Jelenleg

52
látogatónk van

2023. január 31. 14:39

Világtérkép-frissítés (CW): Új pályakészlet és régi klánok

Írta:
(5 szavazat)
Írj egy hozzászólást

A Háborús istenek hamarosan átveszik az uralmat a Világtérkép fölött, hogy a klánokat ádáz összecsapásokra ösztönözzék a dicsőségért és a jutalmakért. Az esemény február 13-tól február 27-ig tart, és a legsikeresebb résztvevők jutalomjárművekkel (köztük a vadonatúj X-es 116-F3 tankkal), stílusokkal, kötvényekkel, arannyal és még sok minden mással gazdagodhatnak.

Minden klán szerencsét próbálhat és megküzdhet a helyéért a legjobbak Pantheonjában.

Frissített pályakészlet

A következő változások február 1-jén 06:00-kor lépnek érvénybe.

Folyamatosan értékeljük a játékosok visszajelzéseit, szükség esetén pedig módosításokat hajtunk végre. A javaslataitok alapján és a játék jelenlegi állapotának megfelelően változtatásokat eszközölünk a klánspecifikus csatamódok, például a csatározások és az előrenyomulások számára rendelkezésre álló pályák terén.

  • Befejeződött az Outpost pálya tesztelése. Az eredmények többnyire negatívak voltak, így a pályát eltávolítottuk a pályakészletből.
  • A Karelia pályát a negatív visszajelzések és a dinamikus játékmenet hiánya miatt eltávolítottuk az előrenyomulásokból.
  • A pozitív visszajelzéseitek alapján Himmelsdorf marad az előrenyomulások első csatatere.

Klánrövidítések felszabadítása

A visszaállításra február 1-jén 06:00-kor kerül sor.

A következő klánesemény előtt leporoljuk a rég nem használt klánrövidítéseket. Ez azt jelenti, hogy több mint 8600 korábban nem elérhető rövidítés szabadul fel. Az olyan gyöngyszemek, mint a FREAK, -G_G-, KV2, MAXI, MINI, MOON, RIOTS, RIP, SCORE, T67 és TOWER visszakerülnek a rendszerbe, és elérhetőek lesznek, ha új klánt hozol létre, vagy megváltoztatod egy meglévő klán rövidítését, melynek ára 2500 arany.

Itt a lehetőség, ha már régóta vágysz egy új rövidítésre a közösséged számára. Töltsd le az elérhető rövidítések listáját, és nézd meg, hogy elérhető lesz-e a kívánt rövidítés. De siess! A rövidítéseket nem lehet lefoglalni, és ha egyszer valaki használni kezdi őket, lehet, hogy soha többé nem lesznek elérhetőek.

FELOLDOTT KLÁNRÖVIDÍTÉSEK

Csatlakozás egy klánhoz

Még nem vagy klántag? Állj össze hasonló gondolkodású parancsnokokkal, és hozd létre a saját klánodat 1.000.000 kreditért, vagy használd a Toborzó központot, hogy csatlakozz egy már meglévőhöz. Ez a tökéletes módja annak, hogy összefogjatok egy zászló alatt, és meghódítsátok a Világtérképet, tornákon vegyetek részt, megvédjétek az erődítményeteket, jól érezzétek magatokat, és exkluzív jutalmakat szerezzetek.


A klánok a játék kezdete óta alapvető részét képezik a World of Tanksnek, és a visszajelzéseitek alapján folyamatosan fejlesztjük a játékélményt.

Utoljára frissítve: 2023. február 1. 15:28

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.