Jelenleg

22
látogatónk van

2023. máj. 14. 07:24

[1.21] Nyílt teszt szerver

(14 szavazat)
Írj egy hozzászólást

Elindítjuk az 1.21-es frissítés első nyílt tesztjét: ennek keretében lehetőséged lesz kipróbálni az Acélvadász játékmód egy új változatát egyszerűbb és átláthatóbb szabályokkal. Ráadásul az új, sivatagi Frontvonal-pályát is felfedezheted majd, és egyéb fejlesztéseket is tesztelhetsz a klassz játékmódunkban. Továbbá átdolgoztuk a garázsodban található Szolgálati feljegyzés oldalt, így jobban átláthatod majd a teljesítményedre vonatkozó statisztikákat és a harci kitüntetéseket. 

Elérhető funkciók a nyílt teszt során

  • Frontvonal 2023: 2023. május 11. és 2023. május 13. között
  • Acélvadász - Újjászületés: 2023. május 14. és 2023. május 17. között
  • Roham - A bíborvörös griffmadár szezonja: 2023. május 16. és 2023. május 17. között

Acélvadász: Újjászületés

Az izgalmas battle royale játékmódunk visszatér egy átdolgozott formátumban és számos játékmenetbeli változtatással, így a csaták sokkal élvezetesebbek lesznek majd mindenki számára.

Az Acélvadász: Újjászületés egy egyszerűbb szabályokkal rendelkező, új verziója a klasszikus Steel Hunter játékmódnak. A következő funkciók várnak rád: újraéledés, kiegyensúlyozott járművek és szituációalapú, mesterséges intelligencia által irányított ellenfelek. A játékmód továbbra is kompetitív és dinamikus, azonban könnyebb kitanulni – főleg a kezdők számára. Az Acélvadász-veteránok biztosan észreveszik majd az új játékmechanikákat, és a megszokott szabályokat is egy új szemszögből tapasztalhatják meg. Nézzük meg közelebbről a funkciókat.

Újraéledési mechanizmus

Most már egy második lehetőséged is lesz a csata kezdeti szakaszában, hogy bosszút állj ellenfeleiden! Ha egyedül játszol, akkor automatikusan újra fogsz éledni a pálya egy biztonságos részén, miután megsemmisült a járműved – azonban ez csak a csata első 5 percére érvényes.

A szakaszokban játszó játékosok szakaszonként kétszer éledhetnek újra. A csata első 8 percében a szakaszod tagjai mellett tudsz majd újraéledni, azonban ehhez a szövetséges járműnek ki kell majd maradnia a csatából 10 mp-ig.

Amikor újraéledsz, a következők fognak történni:

  • A járműved megtartja a szintjét.
  • Alapértelmezett lövedékekkel és képességekkel lépsz be a játékba (mint a csata kezdetén).
  • Ha felhasználtad az elérhető újraéledéseket, légi szállítmányokon keresztül lehetőséged lesz további újraéledéseket szerezni.

Banditák (mesterséges intelligencia által vezérelt ellenségek)

Az Acélvadász: Újjászületés játékmódban mesterség intelligencia által vezérelt ellenfelekkel találkozhatsz, úgynevezett banditákkal. Ezek a rendes játékosoknál gyengébb ellenfelek. A csata egy bizonyos időpontjában jelennek meg a térképen – pusztítsd el őket, hogy extra harci XP-t és zsákmányt szerezhess, és gyorsabban fejlődhess a csatában.

3 különböző viselkedéssel rendelkező bandita létezik a játékmódban, mindegyik másképp reagál a játékosok jelenlétére:

  • A nyulak kicsi és mozgékony járművek, amelyek egyből menekülőre fogják, amint felderíted őket.
  • A farkasok agresszív, sokoldalú ellenfelek, amelyek már távolról rád támadnak.
  • A medvék igen erőteljes ellenfelek: a feladatuk a zsákmányok őrzése. Ha közel kerülsz hozzájuk, akkor rád támadnak, viszont amikor eltávolodsz tőlük, már nem harcolnak veled.

A matchmakinggel kapcsolatos változások

Az Acélvadász játékmódban a tapasztalat és a jártasság mindig is nagy előnyt jelentett. Azonban a battle royale formátumban – ahol csak a legjobb nyerhet – az új játékosoknak nehéz dolga lehet a veterán tankparancsnokokkal szemben.

Hogy élvezhetőbbé tegyük a játékmódot az új játékosok és a veteránok számára egyaránt, új csatabesorolási szabályokat hoztunk létre, így a harcok során a játékmódban való teljesítményedet fogjuk alapul venni, és a csataeredményeidnek megfelelő ellenfelekkel párosítunk össze.

Előrehaladási rendszer

Az Acélvadász: Újjászületés saját előrehaladási rendszerrel rendelkezik, amelyen keresztül a játékosok számos játékbeli jutalmat szerezhetnek. Az egyszerű napi küldetések teljesítésével haladhatsz majd a rendszerben.

A nyílt tesztben szereplő jutalmak nem véglegesek, és meglehet, hogy módosítani is fogunk rajtuk az Acélvadász: Újjászületés bevezetése előtt.

Látási rendszer

A látómezőre épülő látási rendszert el fogjuk távolítani a játékmódból. Az Acélvadász: Újjászületés helyette normál, az egész körre érvényes látási rendszert fog használni, amely a Normál csatákban és egyéb játékmódokban is használható. Így könnyebben felderítheted az ellenségeket, és egyszerűbben kiszúrhatod a zsákmányokat is.

Más, játékmenetet és játékegyensúlyt érintő változtatások

  • A járműszintek közötti erőbeli különbséget is csökkentettük. Például, ha egy V-ös szintű járművel játszol, és szembe találod magad egy VII-es szintű harckocsival, immár jobb esélyeid lesznek.
  • Most már sebzést is könnyebben okozhatsz a játékmódban. Minden különleges jármű kevesebb páncélzattal és rétegelt előtétpáncélzattal rendelkezik a játékmódban, így könnyebben átütheted az ellenség páncélzatát. Továbbá megnöveltük a lövedékek sebességét, és hozzáadtuk a játékmód különleges járműveihez a kerekes harckocsiknál ismert célbavétel (automatikus célzás) funkciót, így mozgás közben könnyebb lesz sebzést okozni.
  • Most már a zsákmányokat is gyorsabban be lehet gyűjteni. A normál zsákmányt 3 mp, a légi szállítmányt pedig 5 mp alatt gyűjtheted majd be.
  • Csökkentettük a Visszaállítás regenerálóképesség újratöltési idejét. Így már sűrűbben tudod használni a képességet. Ráadásul a képességet minden zöld füsttel jelölt fogyócikkzsákmányban megtalálhatod majd.
  • Az egyéni csatákban részt vevő játékosok számát 20-ról 15-re csökkentjük. Kétfős szakaszban is részt tudsz venni a csatákban. A csatánkénti szakaszok maximális száma 10.
  • 50%-kal csökkentettük az újratöltési időt, miközben a járműved lövegét fejleszted, beleértve az automata töltőket is.
  • Minden különleges járművet egyből elérhetsz majd, és nem lesznek bérelhető járművek.

Frontvonal 2023

A 2023-as Frontvonal első megjelenése során lehetőséged lesz kipróbálni magad 30v30 formátumú, azonos szintű járművekkel megvívott csatákban a vadonatúj sivatagi pályán, a Délibábon. Ez a hatalmas, 3×3 km-es pálya Észak-Afrika egy forró sivatagába repít el.

A Délibáb pályán számos tájtípus megtalálható: egy sziklás kanyon, egy régi vár romjai, sötét barlangok és dús növényzetű oázisok. Azonban a sivatagi helyszín legérdekesebb része a hatalmas olajfinomító és a hagyományos építészeti stílusban épült, part menti település. 

12115.jpg
1217.jpg
12114.jpg
12113.jpg
12112.jpg
12111.jpg
12110.jpg
12116.jpg
12117.jpg
12118.jpg
12119.jpg
12120.jpg
12121.jpg
12122.jpg
12123.jpg
12124.jpg
12125.jpg
12126.jpg
12127.jpg
12128.jpg
12129.jpg
12130.jpg
1218.jpg
1219.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
12115.jpg
1217.jpg
12114.jpg
12113.jpg
12112.jpg
12111.jpg
12110.jpg
12116.jpg
12117.jpg
12118.jpg
12119.jpg
12120.jpg
12121.jpg
12122.jpg
12123.jpg
12124.jpg
12125.jpg
12126.jpg
12127.jpg
12128.jpg
12129.jpg
12130.jpg
1218.jpg
1219.jpg
previous arrow
next arrow

Játékegyensúlyi módosítások

A Frontvonal hamarosan érkező epizódjában minden játékos további 1,5%-os bónuszt fog kapni a legénysége fő képzettségi szintjéhez, csapatában lévő minden egyes tábornokért. Egy csapatban maximum 10 tábornokért kaphatsz ilyen bónuszt.

A harci tartalékok immár egyszerre fejlődnek. Miután elérted a százados rangot, a harci tartalékok II-es szintre, az őrnagyi rangot követően pedig III-as szintre fognak fejlődni.

A harctéri javítások használatával az összes sérült modult megjavíthatod.

Az aknamező a lerakását követően immár 3 mp-es késleltetéssel aktiválódik. Ez idő alatt az aknák nem fognak aktiválódni, és nem fognak sebzést okozni az ellenséges járműveknek.

Köszönjük, hogy részt vettél a nyílt tesztben! A részvételedért és a nyílt tesztben eltöltött idődért hasznos jutalmakat fogunk jóváírni a fő játékfiókodban:

  • A Frontvonal játékmódban lejátszott 3 csatáért: 100
  • A Frontvonal játékmódban lejátszott 5 csatáért: 100 + 1 személyes tartalék: +50% kredit 1 órán keresztül
  • A Frontvonal játékmódban lejátszott 7 csatáért: 100 + 3 személyes tartalék: +50% kredit 1 órán keresztül + 3 nap WoT prémium fiók

Ezeket a jutalmakat felhasználói fiókonként csak egyszer szerezheted meg, még ha több általános tesztben részt vettél is. Csak azok a csaták számítanak, amelyekben már elérted az őrmesteri vagy ennél magasabb rangot. A jutalmakat az 1.21-es frissítés végső nyílt tesztjét követő 7 napon belül írjuk majd jóvá.

Módosított Szolgálati feljegyzés oldal

Frissítettük a WTR-pontszám kiszámításához szükséges paraméterek leírását a nyílt tesztre vonatkozóan. Kérjük, vedd figyelembe a következőket:

A nyílt teszt során nem láthatod majd a normál szerverre vonatkozó, aktuális WTR-pontszámodat. Ez azért történik, mert a nyílt tesztben látható WTR-pontszámod a korábbi nyílt tesztek során elért teljesítményeden alapszik. Így előfordulhat, hogy ez az értékelés jelentősen különbözni fog a normál szerverre vonatkozó WTR-pontszámodtól. A nyílt teszt során lejátszott csatáid nem lesznek hatással a jelenlegi WTR-pontszámodra.

A garázsban található Szolgálati feljegyzés oldalon már régóta nem módosítottunk. Most szeretnénk frissíteni, hogy még informatívabbá és hasznosabbá tegyük a játékosok számára: újraterveztük az itt található felületeket, beillesztettünk az oldalra egy WTR-mutatót, és lehetővé fogjuk tenni a felhasználók számára a harci kitüntetések testreszabását.

Az összes lejátszott csata száma és az átlagos sebzés mellett a fő statisztikai oldal immár egyéb hasznos információkkal is szolgál, mint amilyen a maximálisan felfogott sebzés, a sebzésre és a közreműködési sebzésre vonatkozó adatok és az összes megsemmisített jármű száma. Vess rá egy pillantást!

A személyes értékelést a WTR fogja leváltani (ehhez egy új vizuális megjelenés is fog társulni), amely valósabb képet ad az egyes játékosok teljesítményéről. 5 kategóriára osztjuk ezt az értékelést:

  • Bronz, Ezüst, Arany, Ász, Legenda

Mindegyik csoport 3 kiválósági szintet tartalmaz, összesen tehát 15 szintet érhetnek majd el a játékosok. Mindegyik szinthez egy egyedi vizuális stílus is fog tartozni. Mindegyik szinthez egy bizonyos mennyiségű WTR-pontra lesz majd szükség. Így pontosan tudhatod majd, hogy az egyes szintek eléréséhez mennyi pontot kell összegyűjtened.

A WTR-pontszámod teljes mértékben a játékbeli teljesítményedtől függ majd: minél jobban teljesítesz a csatákban, annál magasabb lesz a kiválósági szinted.

A WTR értékelési rendszer

A WTR egy olyan értékelési rendszer, amely minden járműhöz egyedi értékelést hoz létre, és az adott jármű pontszámát figyelembe véve állapítja meg a játékos átlagos teljesítményét. Ez a rendszer a harci stratégiák változására is rugalmasan képes reagálni, mivel a statisztikáidat a szerver átlagos mutatóival hasonlítja össze.

Egy bizonyos járműhöz tartozó értékelés kiszámítása során a következő paramétereket vesszük figyelembe:

  • Okozott sebzés + közreműködési sebzés
  • Felfogott sebzés
  • Megsemmisített ellenséges járművek száma
  • Túlélési arány

Az átdolgozott Szolgálati feljegyzés oldalon jobban átláthatod majd a WTR értékelési rendszert, és könnyebben szemügyre veheted, hogy miként alakul a játékbeli teljesítményed. Az új rendszerrel könnyebben összehasonlíthatod a saját értékelésedet más játékosok értékelésével.

A dinamikus WTR-rendszer a játékbeli teljesítményedtől függően változik. Tehát a rendszerben van lehetőséged az előrehaladásra, azonban vissza is eshetsz az értékelésed alapján.

A fő statisztikai oldalon a harci kitüntetéseidet is testre tudod majd szabni néhány kattintással. Mutasd meg a többieknek a kedvenc medáljaidat és az egyéb ritka kitüntetéseidet – biztosan minden parancsnok irigykedni fog rád!

Battle Pass 2023: XI. szezon

A Battle Pass és a Gyűjtemény funkció már elérhető előzetes tesztelés keretében. A játékkliensben feltüntetett jutalmak nem véglegesek, és meglehet, hogy még módosítani fogunk rajtuk a Battle Pass XI. szezonjának bevezetése előtt.

Az új Battle Pass-szezon hamarosan elérhető lesz a szervereinken, azonban mielőtt ténylegesen bevezetnénk, szeretnénk tesztelni.

A XI. szezonban az alapvető Battle Pass-mechanizmusok változatlanok maradnak, azonban frissítettük a jutalomsávokat: az alapjutalmak kísérleti felszereléseket is fognak tartalmazni, míg a megnövelt jutalmakkal aranyat is szerezhetsz majd.

Most is lehetőséged lesz tokeneket, a Battle Passhoz tartozó egyfajta különleges fizetőeszközöket szerezni. Ezek egész évben, az összes Battle Pass-szezonban gyűlnek, melyekben részt veszel 2023-ban. A XI. szezonban elegendő tokent szerezhetsz, hogy ritka IX-es szintű járműveket vásárolhass, mint amilyen a BZ-58-2 és a KPz 3 Projekt 07 HK harckocsi.

Utoljára frissítve: 2023. máj. 14. 07:44

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.