Jelenleg

9
látogatónk van

2022. november 22. 09:13

Prémium ajánlat: VK 75.01 (K), T25 Pilot Number 1

Írta:
(11 szavazat)
4 hozzászólás

  VIII ⋅ VK 75.01 (K) ⋅ Kis csomag ára: 8.500 Ft ⋅ Bolt
  VIII ⋅ T25 Pilot Number 1 ⋅ Kis csomag ára: 8.700 Ft ⋅ Bolt

Utoljára frissítve: 2022. november 22. 09:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ArgHx
  • Tankos
  · 4 napja
  Pilot tankot nem érdemes megvenni. Frontline-on egész jól mükődik, de vannak sokkal jobb tankok. Nekem még maratonbol lett.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Joseph_Porta_HU
  • Tankos
  · 4 napja
  Tavaly előtti adventi kalendárban még 7500 arany volt a vk. Akkor nagyon gondolkodtam rajta, de végülis másra dobtam ki az aranyam. Idén aztán szereztem 5 csatás bérletet vele. Mind az ötöt nyertük, szóval olyan sötét lila vagyok vele, hogy ihaj De nem rajtam múltak azok a győzelmek. El lehet vele pirickázni, de 18,9-es töltési idővel, annyira nem sokat pattintó páncéllal nem nagy vétel ( szerintem)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lingszilard
   • Tankos
   · 4 napja
   @Joseph_Porta_HU teljesen igazad van, sajnos nem nagy szám a VK, azonban a töltési ideje nem annyira tragikus mint ahogyan azt te írtad. Az enyémnek (normál) töltésgyorsítóval (harctéri módosítással), pótkajával és BIA-s legénységgel 14,14 a töltési ideje. Nyilván ez is sok, viszont cserébe legalább 490-et lő. Egyébként én minden hátránya és gyengesége ellenére szeretem.
   Amúgy ha már prémium tankok, akkor a T-103 elég megérősnek tűnik 21 €-ért. Az is megvan és kifejezetten jó gép. Magas átütés, nagy sebzés, jó ágyú karakterisztikák és egész jó mobilitás. Tier 6-7 elen simán lehet nehéztankosat játszani vele, a fölött pedig szigorúan hátulról osztani az áldást. Aki 8-as prémet keres farmolni, az szerintem jól jár vele. Ráadásul kötvényért is megvásárolható, tehát akár ingyen is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan
  • Tankos
  · 4 napja
  Inkább költsétek ládákra
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.