Jelenleg

13
látogatónk van

2022. november 28. 07:10

Előrejelzés: Decemberi események

Írta:
(17 szavazat)
14 hozzászólás


1.19-es frissítés - 11.29

A legújabb frissítés két hihetetlenül izgalmas eseményt hoz magával. Az Ünnepi hadművelet 2023 és az Árkád játékgép egész decemberben szórakozással tölti meg a játékot és az ünnepi időszakot mindenki számára. Ebben a hónapban egyáltalán nem akarod majd abbahagyni a játékot!


Jól megérdemelt jutalom - 11.30

Újra itt van, parancsnok! Ismét megköszönjük, hogy velünk és a legjobb tankjátékkal játszol! Az újoncokból tapasztalt harckocsizók, a harcedzett játékosokból pedig veteránok váltak, de a szenvedélyed és elhivatottságod nem maradt észrevétlen. Egyszerűen csak lépj be a játékba, nézd meg, mi tetszik a legjobban, és válaszd ki a jutalmakat a következő év végéig!


Árkád játékgép - Hamarosan...

Hamarosan érkezik: az Árkád játékgép, amely egy kísérleti platformunk, december végén visszatér a World of Tanks-be, téli örömökkel és szokatlan szabályok szerint zajló hétvégi csatákkal. Készülj fel, mivel egy rendkívüli élményben lesz részed—olyanban, amilyet még sosem tapasztaltál! Kövess minket, és hagyd, hogy a téli hangulat magával ragadjon!


Ünnepi hadművelet 2023 - Hamarosan...

Mindjárt itt van az év legnagyobb eseménye! Csatlakozz Arnold Schwarzeneggerhez és Milla Jovovich-hoz az év legvarázslatosabb eseményén. Mi is izgatottak vagyunk! Készülj fel a rád váró ünnepségre!


Discord közösségi ajándékosztás - 12.01-től

Csatlakozz a tevékenységekhez, és szerezz közösségi média jutalmakat néhány héten keresztül. A versenyen és a sorsoláson jutalmakat gyűjthetsz, köztük ünnepi testreszabási elemeket.

Ünnepi testreszabások


12 napos Tankácsony és jótékonysági közvetítés - 11.30-12.11

Csatlakozz TragicLoss, Iksta és Eekeeboo csapatához, illetve a többi különleges vendéghez a 12 napon át tartó vicces élő közvetítésért, a tankos játékmenetért és a rejtélyes Twitch-dropokért.

A WOT közvetítő csapat abban reménykedik, hogy a december 5-ei jótékonysági közvetítés alatt a segítségetekkel sikerül összegyűjteni 10 000$-t a „Project Hopemas” alapítvány javára. A teljes bevételt a „Project Hope” civilszervezet kapja. További részletek a későbbiekben!

Rengeteg drop


A Mikulás segítője kihívás - 11.30-tól

Válaszd ki kedvenc tartalomkészítőid és segíts nekik teljesíteni az Ünnepi hadművelet előrehaladást, hogy játékbeli cuccokat szerezhess.

Ünnepi testreszabások


Top of the Tree - 12.05-01.05

Használd ki a kreditkedvezményeket, küldetéseket és ajánlatokat a két új Max. jármű akcióval. Kapaszkodj fel a féktelen brit páncélvadász ágon egészen az FV217 Badgerig és a bivalyerős japán nehéz tankok vonalán a Type 5 Heavy-ig.

 •   FV217 Badger ág
 •   Type 5 Heavy ág


Havi dropok: Ünnepi hadművelet ünnepélyes kiadás - 12.05-01.16

Szerezz király heti és hétvégi dropokat egy egyedi ünnepélyes kiadással. Költsd el Twitch-drop tokenjeidet a speciális játékbeli Twitch-drop boltban, hogy játékbeli cuccokat és ünnepi jutalmakat szerezz!

Ne felejtsd el, hogy Twitch-drop tokeneket szerezhetsz, ha bármelyik hivatalos World of Tanks közvetítést nézed Twitch-en, beleértve a 12 napos Tankácsonyt is. Ez kétszer annyi drop a World of Tanks hivatalos Twitch-csatornáinak nézéséért!

Ünnepi testreszabások


Téli meghívásos bajnokság - 12.10-12.11

A legjobb hat csapat a világ minden tájáról egy 7 a 7 elleni tornán mérkőzik meg a 150.000 arany, 50.000 kötvény és 5.000 euróból álló fődíjért. Kövesd a World of Tanks hivatalos angol nyelvű Twitch-csatornáját az izgalmas csatákért, és szerezz garantált Twitch-drop jutalmakat, minél tovább nézed. További részletek a későbbiekben!


Ardenneki offenzíva - 12.15-12.26

Emlékezz meg az ardenneki offenzíva 78. évfordulójáról hat küldetéssel! Figyeld a portált a küldetések és jutalmak részleteiért, valamint hogy többet tudhass meg erről a történelmi jelentőségű téli ütközetről.

Fogyócikkek


Karácsonyi láz - 12.23-12.27

Mutasd meg az ünnepek iránti szeretetedet a nagyszerű átváltással, ünnepi emblémákkal, fejadagokkal és akár 50%-os aranykedvezményekkel a garázshelyekre és a testreszabásokra.

Ünnepi emblémák


Készülj fel 2023-ra! - 12.30-01.03

Köszöntsd az új évet, és mutasd ki a legénységed iránti szeretetedet akár 50%-os aranykedvezménnyel a legénységi tárgyakra, valamint menő küldetésekkel 3x legénységi XP-ért és praktikus fogyócikkekért.

Kedvezmény a legénységi tárgyakra


December emlékezetes hónap lesz. Kerülj ünnepi hangulatba és élvezz ki mindent, az Ünnepi hadművelettől és az Árkád játékgéptől, a 12 napos Tankácsonyig és a Meccsnap 2022-ig. Csatlakozz az akcióhoz, parancsnok, és ne felejts el rendszeresen ellátogatni a portálra a legfrissebb hírekért és új információkért!

Utoljára frissítve: 2022. november 28. 13:49

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bla_dobos · 2 hónapja
  Mindent meg lehet unni, de a Wot az más. Többször abbahagytam, hogy befejezem végleg mégis előszedtem mert 1-2 hét szünet után már bizony hiányzott.Persze van sok idióta dolog , sőt elrontanak pl jó helyeket a pályákon mégis ez a legjobb mert bárkinek elérhető még ha anyagiakkal gyengébben is áll.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  krumpli_nudli · 2 hónapja
  mila johovicsnál jobb nö nem volt?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   adam.nagy
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Jaa.. Én is így gondolom. Sokkal jobban örültem volna vmi felnőtt filmes színésznőnek. Az igazán győzelemre tudna sarkallni minden csatába.. Az fix
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   EnuresisNocturna
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Gondolom adtak a PR-osnak 5000 Ft-ot, hogy menj és keres valakit aki adja magát Swarci mellé ennyiért. És lett
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Heiner
  • Tankos
  · 2 hónapja
  "Csak így tovább! - 11.04-11.07" már elmúlt 🙂 És már kint van Ünnepi hadművelet 2023 teljes leírás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pter_nagy · 2 hónapja
   Az nem elírás és december 4-7 ?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Heiner
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Nem, és nincs semmi naptárban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Joseph_Porta_HU
  • Tankos
  · 2 hónapja
  A badgert nem értem. Nem januárban volt utoljára tott?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Ne keress logikát ott, ahol nem feltétlenül van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Doma · 2 hónapja
  Ez a túl hypeolt arcade játékgép, remélem legalább olyan jó lesz, mint a halloweeni event. Csak mert az is, egy túltolt fos volt.... Majd egész hónapban, nem akarjuk abbahagyni a játékot, olyan hangulatos lesz, perszeeeee.... Csak a végén, nehogy olyan legyen, mint a boszis-macskás szar, hogy alig vártuk, hogy vége legyen. Reméljük a legjobbakat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • Kiképző
   • Tank elemző
   · 2 hónapja
   3 naponta 3 csatával le lehetett tudni a halloweeni eventet, hú tényleg szörnyű volt....

   Ebből az árkád módból az első volt a legjobb a túlhúzott soft statokkal és motorerővel, de még a második is elment a nagyobb RNG-vel. Farmolásra 8-a prémiumokkal az egyik legjobb mód volt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ego
    • Tankos
    · 2 hónapja
    "3 naponta 3 csatával le lehetett tudni a halloweeni eventet"Az megvan hogy ez egy játék, aminek a szórakoztatás lenne a célja? Nem letudni szeretnénk, hanem élvezni. Nagyon sok ismerősöm ezért nem játszik már jó ideje, néha (1-2havonta felnéznek) és megállapítják, hogy ez nem élvezetes, és kilépnek. A gond ezzel van. Én aktív vagyok, az egykor 7-8fős csapatból, de kezdem én is unni a letudni szükséges küldetéseket.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nortonor
     • Kiképző
     • Tank elemző
     · 2 hónapja
     Örülök hogy ezt felhoztad, mivel én magam sem értem azokat a játékosokat akikben már nincs meg a játék szeretete és élvezete, de azért "tolják" mintha muszáj lenne mert megszokták, a napi rutinjuk része lett. Szerintem az egy jó hozzáállás, hogy ha valami nem szórakoztat, nem élvezetes, akkor azt ott kell hagyni és kilépni. Meg kell tanulni elengedni a dolgokat. Én például korábban nagy WoW-os voltam, de a MOP kieggel behozott dolgok annyira nem tetszettek, hogy otthagytam a játékot, hiába volt benne több ezer órám, a haverok is abbahagyták és én is. Hiszen XXI. század fogyasztói társadalma ebben a fene nagy szabadságban megengedi nekünk azt, hogy azzal játsszunk, amivel időnk és pénztárcánk engedi és szeretnénk. Nincs senki sem rákényszerítve, hogy most aztán ülj le fiam és told le az eventet. De HA - és az általad idézett soraim is erre vonatkoztak - neked mondjuk nem tetszett az idei halloween event, viszont mindenképp meg szeretted volna szerezni az 5 fős legénységet és a skineket stb. akkor ezt az ideiben minimális energiabefektetéssel megtehetted, mivel alig kellett játszani értük. Szemben az előző évek hasonló eventjeivel, amikor bőven több, a módban eltöltött idő kellett ahhoz, hogy a kívánt tartalomhoz hozzájuss, ezáltal sokszor redundánssá és unalmassá téve magát a játékmódot.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Joseph_Porta_HU
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Teljesen jogos. A tavalyi halloweeni eventnél sima ügy volt könnyű és közepes szinten a nyerés, de a hard-on istenért sem sikerült. Mivel meg akartam szerezni a kályha csöves tiger c-t, ezért közepes módban végigs*ggeltem vagy 80 csatát, hogy meglegyenek a pontjaim hozzá. Ebből a szempontból felüdülés volt ez a mód
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.