Jelenleg

20
látogatónk van

2022. november 24. 07:00

Teljesítsd a Battle Pass: IX. szezon második kihívását (11.18-11.28)

Írta:
(6 szavazat)
6 hozzászólás

A legújabb Battle Pass szezon már javában tart! De még rengeteg időd van rá, hogy csatlakozz a küzdelemhez, és sok jutalmat szerezz, ha még nem kezdted el. Három történelmi 3D-stílus, három egyedi harckocsizó, kötvények, felszerelések, kredit és még sok minden más vár rád, szóval ne hagyd ki!

Nem számít, milyen messzire jutottál, összeállítottunk két Battle Pass-kihívást, hogy extra motivált legyél, és szerezz egy kellemes aranyjutalmat. Az első kihívás lezárult (a játékosok, akik részt vettek benne, láthatják az eredményeket), de a második kihívásra már most jelentkezhetsz! Ha nem vagy elégedett az elsőben elért helyezéseddel, itt a lehetőség, hogy javíts.

Battle Pass: 9. szezon kihívás - II. rész

Elérhető november 18-án 06:00-tól egészen november 28-án 06:00-ig

Csatlakozz a három csapat egyikéhez, mindhez tartozik egy, a IX. évad három alapjárműve közül:

 • X 60TP Lewandowskiego,
 • X Progetto M40 mod. 65,
 • és X AMX 13 105.

Miután kiválasztottad a csapatodat, ki kell gördülnöd a kiválasztott járművekkel, és annyi XP-t kell okoznod, amennyit csak tudsz.

A kihívás végén összeadjuk az egyes játékosok által az öt legjobb csatájukban szerzett XP-t, és megnézzük, ki kerül ki győztesen. A 30 legtöbb XP-t szerző játékos 2500 arany jutalmat kap, ami elég arany 10 Battle Pass-szakasz vagy egy fejezethez való Improved Pass feloldásához!

CSATLAKOZZ A KIHÍVÁSHOZ!

Járműkorlátozások

 • 1. CSAPAT - 60TP LEWANDOWSKIEGO: 60TP Lewandowskiego, 50TP Tyszkiewicza, 53TP Markowskiego, 45TP Habicha, 40TP Habicha, 50TP prototyp, CS-52 LIS
 • 2. CSAPAT - PROGETTO M40 MOD. 65: Progetto M40 mod. 65, Prototipo Standard B, P.44 Pantera, P.43 ter, P.43 bis, Progetto M35 mod. 46, Bisonte C45, SMV CC-64 Vipera
 • 3. CSAPAT - AMX 13 105: AMX 13 105, AMX 13 90, Bat.-Châtillon 12 t, AMX 13 75, AMX 12 t, Bat.-Châtillon Bourrasque, ELC EVEN 90

Csatlakozz a kihíváshoz, indulj csatába, haladj előre a Battle Pass-ban, és szerezz aranyat útközben, mielőtt a kihívás november 28-án véget ér.

Utoljára frissítve: 2022. november 28. 14:19

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  robinsw
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Megvan az elso 2 fejezet,a harmadiknak csak a fele. 5590 pontom van .Ha jol ertettem a pontoknak kuka ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 2 hónapja
   A 12 azért nem fele, de sajnos csak a teljesen befejezők költhetik el a pontokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Expozoli
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Sziasztok srácok!A segítségeteket kérném!
  Sajnos nem tudtam befejezni még a Battle Pass IX mindhárom fejezet. Viszont azt olvastam a World of Tanks honlapján, hogy a még nem befejezett Battle Pass fejezetbe be tudom fektetni az addig megszerzett Battle Pass pontokat annak érdekében, hogy mindhárom fejezet jutalmait megkapjam. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan lehet megtenni a játékban?
  Előre is köszönöm a választ!
  Legyen veletek az RNG!
  Üdvözlettel: Expozoli
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Szerintem itt arra gondolhatott a WG, hogy ha nem választottál fejezetet, akkor is gyűlik a pont és amint választasz egy fejezetet, akkor ezek a pontok oda kerülnek.
   Ha nem csinálod végig (nem gyűjtesz elég pontot), akkor a következő módja van "befejezni":
   2500 aranyért meg kell venni a fejlesztett battlepasst az adott fejezetre és utána 250 arany/szint-ért tudod teljesítetté tenni a még nem teljesített szinteket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Expozoli
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Én ezt mind tudtam, de én erre gondoltam a WG honlapján olvastam ezeket:"A Battle Pass-pontokat a Battle Pass felületen költheted el az Aktív fejezet gombra kattintva. Miután aktiváltad, az összes el nem költött Battle Pass-pontodat befekteted az adott fejezet előrehaladásába, és megkapod a jutalmakat a teljesített szakaszokért." Ezt hogyan lehet megtenni?
    Ide csatolom a kérdéses részt:
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     Az általad idézőjelbe tett rész lényegében az amit én is írtam.
     Ha van "kifarmolt" pontod, de nincs kiválasztva fejezet, akkor kiválasztod a fejezetet és a pont oda kerül és felold annyi szintet, amennyire elegendő (1 szint = 50 pont).
     Ha nincs "kifarmolt" pontod, illetve egy adott fejezetben haladsz előre szintről szintre, akkor vagy játszol annyit, hogy eljuss a fejezet(ek) végére vagy ha nincs rá időd/kedved, akkor aranyból megveheted.
     Ha nem sikerült választ adnom a kérdésedre, akkor valószínűleg nem értem, hogy mit akarsz megtenni.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.