Jelenleg

32
látogatónk van

2023. március 25. 06:28

Battle Pass Party Time: Kihívás, sorsolás és Discord-ajándékosztás

(19 szavazat)
3 hozzászólás

A Battle Pass X. szezonja már javában tart! Teljesítsd a fejezeteket tetszőleges sorrendben, és szerezz rengeteg jutalmat, többek között sivatagi témájú, progresszív 3D-stílusokat az alapjárművekhez. Az elkövetkezendő hónapokban az egyes alapjárműveket nézzük meg közelebbről, kezdve a Rinocerontéval itt és most!

Emellett további jutalmakat gyűjthetsz be, ha részt veszel a Battle Pass X. szezon kihívásán, a sorsoláson és a Discord-ajándékosztáson. Teljesíts legalább egy Battle Pass-fejezetet, hogy menő játékbeli tárgyakat szerezz: 7500 , 30 nap WoT prémium fiók és megbízható prémium járművek üthetik a markodat. Görgess lejjebb, és ismerkedj meg a részletekkel!

Alapjármű-áttekintő: Rinoceronte

A X-es Rinoceronte kecses külsejével és szokatlan tornyával igazán romantikus hangulatot áraszt. A jármű számos tulajdonságában hasonlít a névadó „rinocéroszra“. Feltűnő kialakítása és masszív teste pedig azt üzeni, hogy harcra született. Szokatlan formája miatt a lövegtorony csak három fő legénységet tud befogadni, nem pedig négyet, mint a többi olasz nehéz tank.

Az egyedi forma és az alacsony profil nagyszerű álcázási értékekkel ruházza fel, így az ellenfelek nehezen veszik észre nagyobb távolságból. Válaszd a dombokat, a természetes védvonalakat és a szűk helyeket, ahol jól kihasználhatod a nagyszerű lövegsüllyedést és a döntött páncélzatot. Tűzerő tekintetében az innovatív, 3 lövedékes tártöltő kellemes sorozat- és lövésenkénti sebzést, átütést, célzási időt és pontosságot biztosít. A gyors KPCT lövedékek különösen hatásosak közepes és nagy távolságból történő tüzeléskor. Miért nem viszed hát el ezt az olasz csődört egy körre?

A legújabb szezon három alapjárművének egyikeként a Nyx progresszív 3D-stílussal érkezik, és akár 300-zal több Battle Pass-pontot szerezhet, mint más X-es szintű járművek, továbbá csatánként több pontot kap, mint más járművek, még akkor is, ha a meccs döntetlennel vagy vereséggel zárul.

1. kihívás: A nagy játék

Elérhető március 24. 12:00 (CET) és április 4. 00:00 (CEST) között.

Szerezz tonnányi aranyat a csatákban gyűjtött XP után! A három kihívás közül az első a Battle Pass X. szezonjának egyik alapjárművére fókuszál: a kegyetlen olasz Rinocerontére .

A feladat egyszerű: regisztrálj a lenti gombbal vagy a játékban a TORNÁK - KIHÍVÁSOK részen, gördülj ki a kedvenc olasz VI-X-es szintű járműveddel, és gyűjts annyi XP-t, amennyit csak tudsz!

CSATLAKOZZ A KIHÍVÁSHOZ

Havi Discord-ajándékosztás

#1 - Bisonte C45

Elérhető március 31. 07:00-ig (CEST)

#2 - VK 75.01 (K)

Elérhető április 1. 07:00 (CEST) és április 30. 07:00 (CEST) között.

Ha a jármű már a garázsodban van, akkor kreditkompenzációt kapsz.

Mi az a Discord?

A Discord egy ingyenes hang-, videó- és szöveges csevegőalkalmazás 13 éves vagy annál idősebb játékosok számára. Csatlakozz a tankrajongók, World of Tanks-játékosok és a Wargaming munkatársainak virágzó közösségéhez, hogy összehangoljátok erőfeszítéseiteket a harcmezőn, és beszélgessetek mindenről, ami a tankokkal, a játékkal és a folyamatban lévő eseményekkel kapcsolatos. A Discordot használhatod böngészőben, PC-n vagy a Discord alkalmazás formájában mobiltelefonon.

CSATLAKOZZ A DISCORDHOZ

Közösségi sorsolás

Regisztrálj a sorsolásra május 25. 23:59-ig (CEST)

Fontos:

  • Ez a nyereményjáték csak az EU és NA szerver játékosai számára érhető el.
  • A nyerteseket május 25. és június 25. között értesítjük, és a nyereményt közvetlenül a regisztrációhoz használt fiókra fogjuk elküldeni.
  • A prémium járműveket nem lehet lecserélni, és azoknak, akik már rendelkeznek velük, játékbeli kreditkompenzációt adunk.
  • A személyes adatokat kizárólag a sorsoláshoz és a havi ajándékosztáshoz használjuk fel. Ezt követően – a GDPR-előírásoknak megfelelően – 30 napon belül törlésre kerülnek.

Itt az idő cselekedni, parancsnok. Vegyél részt a kihívásban, a sorsoláson és az ajándékosztásban a nagy nyereményekért! Tartsd szemmel a portált az elkövetkező hónapokban az újabb kihívásért, amelyben egy alapjármű és új jutalmak is szerepelnek majd!

Utoljára frissítve: 2023. március 25. 06:44

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ruszka08
    • Tankos
    · 1 éve
    Nem vagyok nagy BP-ra rápörgő, korábban sem csináltam végig, most viszont a Cobra miatt végig akarom tolni mind a 3-at a kiegészítő résszel együtt. Ez csak 21 token, de ha jól tudom, lesz valami kiegészítő, amivel még 3-at lehet szerezni. Ez hogy működik? Hogy lesz majd megszerezhető? Köszi a segítséget!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 1 éve
      Az előrehaladásod ad majd új tokeneket (egy gyűjtemény formájában látod majd, hogy halad), ha befejezed a BP-t, meglesz a +3 pont is.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Heiner
        • Tankos
        · 1 éve
        Az nem elég hogy befejezi a BP-t, Improved Pass-t is kell megvenni a gyűjteményhez a nyamvadt matrica miatt.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.