húgom. Ráadásul arra vágyik, hogy mások elfogadják, és hogy részese lehessen egy fontos ügynek. (Megjegyzés önmagamnak: Ez részben az én motivációm is – pontosan ezért segítek most a Szövetségnek a szuboptimális járműveik feljavításával. És igen, szeretem, amikor valaki megdicséri a megoldásaimat, illetve amikor a kezdő operátor, Jana, megpróbál lenyűgözni engem.)

Az a nagy probléma velünk, a wunderkinderekkel, hogy a játékszereink sokszor ártani tudnak másoknak – és természetesen önmagunkat is. Vajon Ermelinda tisztában van vele, hogy mekkora veszélyt jelent a legújabb találmánya? Ez már tömegpusztító fegyvernek minősül, de ami még rosszabb: a teljesítménye akár tovább is növelhető. Nem kerülhet rossz kezekbe (Megjegyzés önmagamnak: A Szövetségnek sok keze van. Hogy lehetsz biztos benne, hogy az egyik kéznek sincs hátsó szándéka, Hannelore?) Ermelindához hasonlóan rajtam is heget hagyott a becsvágyam. De túléltem – és most a bizonytalanság emészt fel apránként, a harmincas éveikben járó emberek fékezhetetlen ellensége.

De mindegy is... Mindenekelőtt meg akarom menteni a húgomat önmagától és a Szövetségtől egyaránt. A Szövetség túlságosan fél a találmányaitól, és nem veszi észre, hogy Ermelinda valójában senkinek sem akar ártani (Megjegyzés önmagamnak: Ó, remélem, nem tévedek! Lehet, hogy csak elvakít a testvéri szeretet). És fogalmam sincs, hogy honnan származik annak a gonosz szerkezetnek a neve: Hyperion. Papi nagyon szerette az északi legendákat, de egy idő után kedvet kaptunk a görög mitológiához is, és Ermelinda időnként megkért, hogy olvassak neki a titánokról és az istenekről. Hihetetlen sebességgel tudta lapozgatni a könyveket, de leginkább azt szerette, amikor hangosan olvastam neki. Ezt elmondta nekem egyszer.

Részlet Ermelinda Jung személyes naplójából

Mint kiderült, az erőviszonyok nem annyira kedveznek nekem, mint ahogyan azt korábban gondoltam. A forrásaim azt mondják, hogy a Szövetségnek van még egy ásza, amit nem vetettek be. A „treff dáma” talán találóbb kifejezés lenne erre, mivel az ütőkártyájuk maga a nővérem. Nem csoda, hogy ilyen könnyen elnyerte a bizalmukat. Egy dologban biztosan jobb nálam: a kapcsolatépítésben, illetve ezen kapcsolatok maximális kihasználásában. Hát, Hannelore, most túl messzire mentél. Ez jóval túlmutat a testvéri összetűzéseken. Lényegében párbajra hívsz engem – a családod ellen fordulsz, és szembeszegülsz mindennel, amit képviselünk! Hát akkor kezdődjék a tánc! Megkezdődik a „testvérek párbaja”!

Utoljára frissítve: 2023. szeptember 20. 06:54

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Egy kérdés:
  A Waffelträger küldik is megújulnak másnapra?
  Egyet sikerült megcsinálni!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Nem
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 2 hónapja
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Ez könnyú és élvezetes játék. Még ilyet jó sokat WG.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Tanktársak, kis segítség kellene:
  mi a fenét kell a 3. Harrier küldetésben csinálni?
  (2x megadta, de nem tudom mire) ↓↓
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Maradj életben addig, amíg 3 plazmát össze nem szedsz. Plazmát akkor kap mindenki, amikor egy generátor befoglalása megtörténik. Ha összegyűlt legalább 3 és utána kilőnek, az már nem gond, akkor számolja a küldit. Az a cél, hogy a csata elején ne igazán halj meg, ha közeledik a WT, akkor fuss el előle, maradj életben, amíg meg nem lesz 3 plazma.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Köszi, rájöttem közben én is, hogy ki kell ülni még a többiek
    dolgoznak, a sebzéses küldit meg majd másik csatában húzni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Shunz
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Háromszor kellett tornyot foglalnod úgy, hogy nem halsz meg közben a csatában. Ha 75% sebzésnövekedés mutatott akkor adta meg, de már mindegy, mert ma más lesz a küldi valószínűleg.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Köszi.
    Látom, úgy újulnak meg, mint a napi küldik,
    így maradt ugyanaz.
    Nem érdekes, akkor csinálom az első kettőt minden nap.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 2 hónapja
  12 prémium és jutalomjárművet szerezhetsz meg a Mérnöki kapuból. Ezek között a következők szerepelnek: CS⁠-52⁠ LIS, ShPTK-TVP 100, M-IV-Y, Object 274a, T54 Heavy, Strv 81, ISU⁠-⁠152K, FV1066 Senlac és K-2.


  Továbbá 3 jármű különleges figyelmet érdemel. Bemutatkozik a KJPZ TIII Jäger, egy IX-es szintű prémium német páncélvadász, amely egy fürge mesterlövész kiváló lövegkezeléssel és pontossággal. Az Object 283 már jól ismert a játékosok körében: a harckocsi egy letisztult, IX-es szintű, hátsó toronnyal rendelkező szovjet közepes jutalomtank, amely magas percenkénti sebzésre képes. Az utolsó vendégünk pedig a Jagdtiger Prototype, egy VIII-as szintű prémium német rohampáncélvadász, amely egy 128 mm-es löveggel van felszerelve.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   márk.szilvásy
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Engem érdekelnének a tankokról a vélemények, ha már tudni, hogy ezek lesznek. A CS-LIS-ről Skil4 azt mondja, hogy a legjobb prém med. Az ShPTK az milyen? A Mivi jó? A 274a-ról kinek mi a véleménye? A senlac, isu gondolom hulladék. A K-2-ről egyszerre hallottam magyar streamertől, hogy gyenge és hogy broken

   Az új tankok akkor gondolom a 8-as egy sima jagtiger 8.8 lenne egylövetű ágyúval. A 283 egy hulladék, ráadásul nem is prém és tokent sem hoz, mint a Chiften P? Az a KJPZ TIII Jäger, ha jól látom a tanksgg-én sima 45 mm-es toronyfronttal rendelkezik. Ráadásul hátsótornyos tehát mindenki beveri és még körülményes is helyezkedni vele.

   Akkor ez az event a tankokkal együtt megy a levesbe
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nortonor
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 2 hónapja
    CS-52 LIS - szinte mindenki dicséri, nekem spec nagyon nem áll kézre, nem szeretem a lövegét.
    ShPTK - a maga kategóriájában zseniális, HE-ből megéri bőven pakolni bele, egyedül a lassú lövedékekkel van gond, kb tier 5-6-os tankok szintje.
    M-IV-Y - ez nincs meg, csak a normál tech tree 8-as változata, ami sokkal jobb. Ha van amcsi prémium heavy-d (Renegade, Patriot, TS-54) akkor felejtsd el, ezek mind jobbak.
    274a - sokan szeretik ezt is, prime-os bérletben volt nálam 1 hétig, nem sokat játszottam vele, nekem nem jött be.
    Senlac - ugyan az mint a T92 light, a tűzerőt kb. felejtsd el, passzívra építve tud működni, legénységhúzásra jó.
    ISU-152K - volt ilyenem, becseréltem, rosszabb mint a tech tree-s változat.
    Strv 81 - mindkét lőszere APCR, ami igaz hogy gyors, de a normalizáció miatt szívás tud lenni, ezt leszámítva papíron ugyan az mint a Centu I vagy 5/1, de valahogy mégis rosszabb. Az 5/1-nek páncélozottabb a teste.
    T54 Heavy - legendásan rossz cucc, kb a legrosszabb 9-esnek tartják, nekem - szerencsére - nincs meg.
    K-2 - képzeld el a 703 II páncélzatát az IS-6 lövegével és az IS-5 ágyúkezelhetőségével, de rosszabb töltésidővel. Kb. ennyi az a tank, a tornya erős.


    Ami talán jó és megérős lehet ezek közül: LIS, ShPTK, 274a, Senlac (ha Manticore legénységet húznál).
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AMD5
     • Tankos
     · 2 hónapja
     Szerintem a karácsonyi fejésre akarják tesztelni a népet, hogy mennyit vásárolunk. Mit tegyenek be. Minszkben feltette egy marketinges a kérdést egy brainstormingon : Vajon, ha a leggyengébb, teljesen hulladék tankokat gyűjtjük össze egy kupacba a leghasznavehetetlen újjakkal, akkor vajon megveszik? Vajon mennyit perkálnak majd?😂

     Tegnap néztem szegény Carma nevű srác streamjét. 75 ládából meg 5 donateltből kijött az STRV, Senlac meg a Mivy. Majdnem elsírtam magam. Bizony most nem nagyon dobálta ki az új tankokat, alig van randomban belőlük. Pedig elég szerencsétlenre sikeredett ez az alig 30 fokos horizontális ágyúkitéríthetőségű Tiger.

     Karácsonyra én a GSOR, Paton KR vagy Pilot, TIT Rostatom, Undarniy válogatást tartom valószínűnek
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Nem Minszkben, Párizsban (ha jól emlékszem).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Nem tagadom, én leragadtam ott még tavaly,
  hogy hogyan lett a von Krieger vezetéknevű professzornak
  Jung vezetéknevű lánya.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Az anyja leánykori neve. A doktor nem nősülős típus.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mike.renton
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Kellenek ezek a ribik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kristofprof
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Gyooooo, de jóóó lesz, embeeer!!!
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.