Jelenleg

35
látogatónk van

2023. máj. 3. 06:53

[1.20.1] Verzióváltás (05.03)

Írta:
(29 szavazat)
5 hozzászólás

Továbbfejlesztett legénységikészség-rendszerrel és a japán páncélvadászok új ágával érkezik szerdán hajnalban az új verzió. Ráadásul ezzel a frissítéssel érkezik a Bíborvörös griffmadár szezonja a Roham játékmódba, valamint egy speciális havi előfizetés: a WoT plusz. Emellett a májusban érkező Felderítő küldetésben véletlenszerű események és dinamikus fedezékek is várnak rád. Végül, a Battle Passban érkezik a Gyűjtemény funkció, és új helyeket is vásárolhatsz a garázsban kreditért.

A játékszerverek május 3-án 02:30 és 08:30 között nem fognak működni.

Felderítő küldetés: Véletlenszerű események és dinamikus fedezék

A májusban induló Felderítő küldetés játékmód részét képezik a véletlenszerű események és a dinamikus fedezék. Ezek a vadonatúj játékmechanikai elemek friss játékélményt kínálnak és új taktikai lehetőségeket nyitnak meg a harcmezőn.

A véletlenszerű események meghatározott helyen és időben jelennek meg a következő négy pályán: Safe Haven, Ruinberg, Prokhorovka, és Himmelsdorf. Megváltoztatják a körülötted lévő környezetet és a harci helyzetet a csatatéren, amelyet kihasználhatsz, hogy előnyre tegyél szert az ellenfeleiddel szemben!

A dinamikus fedezékek különböző mozgatható tárgyak lehetnek (pl. hajókonténerek, betontömbök stb.), amelyekkel védekezhetsz az ellenséges tűz ellen. Olvasd el az alábbi cikket és tudj meg többet mindkét mechanikáról!

További részletek

Továbbfejlesztett legénységikészség-rendszer

Folytatjuk a World of Tanks legénység-rendszerének átfogó átalakítását. Mostantól minden készség azonnal elérhető, amint elkezded a képzésüket. A fő képzettségi szint mostantól szinte minden készségre hatással van (kivéve a Bajtársak készséget). Minél nagyobb, annál erősebb a készség hatása.

Többé nem jár XP-büntetés, ha sérült legénységi tagokkal fejezel be egy csatát. Ezenkívül egyértelműbbé tettük a legénységi felületeket. Jó szórakozást!

További részletek

Új ág: Japán páncélvadászok

A hat veszedelmes japán páncélvadász már készen áll a csatára! Ezek mindegyike nagy kaliberű löveggel és magas lövésenkénti sebzéssel büszkélkedhet. A masszív, mégis jól manőverezhető japán páncélvadászokat arra tervezték, hogy a második vonalból támogassák a csapatot, vagy segítsék a nehéz harckocsikat az első vonalban. Vidd őket egy körre, hogy félelmet - és legfőképp sebzést - okozz az ellenfeleidnek!

További részletek

Új Roham szezon

Az új kompetitív játékmódunk, a Roham visszatér a Bíborvörös griffmadár szezonjával és különleges státuszjutalmakkal! Számos játékmenet-fejlesztést hoz, többek között a következőket:

 • Átdolgozott járműszerep képességek
 • Két különleges csatamódosító
 • Két további pálya: Airfield és Glacier
 • És még sok más!

Készítsd fel a X-es szintű járműveidet, vagy válassz egyet a bérelhető tankok közül, és harcolj a dicsőségért, a becsületért és a státuszjutalmakért!

További részletek

WOT+

Örömmel mutatjuk be a WoT pluszt, egy új havi előfizetést, amely exkluzív előnyöket ad, hogy még jobb legyen a játékélmény és új lehetőségek nyíljanak meg számodra. A WoT plusszal olyan külön kényelmi szolgáltatásokat vehetsz igénybe, amelyek még jobbá teszik a játékot, mint például a legénység tagjainak kiképzése anélkül, hogy belépnél a csatába, aranybevétel, egy további pálya kizárása, és további praktikus bónuszok!

A WoT plusz aktiválását követően megjelenik a garázsodban a TS-54, egy amerikai prémium nehéz tank, duplacsövű löveggel! Ez a lenyűgöző jármű mindaddig a garázsodban marad, amíg a WoT plusz-előfizetésed aktív.

A WoT plusz a prémium boltban lesz elérhető.

További részletek

Battle Pass gyűjtemény

A Battle Pass X. szezonjában izgalmas háttértörténeteket ismerhetsz meg a szezon hőseiről. Ezek a történetek a különböző játékbeli finomságok (pl. legénységi tagok, progresszív és 2D-stílusok, valamint matricák) leírásán keresztül kerül bemutatásra, amelyeket alap- és megnövelt jutalomként gyűjthetsz be. Ezek a tárgyak a Gyűjteményelemek. Egyszerűen csak haladj a Battle Passban a szokásos módon az összegyűjtéséhez!

Az aktuális szezon gyűjteményének összeállításáért extra Battle Pass-tokeneket kapsz (maximum hármat a X. szezonban). Ha ebben a szezonban nem sikerül összeállítanod a gyűjteményt, a következő szezonokban megteheted, ha megvásárlod a hiányzó elemeket Battle Pass-pontokért.

További részletek

Utoljára frissítve: 2023. máj. 3. 06:46

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 4 hónapja
  A napi küldetések ikonjait kisebb méretűre tették az új patchben. Ennek vajon mi lehet az oka?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  m8d
  • Tankos
  · 4 hónapja
  Ki vannak már fejlesztve? Csak azokra tudsz toborozni, illetve prém tankokra
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Joe_B_hu
   • Tankos
   · 4 hónapja
   Akkor azért. Korábban úgy emlékeztem, hogy előre ki tudtam toborozni a legénységet, amikor fél áron volt a képzés 100%-ra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Joe_B_hu
  • Tankos
  · 4 hónapja
  Az új japán TD ágra vajon miért nem enged legénységet toborozni? Egyedül a Ka-Ri prémiumot kínálja fel. Valami volt erről a témáról? Szerettem volna az utolsó újoncomat is átképezni a X-es parancsnokává.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Leopardusz
   • Tankos
   · 4 hónapja
   tán csak a meglevő tankjaidra tudsz legénységet képezni
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.